Toyota GT86 Käytetty maasta 15.000 euroa!

Toyota GT86 Käytetty maasta 15.000 euroa!

Jos pidät urheiluautoja hauska ajaa, sinun pitäisi tietää, että vain yli 15000 euroa voi löytää käytettyjä Toyota GT86.

Toyota GT86 myytävänä kuvat

Toyota GT86 myytävänä kuvat

Toyota GT86 myytävänä kuvat

Toyota GT86 myytävänä kuvat

Toyota GT86 tulivat markkinoille vuonna 2011. Tämän mallin Japanin yritys pyrittiin takaisin käsite klassisen mekaniikan urheilullinen kokoonpano, etumoottoriseen ja taka-, edustivat useita vuosia legendaarisen AE86.

GT86 Hän syntyi siten niiden katsotaan pieni coupe 2 + 2 Toyota rakennettu yhteistyössä Subaru ja samaa lähestymistapaa kehitettyjen BRZ, urheilua, joka voidaan pitää klooni GT86, koska se on periaatteessa sama auto.

Muun muassa se totesi, että moottori joka rohkaisee tämä urheilu on 2 litraa ilmakehän Boxer kehittämä Subaru varten mainostettu 200 hevosvoimaa 7000 rpm ja suurin vääntömomentti 20,90 MKG välillä 6400 ja 6600 rpm. Siksi on moottorin urheilullinen mielialaa ja melko jyrkkä hänen vastauksena.

Toyota GT86 2011-2016varten vaihdelaatikko Kaksi mahdollisuutta tarjottiin; manuaalinen tai automaattinen momentinmuutin, sekä kuusi suhteita, Vaikka onkin totta, että viimeksi mainittu ei sovi kovin persoonallisuutta tämän coupe. Ja se ei pidä unohtaa, että tämä on auto on suunniteltu nauttia urheilulliset ajo klassinen tyyli ja siinä on mekaaninen tasauspyörästön ja renkaat aivan oikeudenmukaista, että ajat ulottuvuuksia. Tavoite, saada käyttäytymistä erittäin edistyksellinen ja ennustettavissa raja, joka johtaa ajonautinnon. Kaksipaikkainen suunniteltu erityisesti vierailijoiden ja piiri ahkerasti, tilanteessa, jossa tämä urheilu on sen kastike.

Toyota GT86: Käytettyjen hintojen

vaikka tarjous että markkinat Toinen käsi on melko vähäinen, kun otetaan huomioon sen rajoitettu levitys, löydät autoja erittäin hyvä hinta ja muutaman kilometrin tulostaululle; hakuyksiköt on myös mahdollista muissa Euroopan markkinoilla, joilla tarjonta on paljon suurempi. Alkaen 15.000 € ei myytävät autot, mutta parhaiten säilynyt yksiköt voidaan saavuttaa 20000 €.

Toyota GT86 2011-2016Toyota GT86 2011-2016: yleisimmät ongelmat

boxer moottori 2 litraa Se on erittäin vahva, hyvässä kunnossa on lähes ikuinen. Yleinen ongelma, varsinkin ensimmäiset yksiköt oli epävakaa joutokäynti ja jotkut työkalukiinnikkeet. Ratkaisu on ohjelmoida ohjelmiston.

Vaihteistossa on myös erittäin luotettava, mutta jos hoito on vaativaa, ja uutterasta käyntiä piiri, Se on helppo synkronoitu ovat vaivanneet.

pinnat ovat laadukkaita ja sisusta epäonnistumiset ovat harvinaisia, paitsi matkustaja ikkunat joissakin yksiköissä on joitakin ongelmia.

– Jos pellit ovat vaivanneet ja on aika muuttaa niitä, on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja markkinoilla, mutta totuus on, että sarja tarjoavat lähes täydellisen kompromissin tinkimättä mukavuudesta. Samantapaista voidaan sanoa renkaat, ensisijaisuus HP kengitys on hieman urheilua asetusta, mutta jos ne on asennettu yhdisteitä enemmän pitoa, se on hinnalla progressiivisuutta raja.

Toyota GT86: 2017 päivitys

Muutama kuukausi sitten, Toyota hieman päivitti GT86 urheilu. että ulkomuoto saa uuden etupuskuri, ilmanottoaukot ja enemmän suuria optisia ja pyörien uuden laskun. Tekniseltä kannalta suurin ero on uusi idiootit ja säädöt suspensiot. Lisätietoa 2017 Toyota GT86.

Saatat myös olla kiinnostunut

– 2017 Subaru BRZ: Hinnat testaus ja urheilu "halpa"

– Initial D Toyota 86 Concept, urheilu manga

Adblock
detector