Jaguar F-Pace 2018: mer kraft og mindre forbruk for den engelske SUV. Uansett hva vi prøvde!

Jaguar F-Pace 2018, kjører. De beste bildeneJaguar F-Pace 2018, kjører. De beste bildeneJaguar F-Pace 2018, kjører. De beste bildeneJaguar F-Pace 2018, kjører. De beste bildene

jaguar nettopp oppdatert SUV F-Pace med en rekke forbedringer, blant annet debut av de siste Ingenium motorer, med ny Diesel og bensin 240 hk 2,0 firesylindret varianter 200 hk og 250 hk. Den nye motorer løftet høyere virkningsgrad, lavere vedlikeholdskostnader og økt ytelse.

Bortsett fra de nye mekanikere legges Nye funksjoner i komfort og sikkerhet, Også tilgjengelig i salonger XE og XF.

Jaguar F-Pace 2018: nye motorer

opprett firesylindret arkitektur kjent som Jaguar og Land Rover i, men legger til en ny motor Ingenium bensin fire-sylindret to krefter, og en ny dieselmotor på 240 hk. De nye motorene Ingenium 2.0 bensin firesylindret med 250 hk og 200 hk De inkluderer et høyt innhold av aluminium og lavfriksjons komponenter for å forbedre effektiviteten og dynamikk.

utad, versjoner med 200 hk motor bære en 20T emblem, mens de 250 hk enheter identifiseres under registreringsnummer 25T.

Jaguar F-Type 2018den Diesel rekkevidde er forbedret ved innføring av dieselmotorer Ingenium 2.0 twin-turbo firesylindret og 240 hk, noe som gir mer enn 50 mkg dreiemoment og kalles 25d.

å fordøye mer kraft og moment, har forbedret stempler, veivaksel og brennstoffinjektorer, Det er den første fire-sylindret motor for Jaguar Land Rover dual turbo. Sekvensiell konfigurasjonen gir økt effekt ved høye hastigheter mens forbedrer responsen på lave turtall.

De nye bensinmotorer innlemme en dobbel turbo for å forbedre kraftutfoldelse og ha Kontinuerlig variabel ventilstyring og kontrollfunksjon elektrohydrauliske ventiler. de har også en nye direkte innsprøytning sprøyte 200 bar som omfatter nye sentral montering og sprøytemønstre å redusere utslippene. I den nye motoren, eksosgrenrøret er integrert med støpe av sylinderhodet for sirkulasjonen av kjølemiddel gjennom manifolden redusere oppvarmingstider. Varianten 25T, 250 hk, kunn 37,2 Nm fra 1200 rpm, Den er tilgjengelig med automatgir og drive to eller fire hjul. kunngjør akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 6,8 sekunder, forbruk på 7,4 l / 100 km og mindre enn 140 g / km CO2.

Jaguar F-Type 2018Jaguar F-Pace 2018: convenience

I anledning av oppdatering av 2018 rekkevidde, den forsetene har blitt forbedret ved å inkorporere en nakkestøtte med sidefolder, motorisert høydejustering og tverrstøttene håndbøker.

Dual View-teknologi gjør at fører og forsetepassasjer å vise forskjellige underholdning skjermer bruker sentral berøringsskjerm 10 inches. systemet InControl Touch Pro er tilgjengelig når spesifisert og lar føreren å følge instruksjonene satellittnavigasjon mens passasjeren kan bruke den samme skjermen for å se på TV.

de gir også nye sikkerhetsfunksjonene, Forward Traffic Detection, forming av systemet omkretskamrene, og det er designet for å hjelpe føreren når sikten er begrenset forsiden. Ved hjelp av et kamera med front vender villa som ligger på nettet, systemet oppdager gjenstander som krysser banen av kjøretøyet og gir en visuell advarsel i den sentrale skjermen når den detekterer en potensiell fare.

den Forward Vehicle Veiledning også Det er en del av systemet omkretskamrene og bidrar til å lokalisere kjøretøyet mens manøvrering ved lav hastighet. systemet Det fungerer i forbindelse med parkeringssensorer foran og gir en visuell representasjon av den overlagrede kjøretøyet med fremspring som viser hjulinnstilling retning.

2018 Jaguar F-Type Indoorogså innvendige forbedringer, med nye farger på dashbordet og nå Portefølje Prestige og utførelser har rattet Sport Series utforming.

Jaguar F-Pace 2018: god ytelse

I løpet av kort touchdown ved utkanten av Frankfurt i Tyskland, hadde vi muligheten til å kjøring på motorvei utstyrt med den nye Ingenium firesylindret motor versjon og 240 hk. En av de viktigste fordelene med denne motoren er at Det er vist mye lettere enn V6-variantene, hva klart forbedrer smidighet på svingete områder. Det er sant at gir ingen respons og finhet imponerende seks sylindere, men ikke langt bak.

Fra tomgang gir den en sterk reaksjon og oppnår akselerasjon tall og utbyttene meget tilfredsstillende, mens forbruk er stabilisert i nærheten av 7 l / 100 når kjørehastigheten stabil 120 km / t. den åtte-trinns automatgirkasse hjelper mye for å opprettholde høy cruise når motoren går med lavt turtall, hvilken ikke bare bidrar til lavere forbrukstall, men også for å redusere støynivået.

Du kan også være interessert

- Jaguar XE SV Project 8: The Jaguars slutten av historien

- Sammenligning: BMW X3, Mercedes GLC og Jaguar F-Pace, hva er bedre?