Takahiro Hachigo, uusi presidentti Honda

Takahiro Hachigo, uusi presidentti Honda

Takahiro Hachigo asti toimitusjohtaja Honda, valtaavat yhtiön toimitusjohtajana ennen ilmoitusta Takanobu Ito dimisón, jotka tällä hetkellä tämä asento. Se kesäkuun lopulla kuuden vuoden ruorissa yritys.Takahiro Hachigo, uusi presidentti Honda

Eroaminen motivoi vuodessa Fit hybridimalli on ollut useita ongelmia. Lisätään tähän on lukuisia puhelut korvata takata turvatyynyt, he ovat voineet olla liittyvät kuolemaan kuusi ihmistä.

"Mielestäni tämä toimenpide on yritys Honda tavoittaa uusia näköaloja, joku puolustaa harmonia 'sanoi Takaki Nakanishi toimitusjohtaja Nakanishi tutkimuslaitos ja veteraani auto analyytikko.

Hachigo on todennut, että eroaminen oli itse päätöksestä, ja ', kuten monet Honda, hän uskoi Ito 'oli valmis jatkamaan toimitusjohtajana ainakin toinen termi. "

Seuraavana Yhtiön toimitusjohtajana työskennellyt Odyssey Pikkubussi ja CR-V crossover, josta ryntäsi hänen nykyisen tehtävänsä toimitusjohtajana jälkeen varsinaisessa yhtiökokouksessa kesäkuun lopulla Honda. Hän on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 1982 ja on tällä hetkellä varatoimitusjohtaja t & k haara Honda Kiinassa.

Samaan aikaan, Ito otti toimitusjohtajana Honda vuonna 2009, jolloin myös kriisin alusta autoteollisuuden. Seuraavina vuosina Jouduin käsittelemään kovia iskuja myynnin, tuotannon ja voittojen. Hänen eroaminen tulee neuvonantajana yhtiön.

Adblock
detector