De mest pålitelige minivans

De mest pålitelige minivans

Takket være en velprøvd teknisk bakgrunn, Mazda 5, Dacia lodgy, Renault Scénic og Toyota Verso er kronet som minivans med færre driftsstans i henhold til vår studie av pålitelighet Autopista gjøres med L’Automobile.

De mest pålitelige minivans

De mest pålitelige minivans

De mest pålitelige minivans

De mest pålitelige minivans

VW Touran. 13 ut fra 20

Det har opplevd sammenbrudd at produsenten har løst heller sakte. Således TDI innsprøytningspumpen viser et periodisk svakhet to-masse svinghjul motor, clutch og turbo til 2006. Obstruksjon av EGR ventilen har blitt en hodepine, det samme som FAP, selv på nyere modeller. I 2.0 TDI, enkelte porøse topplokk, til 2009, slik at oljekjøler taper tetthet, til mars 2009 DSG6 boks og nylig kumulative DSG7 dysfunksjoner. Midlet er en enkel erstatning omprogrammering av elektro-hydraulisk styring.

Kvalitet. 3 av 5

den Dashboard Design forblir nesten uendret i et tiår. Hvis belegget mykt og omsorg til interiør innstillingene er riktige, har presentasjonen mistet sin glans.

Vi mener

Lansert i 2003 og renovert i 2006 og 2010, bevart, takket være den robuste bilde av høy popularitet. For fred i sinnet unngå hvis du kjøper en brukt, pre-2006-modeller.

Mazda 5. 18 20.

Med unntak for rutinemessig vedlikehold, Verkstedbesøk Mazda5 forbli knappe. Men i april 2013 1,791 diesel versjoner måtte gjøre et obligatorisk stopp for styring av motorens forvarming system. Et notat, også, unormal degradering olje og tilstopping av partikkelfilter, spesielt i forbindelse med et offentlig bruk. Dessuten har den en Mazda5 utmerket track.

Kvalitet. 3 av 5

Den strenge presentasjonen går hånd i hånd med en opplevd kvalitet avtagende. mens sammenstillinger er ikke avhørt, imidlertid viser liten tynn og bestandig plast.

Vi mener

I skyggen av stjerner kategori, tar han en diskret karriere. Det er ikke begrunnet i lys av sin utmerkede ytelse og pålitelighet nivå.

Dacia lodgy. 17,5 på 20

Teknisk sett er det lodgy basert på samme prinsipp som andre Dacia-modeller. Oppskrift lønnsomt fordi det viser en Flerbruks ro som mange misunner. Med unntak av noen rettelser før levering (bakluke, airbag, brems trommer …), feil påvirke GPS navigasjonssystem (frossen skjerm og feil av diverse drift).

Kvalitet. 2 av 5

På denne prisen, kan du ikke ha alt, lodgy er fornøyd med hardt plast og et medium finish. Imidlertid ikke innsats i presentasjonen.

Vi mener

Praktisk, litt rustikk, har lodgy en god pris-utstyr pålitelighet og sømløs. Et løfte oppfylt som lar deg tilgi den grunnleggende presentasjon.

Renault Scénic. 16,5 til 20

Etter en andre generasjon å glemme, Renault ønsket å “slutte fred” og gjenopprette sitt rykte for pålitelighet. Produsenten har resirkulert de tekniske elementene i de gamle Scenic, fiabilizados på slutten av sin karriere, og nå Det viser et annet ansikt, selv om noen problemer har vedvart i de første enhetene. Dette er tilfellet for tabletter og bakre plater den siste bit, relatert til dårlig kalibrering av elektrisk parkeringsbrems slitasje. Frem til september 2009, belysning airbag varselsensor Det krever erstatning av ECU. Denne avgjørelsen har gjennomgått en intern tekniske notat og magnetventilen turbo, dual-svinghjul (2,0 16V og 1,5 dCi diesel) eller risiko for opptrevling av beltet på 1,5 dCi.

Kvalitet. 4 av 5

mens Presentasjonen og etterbehandling Renault Scénic er helt tilfredsstillende, eierne er mer kritiske sammenstillinger, opprinnelsen til mange lyder i kupeen. Noen enheter ble påvirket av tidlig slitasje på rattet og girspaken hastighet, til mars 2012.

Vi mener

Ferdig, alvorlig skade etter en svart periode, Renault godkjent, med denne tredje generasjon Scénic, oppnå innløse sine feil. En observasjon som gjelder spesielt for diesel 1.5 dCi, hvis pålitelighet er ikke dårligere enn mer siden 2010.

Toyota Verso. 16,5 til 20

Ifølge eierne, Verso Det har bare sjelden vist svakheter. Imidlertid har den japanske produsenten gjort en rekke endringer i blokker for å justere den unormale dieseloljeforbruket og kjølevæske til februar 2011 og strømbrudd før høsten 2011 (skruehodet og injektorer).

Kvalitet. 3 av 5

Verso er langt fra referanse. Unntatt det myke belegg på dashbordet, plast, skjøre er et resultat av besparelser. Skinnratt vises, inntil desember 2011.

Vi mener

For noen år, ser det ut til at Toyota har mistet glansen for pålitelighet, spesielt med hensyn til dieselmotorer. En skjerm, versjoner før 2012.

Peugeot 5008. 16 av 20

Etter mer enn fire år lange karriere, 5008 kan skryte av en god balanse hvis han ikke hadde begått noen synder ungdom. I forhold til chassiet, en slitasje clutch lageret (5-hastighet), frem til begynnelsen av 2010; den ratt vibrasjoner under bremsing, inntil desember 2012; andre gir hopping frem til mai 2013, Jeg avhopp støtdempere bak inntil november 2013 … den Elektriske problemer er ofte knyttet til dynamoen overspennings. Bensin versjoner er underlagt en offset distribusjon (1,6 THP), frem til september 2010, på grunn av en avløps vannpumpe, til oktober 2012 … Arbeidet med diesel er begrenset til programvareoppdateringer, med unntak av støy distribusjon og jamming av 2,0 HDi FAP.

Kvalitet. 4 av 5

Gitt opplevd kvalitet, 5008 fortjener full merkene. Materialene er gledelig, den forsamlinger, god regning. Noen kan forbedres detaljer som den bakre vinduskarmen, eller liner slitasje skinnratt til april 2013, eller skjære den uttrekkbar skjerm GPS frem til slutten av 2013.

Vi mener

Peugeot minivan kan kjøpe øynene lukket. I modellene som brukes ovenfor bør følges, men i versjonene Diesel Euro5 vanligvis produsert siden 2010 ble reddet.

Ford C-Max. 16 ut fra 20

Sammenlignet med den første C-Max er dagen og natten. Denne andre generasjonen Det har vært godt utformet, og de problemene som er identifisert er ikke av alvorlig karakter. I beste elektronisk omprogrammering om bord datamaskin og styreenheten dieselmotor. Hvis de ikke har alltid vært upåklagelig pålitelighet i den gamle motoren 1.6TDCi har de fått i pålitelighet siden 2010.

Kvalitet. 3 av 5

Opplevd kvalitet har gått fra en generasjon til en annen. den Bare eiere klager over støynivået på bakdørene Skyve i Grand C-Max.

Vi mener

I sine tre år med markedsføring, C-Max har nettopp vært snakk i form av pålitelighet. Hans nye bensinmotorer er dårlig solgt, mens diesel er gamle bekjente.

Opel Zafira Tourer. 16 ut fra 20

Zafira illustrerer utviklingen av merket. den Tilbakevendende problemer har gitt opphav til spesifikke problemer som løses av korrigerende tiltak i verkstedet eller selve kjettingen. Å merke seg tap av kjølevæske i Diesel (EGR ventilhus) og effekttap (løst ved restrukturering eller rense sommerfugl opptak).

Kvalitet. 3 av 5

den utmerket utvendig inntrykk legeme av Zafira svekkes av et indre kammer i hvilket det er sett besparende hvilke materialer Det refererer.

Vi mener

Lansert to år etter at Astra, Zafira Tourer ignorerer de tekniske problemene på plattformen Astra deler med ham. Men fregne omsorg for mye mindre finish.

Skoda Roomster. 15,5 til 20

Skoda har mestret resirkulering av tekniske elementer, viser en styrke ikke sett i andre VW konsernet merker. Angå svakheter, for tilfeldighetene overføring i tredje og fjerde (synk), tenning sensor precalenamiento av diesel i 1.9 og funksjonsfeil 1.6TDi (FAP ventil, EGR, effekttap).

Kvalitet. 3 av 5

den utmerket karosseri utskrift av Zafira Den er farget av et indre kammer i å lagre det som materialer som refereres verdsatt.

Vi mener

pragmatikk, den Romster Skoda dukket opp som et alternativ til Renault Kangoo og Citroen Berlingo, en attraktiv verdi. Tsjekkia legger en høy grad av pålitelighet.

Citroen C3 Picasso. 15 til 20

den problemer knytter seg hovedsakelig til modeller produsert før 2010. De omfatter, ødeleggelse clutch stopp, til januar 2010, til svikt gire ned, frem til mai 2010 clutchen – fricción, startproblemer i 1,6 HDi frem til juli 2010. Også en lukten av eksos i kupeen, degradering av timing belte og en feil i EGR-ventil. I versjoner av lekker bensin kjedestrammer, fra april 2010 til mars 2011, mistet makten frem til oktober 2010.

Kvalitet. 15 til 20

Attraktive på utsiden, Omtrentlige justeringer skjuler både kropp og dashbord og seter, således, sprekker er til stede på innsiden. Den tynne film av plast, følsom for riper.

Vi mener

Hvis vi verdsetter denne C3 Picasso for sin første halvannet året, er balansen ikke veldig positiv. men den franske merkevaren har raskt rettet opp problemene dukket opp, etter 2011 og vellykket.

Mercedes klasse B. 14.5 ut fra 20

Som sin forgjenger, har han opplevd humpete start. Rolling tog er i søkelyset: vibrerende rattet, forakselen krisen (Hjullager), avviker kjøretøy fra banen, inntil mai 2013 chirp retning (kolonne skift) … I diesel, fortsetter den direkte koblingsgirkasse 7G-DCT til svikt.

Kvalitet. 4 av 5

Ingenting å si om materialer, selv om en lavere stringens i fremstillingen er en støykilde i kupeen (dørpanelene, søyle B og belter) og nivå bakluken.

Vi mener

Sin pålitelighet er ikke opp til omdømmet til Mercedes, selv om produsenten Det blir bestemt for å korrigere, intervensjoner i verkstedet, ungdoms~~POS=TRUNC feil knyttet til den nye plattformen.

Opel Meriva. 14.5 på 20

igjen, styring i trådkorset etter modeller 2010 og 2011, må pumpen være cambiada- som forstyrrer multiplekset kommunikasjon. I Diesel, jamming EGR ventilen, 1,3 CDTI og 1,7 CDTI DPF colmatado til 2011. Vi siterer også varsellys ABS og å låse den elektriske parkeringsbremsen.

Kvalitet. 3 av 5

Mer attraktivt enn tidligere, presentasjon av Meriva masker besparelser. Materialene er korrekt faktura og forsamlinger har ikke den vanlige grundighet.

Vi mener

Generasjoner passere, men noen problemer Opel Meriva overfor, spesielt i de to første årene, de holder. Betydelig fremgang ville være verdsatt i referanse til pålitelighet.

Ford S-Max. 14 til 20

blandede resultater, i det minste inntil 2010. Mellom kilder problemer, dynamoen og EGR ventilen i 1,8 TDCI. I 2.0 TDCi, clutch, brennstofflekkasje og motorens svinghjul. Tap av servostyring assistanse er vanlig, samt ulike driftsfeil (air condition, styring …) knyttet til motor ledningsnett og GPS, frem til 2010.

Kvalitet. 4 av 5

sportslig dashbord presentasjon, formet i et mykt materiale som ikke fortjener kritikk. Men det er ledsaget av en mangel på rigor i forsamlinger.

Vi mener

Dynamisk og attraktiv, S-Max, som Det er helt fornyet kort tid, har sterke egenskaper, selv om det var i begynnelsen, frem til 2010, visse problemer. Siden da rolig.

Ford S-Max. 14 til 20

blandede resultater, i det minste inntil 2010. Mellom kilder problemer, dynamoen og EGR ventilen i 1,8 TDCI. I 2.0 TDCi, clutch, brennstofflekkasje og motorens svinghjul. Tap av servostyring assistanse er vanlig, samt ulike driftsfeil (air condition, styring …) knyttet til motor ledningsnett og GPS, frem til 2010.

Kvalitet. 4 av 5

sportslig dashbord presentasjon, formet i et mykt materiale som ikke fortjener kritikk. Men det er ledsaget av en mangel på rigor i forsamlinger.

Vi mener

Dynamisk og attraktiv, S-Max, som Det er helt fornyet kort tid, har sterke egenskaper, selv om det var i begynnelsen, frem til 2010, visse problemer. Siden da rolig.

Renault Espace. 13,5 til 20

Før 2006, dekan ved MPVs Han har presentert flere problemer, spesielt i dieselversjoner: Turbo brutt i 1,9 DCI, stenger og dysen slitasje på 2,2 DCI fastkiling av EGR ventil, topplokkpakningen i dCi 3.0 DCi. Nevne hyppige elektronisk feil. Å dra nytte av restyling April 2006, bedre gemytt.

Kvalitet. 3 av 5

Til tross for en fortsatt akseptabel presentasjon og to oppdateringer, Espace uunngåelig aldre: Crunches belegg, slitasje skinnratt, til 2012 …

Vi mener

Hvis du ønsker en generasjon Espace er nå fjernet, må du velge en passende versjon. Til ingen overraskelser i bruktmarkedet, de som etter 2006.

VW Touran. 13 ut fra 20

Det har opplevd sammenbrudd at produsenten har løst heller sakte. Således TDI innsprøytningspumpen viser et periodisk svakhet to-masse svinghjul motor, clutch og turbo til 2006. Obstruksjon av EGR ventilen har blitt en hodepine, det samme som FAP, selv på nyere modeller. I 2.0 TDI, enkelte porøse topplokk, til 2009, slik at oljekjøler taper tetthet, til mars 2009 DSG6 boks og nylig kumulative DSG7 dysfunksjoner. Midlet er en enkel erstatning omprogrammering av elektro-hydraulisk styring.

Kvalitet. 3 av 5

den Dashboard Design forblir nesten uendret i et tiår. Hvis belegget mykt og omsorg til interiør innstillingene er riktige, har presentasjonen mistet sin glans.

Vi mener

Lansert i 2003 og renovert i 2006 og 2010, bevart, takket være den robuste bilde av høy popularitet. For fred i sinnet unngå hvis du kjøper en brukt, pre-2006-modeller.

Du kan også være interessert

– Merker mest pålitelige biler i Europa, ifølge OCU

Adblock
detector