Hva om jeg passerte en bil på høyre på motorveien?

Hva om jeg passerte en bil på høyre på motorveien?

Vi ser mye på våre motorveier, drivere fremover unabashedly fra høyre. Er det lovlig? Kan de fine du hvis du gjør det? Det avhenger av en svært viktig faktor. Du løse dine tvil.

Den andre dagen jeg ble lei av å vente på sjåføren som var foran meg på motorveien han glad for å forlate den venstre kjørefelt og la meg passere. Jeg ønsket å kjøre forbi, og til slutt måtte gjøre det riktig. Hva om jeg passerte en bil på høyre?

Hvor mange ganger kjører på motorveien prøvde å kjøre forbi på venstre kjørefelt. Men bilen foran oss har tatt sin tilknytning til at kjørefelt og ikke mister ‘eller skudd’. Når du spør hvorfor dette mani for kjøring på venstre side, når det er en eller to flere baner til høyre, svarer du det er fordi de føler seg tryggere. De kan føle seg bedre, men skaper utrygghet for andre trafikanter. Den venstre kjørefelt er for forbikjøring. derfor, du ville være å bryte loven, fordi det er ikke lov å kjøre forbi på høyre side, unntatt i tilfeller av stor trafikk med belegg baner for andre kjøretøy. I dette tilfellet forbikjørings ville bli vurdert. Denne handlingen kalles overkjørt.

Adblock
detector