Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport arvostelut ja todellisen kulutuksen

Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport arvostelut ja todellisen kulutuksen

Meillä on jo todisteet uuden Opel Insignia! Surnamed Grand Sport ja 2,0 CDTi Diesel, aloitamme koekäyttö, annamme sinulle tiedot ja ensivaikutelma.

Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport: kuvia ja vaikutelmia

Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport: kuvia ja vaikutelmia

Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport: kuvia ja vaikutelmia

Opel Insignia 2.0 CDTi Grand Sport: kuvia ja vaikutelmia

opel lanseeraa uuden Insignia Grand Sportin 5-oven rungon sedan viimeisen vaunun jo kehittänyt soolon ennen hankinnan tuotemerkin ranskalaisen PSA. Vuonna Autopista.es olemme jo katsomalla tekninen keskus ylhäältä alas, meidän tavallista testejä ja testi. Ja minä alkoi laskea.

Ensin palata menneisyyteen: 10 Lokakuu 2008 saapunut ensimmäisen Opel Insignia Highway korvaa Vectra. Myönteinen ja uusina Vuoden Auto Euroopassa, Se tuli bensiinimoottori kahden litran turbo 220 hv. Neljä kuukautta aloitimme testaamalla mielenkiintoisempi ja kaupallisesti vapauttaa 2,0 CDTi 130 hv, tiemerkintätuotteet meille kulutus 5,1 l / 100 km Kaupunki ja 7,6 l / 100 (ilman Stop / aloitus) .Its paino oli 1658 kg ja sen kehitystä kuudes nopeus 61,3 km / h, joka mahdollisti hyvin pieni kulutus. Kaksi vuotta sitten teimme testin valoa Opel Insignia yleistä hienosäädön ja 2,0 CDTi joka nyt myös tuotti 170 hv. Sitten kulutukset olivat 5,6 l / 100km (56,7 Development 6.) ja 7,3 l / 100km vastaavasti välillä kaupungin ja valtatie. Kyllä jo Stop / Start-laitteen ja asema oli Euro 6 W säteilevät 118 g / km CO2. Paino jopa 1736 kiloa.

Testata uutta Opel Insignia Grand Sport

Ja selkeät viitteet Missä oli edellisen Opel Insignia, sai tänään uudistetun täysi Insignia, ja sen viimeinen Grand Sport 5-oven runko, ja täsmälleen sama moottoriZA on myös Euro 6, mutta tällä kertaa ajo 136 g / km CO2. Ja ensimmäinen asia olemme varmistaneet, että niiden todellinen kulutus on vähentynyt dramaattisesti: melkein heittää meidät ja noin naurettava 4,5 l / 100km maantiellä ja 5,9 l / 100km kaupunki, punnitsemiseen täysi säiliö, joka on putosi 1,588 kg. Hyvin silmiinpistävää ja kiitettävää laihduttamiseen, koska kasvu koko auto: se mittaa peräti 4,90 metriä pitkä, mitä tähän asti oli käytännössä edustus sedan.

Opel Insignia Grand SportSuorin kilpailija Opel Insignian Grand Sport, ja yleensä kaikki merkit aina laittaa tavoitteensa heittämällä salonkia, on Volkswagen Passat 2.0 TDI 150 hv. Tässä versiossa samoilla reiteillä, me sijoitettiin kulutus 5,1 l / 100 km valtatie ja 6 l / 100 km kaupunki, korkeampi kuin Merkintä … ja joka maksaa Opel 170 hv, 20 enemmän.

niin Tänään löydämme vain ajoneuvon saman kategorian meidän tietokantaan onnistuu vähentämään kulutusta kymmenesosa Keskimääräinen maantiellä: puhumme Mercedes-Benz 7G-Tronic Plus C220d 170 hv. Kulutus kaupungin ovat identtiset.

Opel Insignian kuvinaOpel Insignia Grand Sport: Ensivaikutelma

Ja antaa ensimmäisen muistiinpanoja käyttäytymistään, korostavat, että pidimme miten uusi Opel Insignia Grand Sport, vaikka emme suosittele manuaalista muutosta, jos aiomme siirtää kaupunkiin tai kehätiet, koska johto ei ole miellyttävä ja vähän pidätysvoiman meitä liikakäyttöä jarrut, joka on erittäin epämiellyttävä ajo. Mitään sitä vastaan, jos mitä teemme on tie- ja / tai moottoritie / moottoritien. Ratkaisu on valita epäröimättä automaattinen siirto, Lisäksi se on nyt 8 nopeuksilla.

Olemme myös halunneet uuden Opel Insignia Grand Sport oman halukkuus valvonnan ja täydellinen yhdistelmä kosketusnäyttö ja painikkeet elinikäinen tavoin välttämään silmäsi pois tien liikaa, mikä tekee meistä epäilevät tehokkuutta uusimman erän kosketusnäyttöjä. Hyvin pian, voit lukea koko testin.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Opel Insignia Grand Sport vs Audi A5 Sportback

Opel Insignia Exlusive: niin

Opel Insignia 4×4 wheel drive Grand Sport ensiesiintymisensä

Adblock
detector