Ökar bakre utrymmet i bilen med RiveMove

Ökar bakre utrymmet i bilen med RiveMove

Det kallas RiveMove och tjänar till att maximera utrymmet i den bakre delen av bilen när en eller flera barnstolar installeras (SRI). För att placera, fordonet behöver bara ha Isofix, som SRI, att vara Group II och III. Systemet stödjer 90% av flottan och 100% av stolarna.

Fem platser där tidigare fanns det fyra

Förklara på ett enkelt sätt, RiveMove är en metallstång på en sida uppbär två griparna ISOFIX, liknar bär en SRI: de uppfyller ISOFIX förankringar du har bilen. På den andra sidan, finns det två ankare fäst, I likhet med fordon som: Isofix klämmor på dem SRI infogas.

Metallstången har en guide och fyra hål, som tillåter förskjutning av fixerings ankare 50 eller 70 mm i sidled. Med denna rörelse uppnås att stolen, en gång är fast med RiveMove, den rör sig och närmar sig fordonsdörren, vilket resulterar i en ökning av utrymme i mitten bak, vilket gör att fler vuxna reser bekvämt och säkrare, för att kunna stödja ryggen på baksidan.

Mer säkerhet för barnet

Den fråga som kan uppstå är om att ta med RiveMove barnstol till dörren på bilen är farligare i händelse av en olycka. Det är inte för att använda den här enheten minskar med upp till 20% av värdet av hjärnskador i händelse av olycka att minimera rotationseffekten som uppstår när sitsen och barnet i en sidokollision rotera. Denna rörelse kan orsaka allvarlig skada för de små, eftersom hans huvud slår dörren och även mot ryggen och hörselkåpor stol.

Dessutom, testteknik RiveMove -testas i en oberoende internationell teknologicenter, CSI S.p.A.- kredit enheten absorberar en del av energin mottagen i en olycka, vilket minskar barnets styrka och därför skador i händelse av olycka.

Kompatibel med alla stolar i grupperna II och III

Flytta Rive stöder 100% av bilsäten grupperna II och III som är utrustade med Isofix, Isoclic eller liknande system. Snart öka kompatibiliteten med stolar Grupper 0 och I.

Det är testat för SRI installerad i bilen i riktning mot märket, till axeln med trepunktsbälte med Isofix och bakrutan säten. Du kan inte använda den bakre centrala torget eller trottoarer sjusitsig bilar (Folding platser).

En gång installerat, kan RiveMove installera och avinstallera när du vill; Förfarandet liknar och lika enkel att applicera och ta bort en SRI med Isofix.

Pris: 199 euro för två enheter

nu, RiveMove har ett rabatterat pris av 199 euro för två enheter (Du kan köpa sig), motsvarande 20% lägre än den normala skattesatsen. Marketing är online via webben www.rivekids.com

Du kan också vara intresserad

De fem bilsäten för barn som misslyckas säkerhet

Barn i bilen 5 gånger av osäkerhet i händelse av olycka

SiestUP: krage barn säkra på resor