Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

Optimus Prime ja hänen kollegansa Autobotit palaa valkokankaalle neljännessä erä Transformers saaga. Puhumme ‘Transformers 4 Age of Extinction’, joka lupaa hyvä annos tunteita. Ja tässä uudessa elokuvan, sen laatijat ovat ottaneet loput niin pitkälle kuin autojen osalta: nämä ovat uusia autoja Transformers.

Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

Uudet autot Transformers 4 Age of Extinction

‘Transformers 4 Age of Extinction’ se avautuu ensi 8 elokuu Espanjassa, mutta se on jo saavuttanut teattereissa Yhdysvalloissa Ja se tarkoittaa tiedämme toimijoiden pyörillä mahtipontinen elokuva ohjannut Michael Bay, vastaava kapulan sikäli neljässä erässä Transformers: täällä uudet Autobotit ja Decepticonit.

Autobotit, ysiä

Tässä uusi luku, toista tietenkin pelaajat kuten Optimus Prime tai Kimalaiset, mutta molemmat ovat täysin uusia malleja. Epäilemättä, helmi jälleen ‘Kimalaiset’, joka on edelleen Chevrolet Camaro. Kuitenkin “lihas auton, joka antaa elämän bumblebee Se perustuu viimeinen sukupolvi, joka on erityisesti luotu elokuvan prototyyppi: Edessä ja optiset on muutettu ja takana, joka kasvaa lihas- ja pyöräkotelon joka on myös overextended. Lisäksi Transformers 4 on ‘flash back’, niin meillä on mahdollisuus nähdä sesentero Kimalaiset, jossa se on mahtava Chevrolet Camaro SS 1967 uudistettu tilaisuudessa.

Kimalaiset, uusi kuva

Muut kaksi timanttia olla läsnä ‘Transformers 4 Age of Extinction’ Chevrolet Corvette C7 on Stingray ja Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Asiat ensin. Äskettäin julkaistun C7 Corvette Stingray pelaavat Crosshairs, joka tunnetaan paremmin nimellä ‘Master of Arms’ on Autobotit. uuden sukupolven Corvette, joka vie legendaarisen nimen 60 Stingray, edelleen tulossa tähti. Ja mikä olisikaan parempi tehdä se valkokankaalla. Mekko tilaisuudessa, joka vaatii olisi vihreä Crosshairs, väri, joka menee kuin valettu hänen V8 455 hp. Samaan aikaan, Autobot Drift kutsutaan Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti, joka sen 1200 CV, tämä on tehokkain kalvon muuntaja. Ja myös nopeimmin: Älä unohda, että vuonna 2013 tämä vaihtovelkakirjalainan sisäänvedettävä katto tuli nopein Cabrio on maan päällä.

Ja ei, emme unohda Optimus Prime. Johtaja Autobotit Muuntajat enää 1. huhtikuuta listaukset tulla mahtava Kansainvälinen Western Star. Tietenkin se on muokattu tilaisuudessa: huppu, etusäleikkö, puskurit … kaikki on uutta tässä mahtava kuorma tulee valkokankaalla Optimus Prime. Sen jälkeen kun ‘raskaan sarjan’ ja Autobotit, Myös me joukossa uutuuksia ajokoira, että vihdoin debyytti elokuvassa eikä enää armeijan Jeep alkuperäinen sarja on tullut valtava Oshkosh Defense. On myös luonnollisesti paljon suurempi sotilasajoneuvon vaan.

Decepticoneja myös Release

The ‘pimeä puoli’ Transformers Decepticons tulee pääosissa: sivussa pahan myös löysimme kasan uusia ominaisuuksia neljä pyörää. Ja epäilemättä, tähti on Lockdown, joka on toteutettuna Lamborghini Aventador mattamusta jonka se on tullut suosikki päähenkilöt elokuvan. 700 hv Muuntaja, ei enempää eikä vähempää.

Lamborghini Aventador, huono elokuva

Toinen roistoja rakkaus on Stinger, Decepticon joka eläväksi elävän Pagani Huayra pukeutunut punaiseen ja musta. Vieressä Veyron ja Aventador, se on yksi kalleimmista autoista että näemme Transformers 4 Age of Extinction “. Ja päädymme Galvatron, ‘Raskaan sarjan’ vastakkaisella puolella. Kuten Optimus Prime on näyttäviä truck, nimittäin Freightliner Argosy.

Adblock
detector