GLC Mercedes 4Matic 250d Coupé: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

Testaamme uusi Mercedes GLC Coupe, tässä tapauksessa versio 4Matic Diesel 250D tarkistaa niiden dynamiikkaa ja niiden tasot todellisen kulutuksen.

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, kuvia meidän ensimmäinen testi

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, kuvia meidän ensimmäinen testi

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, kuvia meidän ensimmäinen testi

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250d, kuvia meidän ensimmäinen testi

Ei ole yllättävää, että alue ajoneuvon koostuu variantteja, jotka perustuvat samaan sylinteriryhmään, mutta voi tulla niin uudempi malli lasku ei yhdistetä modernein vaihteistot saatavilla tuotemerkin kaikkein hienostunut ja tehokas saatavilla ponneainetta. Tämä tapahtuu tapauksessa GLC 250D Mercedes 4Matic, joka edelleen käyttää veteraani lohko 2143 cm3 tilavuus-tällä kertaa kaksi turboihin on sarja- kuljettamaan tämän version, sen sijaan, että moderneilla ja tehokas moottori 1950 cm3, että olisi ehdottomasti lisätä ilo käyttää enemmän hienovaraisuutta (katso hinnat ja tekniset tiedot Mercedes GLC Coupé alue Espanjassa).

Meidän road trip kyytiin GLC Mercedes 4Matic Coupe 250D, ei ole ongelma, mutta kaupunkikäyttöön enemmän kuin toivottavaa melutasot nähty 2143 cm3 moottori. Mitä tulee automaattivaihteisto momentinmuunnin, ns 9G-Tronic, täytyy sanoa, että tämä on 9 vaihteisto hyvin lyhyet vasteajat mahdollistaa nopeamman vaihtamiset kuin tavallisesti ja erityisesti sujuvan toiminnan liikkeitä.

nähden GLC dynaaminen käyttäytyminen Mercedes 4Matic Coupe 250D, on merkittävä kyky tämän laitteen sisällä vähintään vartalon liikkeitä, vaikka on totta, että varustaa molemmat pack AMG kanssa urheilu jousitus ja elektronisesti ohjattu vaimentimet. Nämä vaihtoehdot ovat mielenkiintoisia, jos yritetään nopeuttaa kaarreajo, mutta täytyy sanoa, että etuakselin tulee liian jäykkä ja ei pysty kunnolla sulattamaan vaiheet koholla jalankulkija, mikä ei auta jäykempi että niissä renkaissa, joiden avulla ampua ilman paineita, jos reikä. Henkilökohtaisesti jokapäiväiseen käyttöön, vain valita pellit ohjataan, se oli vaihtoehto, joka istui “normaali” GLC testasimme vuosi sitten ja tuntui mukavampaa tukevalle nuhjuinen. Joka tapauksessa, se on yllättävää itsevarmasti ja turvallisuutta, joka lähettää nämä ajoneuvot, jotka painavat 1956 kiloa vain löytää mukavuutta jakautuneet hyvin massojen 54/46%.

GLC Mercedes 4Matic Coupe 250DTodelliseen kulutukseen GLC Mercedes 4Matic Coupe 250D

Meidän kierros todellisen kulutuksen, Mercedes GLC 250D Coupé Se on edellyttänyt keskimäärin 6,86 l / 100 km valtatie -6,23 ja 7,81 in kaupun-, vain 0,2 l / 100km enemmän kuin 220d ja lisääntyneen kapasiteetin prestacional tekee ensin suositellaan, koska kuten me hyödyntää sen kantokyvyn lähestyy 2,5 tonnia. On selvää, ajaminen nopea kulutus on suurempi tehokkaampi mutta ei saavuta 2 litraa eroa. Totta, tämä moottori on palkkio on noin 2500 euroa, mutta niin on puhumme ajoneuvoa, joka osaa 54900 euroa ja että “huippu” ei pitäisi olla ongelma, kun valitset tämäntyyppisen ajoneuvon.