Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa on enemmän kuin klisee. Renkaat ovat ainoa yhteyspiste automme maahan ja huonossa kunnossa näistä voi olla vakavia seurauksia mitään liikettä, etenkin talvella, jolloin tarttumista asfaltti on huonompi ja pysyä jumissa tahansa tiellä olla epämukavaa. Siksi on tärkeää tarjota vähintään hoitoa ja tunnistaa signaalit, voimme lähettää välttää vaiva ja riskit.

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossa

paine

Se on ensimmäinen käsky koska yleensä pyöreä tai liian vähän ilmaa radikaalisti muuttaa käyttäytymistä auton lisäksi nopeuttaa kulumista kulutuspinnan. Olisi tarkasteltava ne säännöllisesti, vähintään kerran kuukaudessa, tai kun käytämme auto pysähtyi muutaman viikon kuluttua. Tarkistetaan kylmä ja jos jostain syystä sinun täytyy tehdä se kuuma, pitää mielessä, että paine voi kasvaa lähes 0,3 baaria käytön aikana.

urasyvyys

Renkaat huonossa kunnossaLaki vaatii, että vedenpoisto kanavien vähintään 1,6 mm syvä, jossa kuluminen indikaattorit ovat samassa tasossa nastojen kulutuspinta. kuitenkin alle 3 mm, ja se voi olla vaikeuksia polttamalla vettä riski kasvaa vesiliirron. Jos sinulla ei ole syvyyttä testaaja, voit mitata sen antamalla luottokortin tai kynän kärki ja mittaamalla merkkiin normaali sääntö. Erityismaininta on talvirenkaat, jonka pitäisi olla vähintään 3 mm, jotta täyttää tehtävänsä ja välttää asennus ketjuja.

epätasapainoinen pyörät

Ei puhuta mielenterveyden mutta voimme huomata tärinää ohjauspyörässä kun me voitamme tietyn nopeuden. Ne voivat johtua kertyminen mutaa pyörien tai virheellinen rengaspaine voi myös tulla vaikkakin toistuvilla iskuilla pyörien nojata jalkakäytävällä pysäköidä ja jopa jotkut "bordillazo", joka oli antanut aikana brändin. Siinä tapauksessa voimme jopa ovat vaikuttaneet osassa elementeistä suspension. Tiedäthän: Ole varovainen pysäköinti.

Falls ja lähentyminen

Temppuja pitämään renkaat hyvässä kunnossaVinoutuminen osoite voi aiheuttaa sen, että pyörät eivät lepää tasaisesti alustalle, jolloin ne käyttävät enemmän yhdestä reunasta kuin muualla kulutuspinnan, mikä aiheuttaa ennenaikaista kulumista, ja lisäkulut tarvitse vaihtaa renkaita ennenaikaisesti ja ennen kaikkea, Pahimmassa jarrutusmatkat hätätilanteessa. Jos pyörät kuluvat enemmän toisella puolella kuin muut, mene työpajan.

halkeilevat ja leikatut reunat

Aurinko, kylmä ja ajo teillä täynnä suolaa talvella voi tehdä menetät joustavasti renkaidemme ja että nämä cuarteen kyljissä, vähentää suojaa kankaalle, jotka muodostavat luuranko pyörän. meidän ei pitäisi huolestua liikaa, jos halkeamat ovat pinnallisia, mutta jos ymmärrämme, että kasvettua. Pese auto useammin jos kiertämään paljon suolaa katettu teillä.

ikä

Kukaan ei ole sanonut, että renkaat ja päättyvät tietyn päivämäärän jälkeen eivät täytä velvollisuuksiaan. Mutta kannattaa pitää mielessä, miten ajan kulumisen ja kovan elämän he ovat, he voivat menettää joitakin joustavuutta heillä on, kun ne ovat uusia, eikä tarpeeksi pitoa. Kuvassa käytetään usein referenssinä ei ole laajentaa renkaan käyttöikää yli kymmenen vuoden ajan valmistuspäivästä. Tämä on kyljessä. Se tunnistaa neljä peräkkäistä numeroa, jossa kaksi ensimmäistä ovat tuotanto viikon ja kahden viime vuoden ne tehtiin.

Adblock
detector