¿Uber? tur ¿Sharing? 7 av 10 spanjoler favorisere

¿Uber? tur ¿Sharing? 7 av 10 spanjoler favorisere

uber Han antydet at disse dataene viser at det er en økende etterspørsel etter alternativ mobilitet i Spania, siden 40% av spanske borgere ikke alltid sørge for at du kan flytte med tilgjengelig transport i byen der han bor.

Platform 'ride-deling' sa Innbyggerne i Madrid og Barcelona De er de beste alternativene vurdere dette mobilitet, mens brukerne av disse tjenestene positivt verdsetter dem fordi redusere kostnader, unngå parkeringsproblemer og redusere belastningen på miljøet.

Selskapet understreket også at innbyggerne De ville også bruke plattformer 'ride-deling' som drivere å gjøre tilgjengelig sine egne kjøretøy hvis de hadde muligheten til å gjøre det. Dermed vil 75% av dem bruker tjenester som uberPOP å dele kostnader knyttet til å holde eide bilen, for eksempel anmeldelser, bensin eller parkering.

Administrerende direktør i Uber i Spania, Carles Lloret, sa slike tiltak revolusjonerer måten folk flytte rundt i byen. "Spanske forbrukere er krevende forbedret urban mobilitet, og vi er glade for at tjenester som uberPOP kan løse reelle behov i dag"Han la til.