Sammenligning: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSG

Sammenligning: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGSammenligning: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGSammenligning: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSGSammenligning: Ford Mondeo 2.0 TDCi vs VW Passat 2.0 TDI DSG

Bare ta en titt på segment salonger tights for å se hvordan han bruker noen produsenten involvert. bortsett fra i produsenter anerkjent som premium, i de fleste tilfeller deres salonger tights pass for deres beste produktene. Og ja, oppfatter deg en kvalitet og kategori i sine modeller som tar deg til spørsmålet merverdi, bortsett fra at du spiller av merkevaren, de andre edle saloonene tetning. I tillegg utbyggere genera De har spilt veldig godt triks for størrelse, pakking av sin salonger, uten bånd eller forpliktelser som kan påvirke en salonger ordnede som ikke har eller er kommersielt anekdotisk i sine områder.

Ford Mondeo 2,0 TDCi vs VW Passat 2,0 TDI DSGDet beste eksempel på denne strategien er den nye Mondeo, som fortsetter med en ustoppelig vekst, til å berøre denne generasjonen praktisk talt 4,9 meter i lengde. Proporsjonene til slutt gi den en tilstedeværelsen spektakulære, vansmekte gjør en illevarslende BMW 7-serie den forrige generasjon, som jeg har møtt i vår parkeringsplass i disse dager. Man kan lure på hvordan de vil fortsette å vokse biler og dermed hvordan de vil definere de ulike segmentene, fordi en eller annen måte storhet dette Mondeo du kan komme tilbake mot ham, ifølge kommentarene jeg har hørt kalle ham en klumpete (Fra folk som også har ført) for å være en halvparten saloon (Loitering, parkering, daglig bruk, etc).

Uten å vurdere om overskudd eller underskudd eller under størrelse er et handikap i Volkswagen De har fått nok. dette Passat Det er den første i en serie av 8 generasjoner som har sluttet å vokse (Selv kunngjør 2 millimeter mindre, for totalt 4.77 meter). Men ikke Passat frasier fremgang i størrelse ... interiør. nå så akselavstand som Mondeo, Han contrives å tilby mer plass for ben rival og høyere bagasjerom med hjul av erstatning normal begge deler.

den enorme hule løpet 600 liter vi har bekreftet i en annen Mondeo med reservehjul (Standard), har vi nå i terninger 480 liter, et volum som virker latterlig til påstander om en familie sedan (545 liter i Passat, alltid med hjul av erstatning konvensjonell). De er ikke viktige målinger og andre forskjeller mellom dem, når de opplevelser som puster i begge habitater er amplitude.

moderne utstyr

Ford Mondeo 2,0 TDCi vs VW Passat 2,0 TDI DSGFør jeg forteller deg hvordan du beveger kroppen sin, verdt å nevne hvor mye og hvordan disse kan settes Mondeo og Passat til å oppfatte hvor gode de kan være. Selv om mer enn 6000 euro i opsjoner hver, jeg vet ikke om budskapet i disse to enhetene vil tjene. Det som er sikkert er at oppfatter kvalitet utførelser (bedre Passat) Og fremfor alt en teknologisk nivå Vi skyhøye. Dette er en annen evolusjonær argument, men jeg lurer på om nytten av visse systemer i dag. Jeg tror ikke systemer anerkjennelse av signaler av trafikk De er godt løst, da ofte gjør en feiltolking mellom signaler den kjørebanen, informere onde grense av fart. På den annen side, systemer av vedlikehold av kjørefelt Jeg begynner å vurdere dem nyttige, men bare for lange timer bak rattet og godt merkede ruter.

I dette tilfellet, Passat jeg tror best løses. Systemet ser ut til å forutse banen tap, noe som tyder på liten bevegelser av ratt den autocentric bil i kjørefelt. i Mondeo, systemet reagerer når det synes du begynner stepping den hvite linjen og grensen er mindre reaksjon. I alle fall med din fulle oppmerksomhet på kjøring, tror jeg interferens til tider føle på rattet kan bry deg (kan slås av), så jeg anbefaler den for store ruteros rattet. den systemer å detektere mulig kollisjoner og advare oss og deretter langsom for oss Hvis vi ikke reagerer tror det vil ende opp som en obligatorisk element, som det er i dag stabilitetskontroll. Jeg var nok en situasjon by, der Mondeo Han har nådd stoppe meg før jeg reagerer å stole på bruk av disse systemene.

Jeg oppsummere disse refleksjonene om gyldigheten av ny teknologi også satser på den ekstraordinære belysning gi oss LED-lykter Mondeo og Xenon-ledede blandet Passat, ikke bare for lysstyrke, også for deres bjelker styrt i kurve og som den perfekte automatisme skiftende lys kort-lang og vice versa.

Dynamisk à la carte

På dette punktet, tror ikke dynamisk mekanisk eller du får flere hint om hvilken bil er mer interessant. med stor fotavtrykk lift og lignende oppfatninger kjøring (både føles lett, selv om omfanget Mondeo det ikke er), konkurrere i kjørekomfort og guidet og oppgjør buet å likne meg både upåklagelig. Of course, i dette tilfellet, er ikke et resultat av engasjementet av hver modell, fordi begge besatt puter eiendeler valgfritt med tre nivåer hardhet du velger å din vilje.

I alle fall, det virket for meg sterkere og innstilt på sport den Passat den Mondeo Hvis du fotograferer veldig sterk og like komfortabel og balanserte i sine måter Komfort og Normal. Den valgendring DSG Hvis du setter vår Passat et skritt over vår Mondeo, ikke fornøyd med motoren i gang 2,0 TDCI 150 hk mot 2,0 TDI også 150 hk og kuttet fra det samme mønster (myke, stille, progressive midler, løsemidler etc), men i ytelse og komfort. Det mangler en valgfri endring powershift den direktekoblings Mondeo som DSG den Passat, Jeg bør nok passe oppfatningen av større raffinement og glede av Volkswagen.