Ateca Seat: Seat prøvd SUV-feltet

Ateca Seat: Seat prøvd SUV-feltet

Og plettfri road oppførsel, er Seat Ateca en SUV med 4x4-versjoner som tillater off-road kjøring stiger utvilsomt forventninger.

Seat Ateca, snarere enn en SUV veien

Seat Ateca, snarere enn en SUV veien

Seat Ateca, snarere enn en SUV veien

Seat Ateca, snarere enn en SUV veien

Tre av de fem motorer i fremtiden Ateca Seat vil være i stand til å stole på firehjulsdrift, en fordel som går utover motoren i tilfelle av vann på veien og merverdi for fjellentusiaster generelt, og spesielt hvite sporten. For å gi bare ett eksempel. Dette er 4Drive versjoner av 1.4 TSI og 2,0 TDI to varianter av, er forsynt med seks-trinns manuell girkasse 150 hk og DSG 7 forhold på 190 hk.

Drivsystemet Ny Seat Ateca (Allerede vi kan også kjøre på veier) har sentral clutch multidisc Femte generasjon Haldex identisk med SLeón spise Xperience. Som en påminnelse, det er et system i god stand sender all sin dreiemoment til forhjulene og Det er i stand til å låse 100% så snart som skrens fram, deretter passerer sende opp til 50% dreiemoment til hver aksel. Tillegg til effekten av traksjonskontroll som virker som et differensial, blir motoren forbedret slik at forhånd selv i tilfeller hvor det ene hjul er i luften kompromittert drivfelt.

Strukturelt Ateca Sete 4Drive avvike fra tohjulsdrift for sin bakakselen, multi-kobling typen i stedet system torsjons-aksen av de 4x2 versjoner. også legge mekanismer som drivakselen, clutchen som ligger på de bakre hjul og lagre som utgjør omtrent 125 kg tyngre enn den forhjulsdrift. Logisk, disse er noe raskere og mer økonomisk i bruk, men mindre sannsynlig utenfor. De er mye mindre allsidig.

Kjøring av asfalt Ateca Seat

Med dette utgangspunktet, som vi allerede har erfaring Seat Ateca hvordan den oppfører seg off-road og overstiger kravet om at den vil bli utsatt av det store flertallet av sine drivere. Således, med 20 grader inngangsvinkel på 19,4 ° og 24,5 ventral utgang, dets karakteristiske vinkler av veien er korrekte og atfordel mest kompakte SUV konkurranse, også med hensyn til bakkeklaring (187 mm).

Ateca Seat feltMen gjør de kalde fakta ikke yter rettferdighet til oppførselen til Ateca Seat i trialeras lavhastighetssonene hvor motoren kommer til å spille en svært viktig rolle. I dette området er der du setter pris på god driv drift, den elektroniske styrings når et hjul er i luften ved et veikryss broer, kontrollere fallhastighet og nytte de gir, som i vår test enhet, perimeter kameraer å lede Seat Ateca av de mer tekniske områder: de der ikke plassere rattet på rett sted kan få alvorlige konsekvenser.

Derfor har vi vært hyggelig overrasket med letthet som berører vi grensene for fysikk med Dette splitter nye Seat Ateca. Første, stigende rampe 31º ujevnheter uten impuls (60% av teoretisk maksimum), deretter med laterale tilbøyeligheter av 40 (85%) og ned respektive helninger av 35 ° (70%) med uvurderlig konkurranse nedstigningen styresystem. I dette tilfellet er systemet aktiveres så snart du velge Off Road kjøremodus i kjøremodusvelgeren og modulere bare utgangspunktet senke hastigheten bremsepedalen slik at derfra er denne SUV ansvarlig for å holde selvstendig.

Sammen med denne modusen av veien, Seat Ateca 4Drive, legge til et bestemt modus for kjøring i snø som tilsettes til Normal, Eco, Sport og individuell egne versjoner av to-wheel drive. Fra regulere motorrespons, hardhet ratt og akselerator, og sette terskler traksjonskontroll, er føreren drift anordnet for å møte noen av situasjonene beskrevet. Når det er sagt, Seat Ateca er ikke bare en god SUV asfalt: det er også en SUV klar for alle terreng. I juli kom på markedet til priser som starter på 18.000 euro estimerte, med alle typer rabatter inkludert. Derfor også det er svært konkurransedyktige.

Adblock
detector