Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008, mikä on parempi?

Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008, mikä on parempi?

Pienet katumaasturit jatkavat kasvuaan. Nykyään kohtaavat johtaja Renault Captur uudella Peugeot 2008 enemmän campera kuvan ja aina alkuperäinen Citroën C4 Cactus.

SUV Vertailu: Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008

SUV Vertailu: Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008

SUV Vertailu: Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008

SUV Vertailu: Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008

Toistetaan kommentoida, että Maastoautot ovat yleistymässä auto tavanomainen tänään. Riittää hänen kuvansa, mikä on totta liittyy sisäpuolelle muut käytännön arvoja, tulla vaihtoehtoja kompakti sedan, minibussilla… ja jopa Nyt hyötyajoneuvo. Renault Captur on tällä hetkellä johtaja tämän kasvava kaupunkien SUV ja joka kuukausi lähes yhtä monta kuin Renault Captur ja Renault Clio myydään.

Arvioi auton ilmaiseksiepäilemättä kyky näistä pienistä maastoauto roll off asfalttiin, niiden suurempi maavara, Se ei ole tärkeää. Mikä on nykyään kaikkein kasvonpiirteet, joka kuljettaa korkeampia istuimet, ja mitä se välittää: Tunne paremman hallinnan ympäristön ja Comfort Access ja majoitus. Siitä tulee ehdottomasti paras argumentti. Ja tässä mielessä, se voi olla myös RENUALT Captur edessä Peugeot 2008 ja Citroen C4 Cactus että kasvot. nämä kaksi autoa on ranskalaisen PSA Ne eivät merkitse toimintoa sekä SUV ja kun istut niitä, älä aloita tunne korkeus suurempi kuin perinteisen auton lonkat, etenkin C4-Cactus, joka tässä näkökohta on normaali auto. Ei ole yllättävää, se on jopa 11 senttimetriä matalampi kuin Renault Captur omien.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008: Space

Korkeimman lonkat Renault Captur Myös paljon se arvostetaan takana. hänen Access on mukavampi ja miellyttävämpi niille, jotka yleensä käsittelevät lastenistuimia. Ja puhutaan tuoda lasten ja niiden seurauksia, hyvä ratkaisu irrotettava hihatistuin tämän Captur jotta pestä tai uudistaa. Ja toinen ratkaisu täynnä käytännöllisyyttä tämä auto on sen liukua pituus takaistuimen (15 cm), jolloin kysyntä vaihtelevat jalkatilan taka matkustajien tai takakonttiin.

Vertaileva kaupunkien SUVKuljettaa curbside päättyy, Renault Captur Se tarjoaa paljon enemmän matkatavaroita (ylös 485 litraa, 370 istuimen selkänojaa kaikki) Tai jalkatilaa (jopa 76 senttimetriä, 61 etenee positio) Peugeot 2008 (380 litraa käynnistyksen aina ja 70 cm jalka-) ja C4 Cactus (400 litraa käynnistyksen ja 72 cm jalat). Captur molemmissa tapauksissa hipoo paljon suurempia autoja.

Omalta osaltaan Peugeot 2008 vaatii huomiota hänen ajoasennossa, että ei rinnastaa ja yllättävä pienille ohjauspyörä ja korkea laatikko kellot, et varmasti ottamaan johdon eri tavalla kuin sinulla olisi toisen auton asennossa. myös Tämä 2008 Allure esittelee erinomaisen viimeistely laadukkaita materiaaleja ja päättyy joka tuntuu olevan hänen kahden välillä. Ja sitten me kommentoida, yhdessä osoittautuu Peugeot auton sulamispiste on suurempi hienosäätö Citroen C4 Cactus ja Renault Captur.

Erityisesti löysin lyhyt penkki paikkaa Renault Captur ja Peugeot 2008, ja siksi istua Citroën C4 Cactus Arvostan sinun on paljon laajempi. On myös ilmeistä, että Cactus istuimet ovat pehmeät pörröinen, määritelmä, joka voidaan kuitata lyhyellä, mutta ihmettelen, jos pitkällä miellyttää kaikkia. Toisaalta, kojelauta erottuu avantgarden minimalistinen box digitaalikelloissa (luopumista laskuri) ja Keski-kosketusnäyttö, joka eliminoi kaikki fyysisen kytkimen pikakuvaketta ja vaikea hieman nopeammin käsittelylaitteet. mutta enemmän kyseenalainen on sen panoraama lasikatto valinnainen. Ilman verho, joka voi kattaa (jos on Peugeot 2008) altistus auringolle ohjaamossa C4 Cactus muuttuu sauna, tämän lisäksi matkustajille takaistuimilla oletetaan, että ikkunoiden takana on Abatan vain minimaalisesti. Kaktus pelaa yksinkertaisuus osana persoonallisuutta auto, mutta joiltakin osin alamäet kyseenalaiseksi.

Renault CapturCitroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008: nopeus ja kulutus

Renault Captur uudelleen huomiomme uusista siirtymässä. vastauksesi Dieselmoottori 1.5 dCi 110 hv lähettämä teho on enemmän omiaan kuin 100 hv 1,6 BlueHDI PSA ratsastus molemmissa Peugeot Citroënin C4 Cactus kuin 2008. Vaikka jotkut eivät vaikuta vaihteistot kukin: on 6-nopeus ja kapea hyppää Renault, mennessä 5 nopeus avoimempi ja Peugeot Citroen. Näiden yhdistelmiä, koska aloitat marssi löytää Renault Captur kanssa eloisammaksi kaasuvasteen, se tekee sinusta tuntuu enemmän ketterä ahtailla kaduilla ja nopeammin, kun se tulee olla tiellä.

Kaksi SUV PSA vastata hitaammin, vaikka Peugeot 2008 on pikemminkin tunteita, jotka johtavat. Joka tapauksessa, ne ovat "hyödyllisyys" joiden kapasiteetit liikkuvan liikenneon- hyvän vakavaraisuuden. Kyllä, se on tullut seikkoja eri vastauksen olemme kohdanneet Renault Captur aikana meidän testi. Lujuus ja etenemisen yleensä vastasi dCi 110 hv muina aikoina suuren rasituksen ja on hyvin korkeissa ympäristön lämpötiloissa, on yhä vähemmän voimakkaasti.

Renault Captur aseteta vauhti, mutta myös maksat kuluttavat eniten. Ne ovat kuitenkin hyvin alhaiset, ja siksi olemme yllättävää, että kulutus on tarkistanut meidän tekninen keskus Peugeot 2008 ja Citroën C4 Cactus. Citroën tämä on voi pelata alas litra kaupunki Renault. Ja tiellä, 4,0 l / 100 km keskiarvo (By Peugeot 2008 4.2 ja 4,5 Renault Captur) Se on yksi kaikkein säästäväinen autojen markkinoilla tänään. Koska C4 Cactus suurempia Captur ja 2008 auto on myös silloin kevyempi (1192 kg, 1243 vuonna 2008 ja 1316 Captur) ja siirtää antelias kehitystä muutoksen, kuten sanoin, kustannuksella antaa suorituskykyä ja tuntemuksia, se voittaa erittäin tehokkaasti. Sen uusiminen, Peugeot 2008 on muuttunut, että poikkeukselliset (ja kalliita) stop-start-laite reversiibeli laturi, jopa etuajassa moottori pysähtyy alle 20 km / h, tavanomaisen järjestelmä kuin Captur Cactus ja että se on sanottava, on menettänyt hienostuneisuutta, ei tehokkuus.

Citroën C4 Cactus, Renault Captur ja Peugeot 2008: comfort

Ja tekeillä, olisiMyös samassa Ranskan mukavuutta? Sillä voi olla joitakin samankaltaisia ​​malleja PSA, mutta Jokaisessa autossa on oma persoonallisuus matkustajia ja kuljettaja. Renault Captur esimerkiksi valita vankempi jousitusasetuksia, koskaan kova, jotka sopivat moottori reaktiivisuus dynaamisempaa joukko ajo. Se on hyvin siedettävä ja helppo auto suuntaamaan, että ei laita sinut vaikeuksiin ulkoasu yhdenmukaisena ja turvallista.

Cactus Citroën C4 vastapäätä napa on Citroen C4 Cactus. Citroën niin hyvä tuote, ei tee epäröidä erittäin joustava suspensiot, Aluksi he antavat sinulle korkea ajomukavuus, mutta kustannukset hyväksyä hyvin ilmeistä pääkokonaisuuden keinuu hänen elin. Ja kun valo pyörät, käyrien välissä tai kuoppia arvoasteet, hänen kosketuksensa on kaikkein epämääräinen ja kunnes kysymys laadusta kulutuspinnan. Peugeot 2008 on loistava keskipiste: lisää suodatin pyörä Renault Captur, mutta myös tuntuu enemmän liikettä säilytti C4 cactus voimia käveltäessä. Yleensä tuntuu hyvin tasapainoinen ja hienostunut, jopa ilmastoitu maaliin Allure talvirenkaiden M + S, joka rajoittaa hänen vahvaa tukea ja jarrutukseen oikeuttava kuin taitavimmat joka näkee SUV myös täydellinen tekosyy ampua kaikenlaisia ​​yrityksen kanssa plus turvallisuus.

Lyhyesti sanottuna, kattavuudesta auto on segmentin myynnin johtaja, Renault Captur. Ohjaimissa, muuten se on se, joka lähettää sinulle mennä korkeammalle auton, mitä tässä raportissa. ja sen sisätilat käytännöllisyys antaa paljon hyötyä. Myös mekaanista enemmän innoissaan. Kaktus tekee hänen rohkeita kuva hänen paras argumentti (ja tehokkuus). muotoilua ja laatua puts 2008. Ja jos hyödyntää renkaat ja elektroniikka, kuten olemme sanoneet on kaikkein pystyy kaatuessa tahansa pintaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Special maastoauto: uusi pienokaiset tulevat

SUV opas: paras autoja ostaa vuonna 2016 ja 2017

Kaikkein kattava opas ostaa SUV

Adblock
detector