BMW 3-sarjan ja Mercedes C-luokka: Super sedaneita tulossa

Tulevaisuudessa BMW 3-sarjan ja Mercedes C-luokka: kaksintaistelu salonkiaTulevaisuudessa BMW 3-sarjan ja Mercedes C-luokka: kaksintaistelu salonkiaTulevaisuudessa BMW 3-sarjan ja Mercedes C-luokka: kaksintaistelu salonkiaTulevaisuudessa BMW 3-sarjan ja Mercedes C-luokka: kaksintaistelu salonkia

Ei ole epäilystäkään siitä, että Katumaasturit ovat muuttuneet maisemaan auto. Koska villitys, ne ovat vakiinnuttanut asemansa täysin hallitseva segmentti. Tämä on aiheuttanut tarjonnan muihin ryhmiin, kuten tila-, on laskenut asteittain lähes symbolinen. kuitenkin on eräänlainen auton, joka vastustaa panokset kaikkien muodista, ikään kuin gallialaiset Asterix se olisi. ovat salonkia, joka yhä voimissaan.

Brändejä siis vedonlyönti salonkia luonteeltaan hyvin erilaisia, kieltäytyy luopua segmentin, joka on tuonut heitä paljon tyydytystä aikaisemmin ja että maailmanlaajuisesti se on kannattavaa. Unohtamatta neljännes autokaupan maailmanlaajuisesti tulee Kiinasta ja nämä ajoneuvot on vielä paljon, mutta paljon hyväksyntää. Sekä BMW ja Mercedes tietävät, niin kehittyy edelleen niiden malleja. Siinä määrin kuin Meillä ei ollut koskaan ollut niin monenlaisia kuten nyt.

Arvioi auton ilmaiseksiModulaarinen arkkitehtuuri, itse asiassa sallii kannattavuus jossa yksikään olemassa ennen ja kun on kyse premium-luokan autoihin käytetään siirtämään tekniikkaa niin paljon parempi segmentit valtaosa yleislajien merkkejä ei ole: puhumme Mercedes S-Class tai BMW 7-sarja, alas.

Mercedes Luokka C: valmis vuonna 2017

2017, siksi, C-luokan Mercedes isäntä kohotusta erittäin tärkeää, esteettisiä ja mekaaninen. sukupolven W205, jo hänen aikanaan hänet kastettiin Luokan S asteikko, Nyt hyötyy eri järjestelmiin ja teknologiaan hiljattain käynnistänyt uuden Mercedes Class E. se tuo uusi Mercedes C-luokan rakenteen ylläpitämiseksi ja koko, koska se on sama auto todella. Se lisää uusia optiikka tyyliin isoveljensä. Saat myös uuden muotoilun puskurit muokattu lentolippuja mutta pilaamatta upeine aerodynaaminen kerroin on tällä hetkellä.

Mercedes C Class 2017Uudessa 2017 Mercedes C-luokan on myös modifioitu eri yksityiskohdat sisätilat ja olla uusi multimediajärjestelmä, se on julkaissut uuden E-sarjan, joka on tunnettu yhdentymistä matkapuhelimen, nyt ostaa kauko tukea ovien avaamisesta, esimerkiksi. Uusi dual-näyttö on mahdollista vaihtoehtona, mutta olisi muuttaa koko kojelautaan. Sedan myös julkaisi uuden nelisylinterinen dieselmoottori ja 2,0 litran moottori, joka korvaa nykyisen 2,2. E-luokan Mercedes 190 hv, mutta sen kantama kasvaa sekä ylä- että alapuolella. Lisäksi ne tulevat joitakin ajo järjestelmät semiautonomous, myös nähnyt jo E-sarjan, joka vaikuttaa suuntaan, ne ohjaavat matkan ja pitää auton kaistalle.

BMW 3-sarjan: markkinat vuonna 2018

Samalla vastaamaan uusiin Mercedes C-luokka, BMW esittää seitsemäsosa sukupolven 3-sarjan joka saapuu pian sen jälkeen, ja 2018. toimintaansa nimellä sisäinen G20, Se on syntynyt arkkitehtuuri CLAR (Cluster Architecture) sen tarkoitus BMW 5-sarjan, 6-sarjan, X3, X5, X6 ja X7 tulevaisuus.

2018 BMW 3-sarjantämän uuden 2018 BMW 3-sarjan korostetaan ollessa sytytin, käyttämällä sitä korkealla terästä rakenne, alumiini ja hiilikuitu. Kuten Mercedes C-luokka, ajaa semiautonomous järjestelmiä ja sisätilojen jo taajuusmuuttaja ohjaa gestural. Ja kattava valikoima mekaniikka: niiden moottoreiden ja jakavat sylinteriä kohden versiot 3, 4 ja 6 sylinterin, aina ahtamisen lippu. Mukana on myös enemmän hybridit alueella suurempi kuin nykyinen BMW 330E ominaisuuksia. Ja on myös ennustettu sähköinen vaihtoehto, joka voisi antaa hieman Tesla. Kyllä, tämä odotettu Malli 3.

2018 BMW 3-sarjan Se myös laajemmin, enemmän taistelu ja alemman painopisteen: sen on mikä parantaa tilaa ja dynamiikkaa. Tulee vakauttava ja aktiivinen osoite, Vektori tasauspyörästön, neliveto tai työntövoimaa ja ilmajousitus, ei ilmaa kilpailija Mercedes, luokan C. Kaikki moottorit lisätä tehoa, BMW M3 / M4 mukana... ottaa havaitut muutokset nykyiseen M4 GTS.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki kapakoissa että saapuu vuoteen 2018

BMW loukkaavaa: kaikki, jotka tulevat 2020

Tulevaisuus Mercedes: 4 sähköinen 2020