Puffi: BP Ultimate, suojattisi moottori ja polttoaineenkulutuksen

Puffi: BP Ultimate, suojattisi moottori ja polttoaineenkulutuksen

BP ajattelee terveyden auton, ja tämän tavoitteen, tarjoaa polttoaineen BP Ultimate, erityisesti suunniteltu suojaamaan moottoria auton, hidastaa ikääntymistä ja myös sallia huomattavia polttoainesäästöjä, autonomian lisäämistä jopa 42 kilometriin tankki.Puffi: BP Ultimate, suojattisi moottori ja polttoaineenkulutuksen

Moottori on sydän ja tärkein osa auton, se on, joka antaa elämän. ulos hänestä huolta, lisäksi ottaen asianmukaista huoltoa, polttoainetyyppi jolla ruokkii tärkeä rooli, vaikka et ehkä usko. Hyvä polttoainetta voi pidentää elinikää moottorin suorituskyvyn parantamiseksi ja suojella sitä kulumiselta. Ja tässä se tulee pelata BP, kanssa polttoainetta, joka parantaa suorituskykyä, kulutusta ja päästöjä meidän ajoneuvon.

On monia etu että voit löytää BP Ultimate, hänen puhdistusteho jätteen että kerääntyä moottorin, jopa viisi kertaa suurempi kuin näiden perinteisten polttoaineiden. Pitää puhtaana tietyissä moottorin osia, herkkä tuhkaa ja roskia, jotka esiintyvät usein vaikutuksesta polttoaineen, voit pitää pidempään suorituskykyä moottori, joka oli alun perin suunniteltu.

Nämä BP Ultimate polttoaineita valmis toimimaan tehokkaammin, jolloin pienempi määrä moottorin teho menee hukkaan. Tällä tavoin auton voi matkustaa BP Ultimate talletuksen jopa 42 kilometriin tankilla, tapauksessa BP Ultimate Diesel, ja 39 km BP Ultimate bensiiniä, tarjoten taso polttoaineenkulutusta ja päästöjä kuin perinteiset polttoaineet vähemmän haitallisia.

BP Ultimate on myös korkeamman oktaaniluvun, tapauksessa bensiinin, ja setaani, kun kyseessä ovat dieselpolttoaineen, joka antaa moottorin autossa yksi enemmän suorituskykyä, enemmän valtaa ja reagoiva. Mutta BP Ultimate paitsi saavuttaa parempaa suorituskykyä, mutta myös puhtaan suorituskyvyn verrattuna perinteisiin polttoaineisiin, koska se on suunniteltu vähentämään syntyvien haitallisten kaasujen

Jos haluat suojata ajoneuvoasentajakoulutuksen ja komponenttien paremmin kulutusta, BP Ultimate polttoaineilla on korroosionestoaineet metalliosat moottorin ja sähköjärjestelmän hapettumista vastaan. Niinpä ikääntyminen hidastaa aseman ja auttaa parantamaan terveyttä, moitteettomasti hyvin vähemmän moderni moottoreissa.

BP Ultimate polttoaineet eivät ole vain hyvä moottori autoon, mutta myös taskussa ansiosta polttoaineen säästö jopa 42 kilometriin tankki. taloudellista ajotapaa teistä, sillä vahva sprinting keppiä, väärin ilmastointia tai käytä pitkiä marsseja, yhdistettynä suunniteltu terveyden moottorin ja polttoainetehokkuuden, tehdä BP Ultimate polttoaineiden paras valinta antaa elämän ja huolehtia auton.

Adblock
detector