Volkswagen Passat GTE: todellista kulutusta ja ensivaikutelma

Uuden Volkswagen Passat GTE, hybridi-versio sedan, ilmoittaa hyvin alhaisen kulutuksen paino ja mitat. Mutta ovatko ne todellisia? Tarkistimme.

Paljonko todellisuudessa viettää uutta VW Passat GTE?

Paljonko todellisuudessa viettää uutta VW Passat GTE?

Paljonko todellisuudessa viettää uutta VW Passat GTE?

Paljonko todellisuudessa viettää uutta VW Passat GTE?

Volkswagen Passat ei ole koskaan ollut niin paljon asetuksia moottorin ohjaus ja uusi hybridi-muunnos kutsutaan, kuten golf, GTE. Ja tosiasia on, että Tarvitset oppimisen aikaa hyödyntämään sen plug-in hybridi asetettu. Summa 1.4 TSI bensiinimoottori 155 hv Virta ja 85 kW sähkömoottori heittää kokonaismerkintähinta 218 hv sarjaa. Mainittujen tietojen kanssa, erittäin tehokas sedan ilmoittaa keskimääräinen kulutus on vain 1,9 l / 100km ansiosta osa määritys suoritetaan sähköinen tilassa. Joten, koska meillä on todisteita, meidän on aloitettava meille meidän tavallinen testi todellisen kulutuksen tie- nähdä, miten pitkälle hän voisi saada ennen … tunnustaa, että jos pystyt hyödyntää kuorman ja ajaa sen 100% sähköinen tilassa kuluttajan taloudelle on kiistaton.

Hybridi-tilassa, siis todellisen kulutuksen olemme saaneet Volkswagen Passat GTE Se on hyvin erilainen, käyttäen 6,6 l / 100 km täydentää meidän tavallinen road kurssi keskimäärin aina 100 km / h. Kaupunkialueilla käytössä, luku lasketaan asettua kohtuulliseen 6,2 l / 100 km. Totta, Passat GTE, koska kaikki hybridiauto plug-in, ei painottuisi käyttää korvauksetta akkuja, vaan käyttää täysin pätevä ja vertailevaa menetelmää muihin malleihin, meidän testin suoritti purettu, niin saamme kulutus tapahtuu pahimmassa tapauksessa aina hybriditilassa.

VW Passat GTE: yli yksinkertaisen hybridin

Yksi Etuja tämän Volkswagen Passat GTE Se on se, että on kolme johdon tila (hybrid sähkövaraus) sähkönkysynnän tuolloin, että se sopii meille. Jos akun taso sallii, sedan se on verenkierrossa sähköinen tilassa alku pysyä noin 40 km pitkä autonomia päästöttömiä eivät poista kytkin “potkia alas” kaasupoljin ja emme ylitä nopeuden ollessa 120 km / h.

ilmainen kokeiluversioSaavuttaa Volkswagen Passat GTE optimaalinen varaustaso Voi ottaa yhteyden verkkoon tai myös ladata tilassa, vaikka jälkimmäinen on vain suositeltavaa ladata akut tarvittaessa kiertämään kaupunkialueella, jossa ainoa yhteys sähköautoja on sallittua. Syynä on se, että tässä tapauksessa käytetään bensiinimoottorin ja generaattorin, mikä puolestaan ​​johtaa polttoaineen kulutusta ja heittää pois paljon säästöjä, jotka on valmistettu aiemmin.

Saatat myös olla kiinnostunut:

VW Passat GTE, hinnat Espanjassa

VW Passat 1.6 TDI BMW: 316d vs

VW Golf GTI ja GTD GTE vs