Grote nieuwe SUV van de toekomst: BMW X7, Audi Q9 …

Dus ze zijn grote SUV's en luxe van de toekomstDus ze zijn grote SUV's en luxe van de toekomstDus ze zijn grote SUV's en luxe van de toekomstDus ze zijn grote SUV's en luxe van de toekomst

de SUV koorts temperatuur niet de komende jaren te verlagen. We stoppen bij de belangrijkste ontwikkelingen die de komende jaren zal aankomen, In dit geval, grote modellen en niveaus exclusiviteit en kwaliteit dat ze katapult als authentiek vlaggenschepen van hun respectievelijke merken. Aandacht voor deze namen nieuwe SUV: BMW X7, Q9 Audi, Porsche Cayenne Coupe, Lamborghini Urus...

Porsche Cayenne CoupePorsche Cayenne Coupe 2018

Als er nog steeds een sprankje natuurkundige wet dat de Porsche Cayenne nog niet in staat om te dwarsbomen is geweest, 2018 het zal tijd om theorieën van Newton te heroverwegen. Zijn doel was duidelijk omschreven vanaf het moment dat hij werd geboren, maar nu is de tijd gekomen "grondgebied mark". Wickers aankomen orgaanbank VW-groep, ervaring en ambitie om het merk een geven derde generatie Cayenne lichter ongeveer 100 kg minder, maar ook meer verfijnd. Aluminium winsten bekendheid in inclusief chassis die roteren rond de MLB Evo afgestemd door Porsche architectuur. Op het toevoegen van de nieuwste generatie van de luchtvering (met drie camera's), ook de laatste actieve stabilisator (elektromagnetische controle), het stuurwiel en de vierde die magische touch die Porsche was altijd brengt zijn mouw. Verrassingen zal verdubbelen in de volgende generatie: een voor louter prestaties chassis, om te verbeteren wat vandaag onoverkomelijk lijkt; en een ander omdat Porsche draagt ​​bij aan de fashion Coupé en splitst cayenne in twee carrosserievarianten zoals ze al hun rivalen gemaakt.

wat betreft Afmetingen en vormgeving, de Porsche Cayenne 2018 Het zal meer als de Macan esthetisch zijn, maar XL-formaat met een lichte toename in lengte. Ten aanzien van de mechanische versies, zal er voor elk wat wils, hoewel we een super markeren plug-in hybride versie met meer dan 460 pk totale en het gemiddelde brandstofverbruik gehomologeerd over 3,0 l / 100 km.

BMW X5 in 2017

Nieuwe BMW 3, 5-serie en 7 in de markt, BMW X5 SUV bijgewerkt accenten. Het is dus een verandering van generatie, maar een grote facelift te verfijnen en verbeteren van de aerodynamica lijn 2017. verbeterd door meer dan 10 procent het gevolg van een lichte dunner en ontwikkelingen in alle motoren prestaties verwacht. En rijden meer assistenten en connectiviteit aan boord. 2 jaar later 2019, radicale verandering in de BMW X5.

Mercedes GLEMercedes GLE 2018

de vorige Mercedes M-Klasse Het leidde tot de huidige Mercedes GLE model in 2018 Het zal diep vernieuwen. Esthetisch, moeten de belangrijkste wijzigingen aan het exterieur te vinden op de voorkant, maar het is technisch gezien waar meer veranderingen worden verwacht, met de gebouw platform MHA reeds vastgesteld. Dankzij haar, verwachten we een SUV tot een handvol kilo te redden van de weegschaal. Een niveau uitrusting, security assistenten en rijden overal.

Audi Q9

Gemonteerd op het platform Nieuwe Audi Q7, de nieuwe en ongekende Audi Q9 we kunnen beschouwen als een luxe Audi Q7 gewetenloos. In de schijnwerpers, de meer welvarende klanten in China, de VS en het Midden-Oosten. Als buitenafmetingen, Audi Q9 zal iets langer zijn dan de Q7 en een hoogte iets groter dan de Audi Q6. In de mechanische toevoer alleen maar verwachten dat de meest geavanceerde en verfijnd, met inbegrip van een hulpprogramma bastaard variant e-tron.

BMW X7 in 2020

Na het verlaten van het eerste project -Code F17-, de BMW X7 Het blijkt sterker dan ooit in de Toekomstplannen van het merk. Gecodeerde nu als G07, niet alleen de levensvatbaarheid lijkt verzekerd, maar er zijn al het uitvoeren van de winter testen prototypes, ja, carrozados als X5. Gezien het feit dat deze 2017 BMW X5 toekomst Het zal de basis ook bevestigd zijn SUV Rolls Royce Cullinam, Het is gemakkelijk om de niveaus van de vraag bedenken voor het merk met dit model.

Dus de BMW X5 toekomst zal de vlag van zijn luxe en technologie, positioneert zich zelfs boven de 7-serie, die platform erft, rijden motoren of assistenten. Het duurt ongeveer 5,1 meter meten en zal varianten 4, 5 en 7 zetels hebben. Het zal worden geproduceerd in de Verenigde Staten, een van de belangrijkste markten. China zal nog een groot percentage van de 45.000 jaarlijkse eenheden bedoeld om het merk te maken inhalen toen, in 2020, om op kruissnelheid te komen.

Mechanisch, de BMW X7 zal een breed scala aan motoren zijn uitgerust met propellers zes-cilinder, V8 en zelfs een hypothetische V12 600 pk. Is uw doel? Bentley Bentayga om op te staan ​​en ook nieuwe en langverwachte Lamborghini Urus.

Audi Q8Audi Q8 in 2019

in 2019, Je ziet het licht Audi Q7 de sportiefste, genoemd te worden Audi Q8. In het verleden Hall of Detroit, en Q8 Concept prototype, met de ondertekening van de vier ringen gaf hij ons iets anders toonde enkele raakt van de manier waarop u wilt de Duitse mark richten grote SUV met een lijn die doen denken aan die legendarische zal zijn Audi Sport Quattro 80. Waarschijnlijk unieke configuratie van vierzitter met het beste van Q7, SQ8 en e-tron opgenomen.

VW Touareg in 2018

Draai naar omhoog een sport of twee ... voor Nieuwe Volkswagen Touareg die uitmondt in 2018. Omdat het model merk met meer technologische last zal zijn. Hoewel het altijd heeft gevolgd blik off-road heelal dit, Touareg Het richt zich honderd procent asfalt. Groter, maar ook lager. We wachtten nog eens honderd kilo minder gewicht. Het grootste deel van de motoren 6-cilinder, is er een hybride benzine gebaseerde 2.0 TSi en een plug-in Diesel op TDi V6.

Lamborghini Urus in 2018

Lamborghini Urus is de tweede SUV merk je niet vergeten de LM002, tussen 1986 en 1993, 301 fabricadas- eenheid, maar zo uniek met het eerste voor meer dan verbergen onder je huid hoekig en sport een Q7 Audi. Dat garandeert ons, in ieder geval, het niveau van het Q7, zo niet beter. In april begint de productie van de eerste pre-serie te beginnen De omzet in 2018.

U kunt ook geïnteresseerd

- Mercedes GLB 2018: nieuwe SUV tussen GLA en GLC

- De SUV Aircross Citroen C5 zal debuut in april

- Nissan Qashqai 2017 vs 2014: dit verandert de best verkochte SUV

- De nieuwe SUV van de toekomst betekent: Qashqai, X3, Q4, Tiguan ...