Renault Twingo GT: arvioita ja todellisen kulutuksen

Uuden Renault Twingo GT, tehokkain alue, on jo meidän käsissämme. 3-sylinterinen moottori kiinnikkeet 0,9 TCe 110 hv ja 5-nopeus manuaalinen siirto.

Renault Twingo GT: Ensivaikutelma

Renault Twingo GT: Ensivaikutelma

Renault Twingo GT: Ensivaikutelma

Renault Twingo GT: Ensivaikutelma

Epäilemättä kolme voimanlähteitä bensiini Niitä määrätään. Yhä useammat valmistajat valitsevat tämän tyyppisen mekaanisen (ja jopa diesel) ajoneuvoluokkien käsittämätöntä aivan viime aikoihin asti. Yksi esimerkki on yhtä suuri sedans ford Mondeo tai SUV kun istuin Ateca tai Peugeot 3008.

Joka miehittää tänään, ja meillä on jo havaittavissa, se on vähän pienempi. Tämä on uusi Renault Twingo takamoottori ja ajaa taka-akselin, todella epätyypillisiä mekaanisen kokoonpanon ja myös osakkeet tarkasti Smart Forfour. Tekninen etu vain nähdä hyvän kääntösäde auton kanna moottoria edessä ... ja vahingon on menetys runko ja ylikuumenemisen lattiasi.

Tällä kertaa saimme uuden Renault Twingo GT, sportiest versio varustetuille TCe 0,9 litraa (turbo) ja 110 hv teho. Se on erittäin nopea auto, käynnissä pitkä tie, mutta vaatii totutetaan sen erikoinen käytös: tämä on palautumassa hänen jousituksen, ohjauksen ja kelluvan jotakin erikoista vakautta.

Renault Twingo GT: kulutustaan

todellisen kulutuksen jonka hän on heittänyt meidät takaisin Renault Twingo GT meidän Ensimmäiset mittaukset tiellä on melko korkea verrattuna siihen, mitä osoittaa osaamistaan: 6,2 l / 100 km. Vaikka on totta, että kaupunki Se ylläpitää kaveri kohtuullisen 6,7 l / 100 km mitattu.

Renault Twingo GTSuorin luonnollinen kilpailija uuden Renault Twingo GT nyt on VW UP! 1,0 TSi 90 hv (odottaen ilmoitti GTi saapuu), auto, joka kuluttaa merkittävästi vähemmän: 4,7 l / 100km maantiellä ja vain 5,6 l / 100km kaupungissa. Toinen kilpailija myös mielenkiintoista löytyy Peugeot 108 1,2 82 hv PureTech, moottori, joka, vaikka vähemmän hevosia ja joilla ei ole turbo, puolusti erityisesti suhteessa etuja. Mitä kulutustaan ​​ne ovat myös pienemmät kuin Twingo 4,9 l / 100km maantiellä ja 6,2 l / 100km kaupungissa. Erotuomari olisi Fiat 500 0,9 TwinAir Turbo 105 hv, moottori on vain 2 sylinteriä mutta lumoaa kävellä ja äänen niin erikoinen. Niiden kulutus: 5,7 ja 6,4 l / 100km kaupungin ja valtatie vastaavasti.

Mielestäni nämä autot ovat jo täysin vaihdettavissa utilitaristinen elinajan, jotka mahdollistavat todellinen matkat käyttäytymistä paljon suurempi tien ja koko, joka pysäköitäessä hetkellä mitään ongelmaa, lisäksi hintoihin hyvin hieman edellä. Tärkein minulle olisi:

- Seat Ibiza 1,0 TSi 110 hv (5,1 ja 6,5 ​​l / 100km kaupungin ja valtatie, mukaan meidän mittaukset), malli vastustamaton hintoja, koska sen välittömän kuoleman.

- Peugeot 208 1,2 110 hv PureTech: 5,0-6,2 l / 100 km.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Pieni urheilu saapuvat: Twingo GT ja UP! GTi

Todellisen kulutuksen: 10 autoa, jotka viettävät vähemmän

VW Up! TSI: niiden todellinen kulutus

Adblock
detector