Contact: Kia Carens, exponentiële vooruitgang

Kia Carens, exponentiële vooruitgangKia Carens, exponentiële vooruitgangKia Carens, exponentiële vooruitgangKia Carens, exponentiële vooruitgang

Compacter dan het model het vervangt, de nieuwe Carens shows modern en aantrekkelijk imago, radicaal anders dan wat we gewend zijn te zien in de afgelopen jaren. Hoewel het een beetje kortere de minivan van de vorige editie, heeft een wielbasis vijf centimeter hoger, toestaan uitbreiden van de capaciteit van de kofferruimte en de ruimte voor de inzittenden van de kwadraten van de tweede en derde rij als we kiezen voor twee extra plaatsen, met een extra 700 euro.

Contact: Kia Carens, exponentiële vooruitganghet denken veelzijdigheid, Het is ontworpen een functioneel interieur, vol met gaten om voorwerpen deponeren en de tweede verschuifbare zitplaatsen in rij 30 cm om de capaciteit of binnenschoen variëren. de binnenbreedte is enigszins reële drie volwassen inzittenden, aangezien het centrale plein is iets smaller. Om dit probleem op te lossen, kunt u een paar centimeter naar voren of naar achteren te bewegen met de bedoeling dat de schouders van de bewoners blijven tegen elkaar aanliggen om meer comfortabel te reizen.

In ieder geval is de bagageruimte is 536 liter in de vijfzitter versies van 492 liter zeven met twee zetels in de derde rij gevouwen of 103 liters als u reist met zeven zetels ingezet. de laatste twee plaatsen zijn alleen uitvoerbaar voor kinderen of kleine omvang reizigers, maar ook als iets smaller, bieden ze ook geen veel beenruimte.

Benzine en diesel

Contact: Kia Carens, exponentiële vooruitgangHet bereik om te worden verkocht in Spanje, vanaf eind april, Het omvat een benzine versie 1.6 GDI 135 pk, terwijl het niet te verwachten dat 166 pk sterke 2.0 reiken naar onze markt. Degenen die aankomen en het middelpunt van de reeks zal worden uitgerust met twee mogelijkheden Dieselmotor 1.7 CRDi, in hun varianten 115 of 136 pk macht, aanvankelijk uitgerust met handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. Even later zal de 136 pk versie een zestraps automatische transmissie met koppelomvormer zijn.

Het is aan de gang comfortabel, met een zachte suspensies moron, Terwijl het lichaam in bochten, en vrij nauwkeurig adres, met de mogelijkheid van het reguleren van het niveau van de bijstand drie verschillende niveaus'Normaal', 'Comfort' en 'Sport'. Ten aanzien van de dieselmotor, 136 pk variant lijkt het meest aan te raden index filosofie, omdat hoewel het een bijzonder omvangrijk en volumineus lichaam, is een reisapparaten belastingsmodel comfortabel. Het antwoord is goed vanaf zeer lage toerentallen en weergegeven sterker naar 2.000 tpm te overwinnen. Ondertussen is er niet veel verschil in verbruik tussen de twee opties Diesel met 0,2 l / 100 km voor de meer krachtige, wat niet erg belangrijk in stand te houden.

de uitrusting Het is een van de gebieden waar het merk heeft geleend bijzondere aandacht, met inbegrip van aspecten die verband houden met de veiligheid en het comfort. Afhankelijk van het uitrustingsniveau, Concept, Drive en Emotion, Kan elementen zoals systeem kennisgeving van onvrijwillige verandering rijstroken, koplampen xenon, achteruitkijkcamera automatische dual zone climate control, panoramisch dak glas, autonome parking system, te beginnen systeem met slimme sleutel, touchscreen navigatie tot zeven inch, etc.

Maximale interne capaciteit

Contact: Kia Carens, exponentiële vooruitgangEen aspect waar meer het merk aan de veelzijdigheid te verbeteren heeft getroffen is geweest in mogelijkheden voor het aanpassen van het interieur aan de behoeften van de klanten. Dus, naast het aanbieden van schuifbare zetels 30 cm, het heeft opvouwbare passagiersstoel rugsteun, Het is het verstrekken van een laadlengte tot 2150 mm. Ook de afmetingen van de romp, met een breedte van 1109 mm en een hoogte van 766 mm aan het plafond. Afgezien van de gekoeld handschoenenkastje, Zij worden gepresenteerd holes in deurpanelen, onder de vloer van de tweede rij, of onder de romp, die het gordijn blijft indien nodig.