Skoda Octavia ja Skoda Superb. Miten ne eroavat?

Skoda Octavia ja Skoda Superb. Miten ne eroavat?

Käytännöllinen, tilava, hyvä vastine rahalle … Oletko Skoda Octavia tai Superb Skoda? Joten jäsenet laatimisen valtatie arvostelijoita.

Skoda Octavia ja Skoda Superb: eroja.

Skoda Octavia ja Skoda Superb: eroja.

Skoda Octavia ja Skoda Superb: eroja.

Skoda Octavia ja Skoda Superb: eroja.

Urheilun tasolla voisimme puhua selkeästi paluun. Niin Skoda on kehittynyt vuodesta, vuosia sitten, tuotteet olivat palkituista sen ainutlaatuisen arvon suhdetta ja hinta. Tänään meidän on lisättävä paljon enemmän määritteitä, joista monet ovat tukena verraton teknologian arsenaali, mutta Skoda ei ole pelannut kaikki materiaali osittain. Autonsa ovat saamassa emotionaalisesti kokonaisuutena, ja Skoda Superb Se on vain yksi esimerkki mahdollisista joka piilottaa brändi, majesteettinen ylellisyyttä sedan ja edustus nosti tänään alle filosofian Skoda: ylellisyyttä palvelun käyttäjälle.

Skoda SuperbJa tämä erinomainen on etuoikeus jakaa koko joukko raskaan, skoda Octavia, malli jonka kanssa se jakaa sielun, moderni arkkitehtuuri MQB jolla brändin osoittaa korkea teollinen joustavuus, kohtauspaikka kaksi autoa, jossa on ainutlaatuinen suhde, mitä ne maksavat ja mitä he arvoinen, vaikka testaajat asiantuntijat ja jäsenemme teknisen keskuksen pyrkii ettei järkevälle kaltaiseksi.

Mitkä seikat erottavat Skoda Octavia Skoda Superb

Skoda Octavia

Skoda OctaviaVuodesta Greenline versio ekologisesti suuntautunut ja kulutusta ja autonomia ylittämään Espanjaan päästä päähän, jopa kolme urheilu versiota RS hakeville voimakkaita tunteita, korostetaan aivan erityinen RS Plus 230 hv ja edessä autoblocante sopii myös piiri. .. on Octavia alueella sopii kaikille, ja emme tarkoita pelkästään sen sisätilat. Puhuminen moottorin oletetaan Huomattavin teknologioiden sylinteri deaktivointi 1,4 TSi, vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten maakaasu tai diesel-versio VVT, tehokkaimpana 2,0 TDi alue. Teknologia käytännöllinen lähestymistapa, ja tietenkin elin Combi, jossa kantavuus on otettu huomioon toisen ulottuvuuden unohtamatta Scout-, laita kuorrutus kehittämä tuote järjen.

Skoda Superb

Etsi, vertaa … Jos auton paremmin suhdetta koko ja tilavuus, enemmän ja paremmin, paremman suorituskyvyn moottorit, erinomaisen aktiivista ja passiivista turvallisuutta ja parempaa suorituskykyä, mutta enemmän kilpailukykyiseen hintaan, niin älä asua tässä planeetta. Kolmannen sukupolven ei liity kolmatta evoluution mutta retrospektiivinen katsoa menneisyyteen, että ensimmäinen 1934 Loistava komea, ylellisyyttä ja huomiota yksityiskohtiin. Ilmeisesti herättää laatuvaatimukset myös Octavia, myös se laajenee muokkausmahdollisuudet, kuten tietokoneet infotainment kanssa TV-virittimen tai luotsannut suspensioina. Se on lopullinen osoitus tuotemerkin tukema tekniikka Volkswagen Group.

Kuka voittaa, Skoda Octavia tai Superb Skosda?

Adolfo Randulfe. Choice: Skoda Superb

Kotona meillä on ongelma matkustettaessa. Minun yli 1,90 metriä korkea osuus hytin lähes 180 senttimetriä vaimoni ja hieman alle 2 metrin päässä teini poika, joka myös jakoi takapenkillä hänen kaksi veljeään. Tätä taustaa, auton, jossa voit istua mukavasti ratissa ja jopa korkeampi nereiden matkustavan löyhästi takanasi Se on ylellisyyttä. Jotain hyvin epätavallista. Kaikista autoista joissa olen istuivat takana-ja voitte kuvitella, että olet few- vain yksi löysin samanlainen järjestely: sitä kutsutaan Rolls-Royce Ghost pitkä akseliväli. Ja että jättää minut budjetin.

Miguel Garcia Puente. Choice: Skoda Superb

Jos kun olet laivalla jalkatilan tekee sinulle hymyn, avaamalla runko ei hymyile, mutta voit nähdä, kuinka silmät auki. Onneksi sinulla on verkko, jos haluat hyödyntää vain puoli: En voi päästä pohjaan, koska en saa takakonttiin. Se ei ole mukavaa, mutta käy ilmi, että vaikka quepo jalat venytetty tämän takakonttiin. Apañado, järjestäytyneesti, vaikka ladattava taskulamppu, avokämmenillä, sähkö sulkemispainikkeen … tai avustaa vain, jos alkaa tehdä siirtyä alentaa sitä käsin. ja Jos matkatavarat on hyvin varovainen, luulet mitä ovat tehneet matkustajille?

Carlos Díaz. Choice: Skoda Octavia

Minun valintani on Octavia yhdestä yksinkertaisesta syystä: laajuus ja niiden kyky valita enemmän mahdollisia yhdistelmiä. Lukuun ottamatta tunnetuin sedan elin, sinulla on mahdollisuus decantarte millä tahansa urheilu versioita RS, saatavilla myös Combi bensiinimoottoreissa ja 2.0 TDI. Jos mitä haluat on jättää enemmän kentän piiri, on myös Scout neliveto ja suuri 1.8 TSI-moottori. Vuonna Erinomainen, ainoa vaihtoehto tämän polttoaineen on 1,4 TSI 150 hv, kun taas Octavia on 1,2, 1,4, 1,8 ja 2,0 TSI … Lisäksi ekologinen versio Greenline ja muut paineistetun maakaasun.

Raúl Roncero. Choice: Skoda Superb

Ei, En etsi tilaa. Lähdin yli Octavia, jo yksi johtavista jotka ovat paljon suurempia kuin häntä. Haluan Erinomaiset kuin Audi A6 olisi ei jätä Volkswagen-konsernin tai muita autoja tämän kaliiperi. On seikkoja, joita ei mitata tai ei nähnyt, mutta ne ovat siellä, he tuntevat … ja tuntea. Pisa, kiertue, suodattimet ja eristää upea, että laatu, hienous ja pakkaukset jotka erottavat autoja, jotka ylittävät este hyvä esimies. Mutta suuret ei kuitenkaan tarkoita sitä, gentrification dynamiikka, mutta paljon mukavuutta ja suurta ketteryyttä vasteen. Tavoittaa 190 hv TDi vuoksi päästävä nelivetojärjestelmä … Kuvat. Joka antaa niin paljon?

Andrés Acinas. Choice: Skoda Octavia

Metro kädessä, Superbiin on edellä, ei ole vähemmän kuin 6 cm leveämpi kuin Octavia. Mutta tilaa alueella polkimien on sama ja leveys välillä konsolin ja oven myös samanlaiset, leveys lattian sama molemmissa tapauksissa. Koko istuin on käytännöllisesti katsoen mallinnetaan korkeus maanpinnasta tai etäisyys hillitä katolle. Se sanoi, jättäen objektiivisia arviointeja, Otan ohjaamossa Octavia. Olen enemmän mukana, ja vielä enemmän tilan tuntua, koska Superb mielestäni mennä kovin "I esquinado". Ja takaisin, etu Superb ei ole kuitenkaan ratkaiseva.

Lorenzo Alcocer. Choice: Skoda Octavia

Skoda SuperbEi ole parempaa tasapainoa tai paras koko / väli kaikilla markkina salonkia, jossa keholle ja pakkausten puhuu Octavia. Sen mitat eivät ole seurausta ylilyöntejä helppoa, mutta kekseliäisyyttä. Jonka mitat takaistuin roominess ja rahdin määrä on jo poikkeuksellinen, uhrata enemmän sisätilat, mahdollisesti turha käytännön tasolle kuin perheauto, pienempi ulkoa koko. En pyri välimuisti Octavia ja kyllä ​​hyviä viimeistelyt nykyaikaiset laitteet täyttävät linjan Laurin & Klement. Miten lovi yläpuolella Superb? Mieluummin johdonmukainen Skoda kanssa nykyarvo ja merkitystä brändin.

Juan Tortajada. Choice: Skoda Octavia

Yksi niistä asioista, joista pidin eniten on Octavia koettu laatu ovien avaamiseen ja sulkemiseen, ja varsinkin ulkona etuovet. Ovi on vankka tuntuma, jossa ääni, kosketus ja moitteeton kunnossa. Tason ominaisuuksia high-end auto ei löydy mallia luokassaan. Selvästi jälkeen nämä ominaisuudet, on olemassa suuri työ insinöörien rakenteen parantamiseksi oven, ikkunan kehys tukee, äänieristys, ja lukitusmekanismit saavuttaa nämä hyvää oloa, jolloin saatiin ensimmäinen "kuva" koettu autoa. Moitteeton.

Jordi Moral. Choice: Skoda Superb

skoda tekniikkaPaitsi määrä vaan ennen kaikkea laatua. Jossa siellä tulee Octavia, Superb sedan vetää … Lativa A avaran muuntuvat ja Business Class. Olen vielä ihmetellään: kuinka ylellinen mitataan? Jos mukaan cm, sen lähes 4,90 m virtaa laajin koskaan mitata Autopista sisätiloissa; jos matkustaja on miimikko ja teknologia, nautit yksi Paras tietoviihdejärjestelmät markkinoille; ja jos laitat painotetaan dynamiikkaa, Superb myös säästää hänen syistä. Vain hinta, ja asiakkaiden etu, palkkio tauot että henki: jos et havaitsette ylellisyyttä sedan Kurssi itsessään on todellinen ylellisyyttä sedan.

Jorge Beltrán. Choice: Skoda Octavia

Pääsyy Mieluummin Octavia on sen erinomainen suorituskyky, jolla on kompromissi mukavuuden ja tehokkuuden Vain ohittanut kilpailijansa … selvästi kalliimpaa. On olemassa kahdenlaisia ​​järjestelmän osalta takajousitus, mutta totuus on, että molemmat vääntö- akseli kuin kaikkein laatia multilink toimi täydellisesti. Mitä tulee Superb, se on tässä jaksossa jos saan suuria eroja, koska viimeksi mainittu tarvitsee mahdollisuus elektronisesti ohjattu vaimentimet jos et halua kehon tasapainoa liikaa. Toinen seikka, että olen löytää enemmän tasapainoa suuntaan on tarkempi ja informatiivinen Octavia.

Pablo Mallo. Choice: Skoda Octavia

Kun auton kori kuutio muodot ovat kaikkein osapuoli tekee mahdolliseksi saada kokonsa, saavuttaa enemmän sisätilaan ja runko. Skoda on onnistunut hyödyntämään tätä laatua, mutta samaan aikaan, on pystynyt käyttämään sitä henkilökohtaisena voimavarana suunnittelu, korostaen tiettyjä elementtejä ja antaa voimaa hyvin homogeeninen kuva. Suunnittelun Skoda etenee nopeasti ja hyvin, ja seuraava malleja turvallisen merkin kehittynyt huomattavasti tähän suuntaan, kohti emotionaalinen linja, mutta unohtamatta järkevyyttä ja tasapainoisessa suhteessa ovat nyt saaneet paljon seuraajia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Skoda Octavia: Kaikki tiedot

Skoda Superb: kaikki tiedot

Skoda Superb 1.6 TDI 120 vakuuttaa

Skoda Superb Combi, avara ja tyylikäs

Octavia RS / 230, Wolf sudenpyyntiin

Adblock
detector