Volvo XC40: den nya SUV som kommer att revolutionera SUV!

Volvo XC 40, information och officiella bilderVolvo XC 40, information och officiella bilderVolvo XC 40, information och officiella bilderVolvo XC 40, information och officiella bilder

Nej, det var inte en antydan. när Volvo introducerade begreppet var allvarlig 40,0, Och för att visa sina verkliga bilder och att vi presenterar i förra veckan. Idag är D: Volvo XC40 är kast för att erövra världen och hela beställningslistan öppnas. I Spanien, ja, bör vi förvänta oss det första kvartalet 2018 till de första enheterna kommer till priset och levereras till kunder. Det är en av de mest genomgripande Volvo privatkunder, upp till 60 procent, dividera den återstående 40% mellan företag och alquiladores i en andel av 30 och 10 procent, respektive.

Volvo XC40

Utgångspriset, från 42,220 euro. Men du måste göra en tvingat stopp på vägen. Det är Utgångspriset för de första motorerna som ska säljas i vår marknad, så att siffra motsvarar den version D4 Diesel 190 hk, AWD och automatisk. ambitiös XC40, Han vill spela med de stora och kommer att värva utrustning och motorer som gör stor. Eftersom nästan T5 bensin 250 hk motor är den andra bekräftade för vår marknad, även med allhjulsdrift automatiskt. Ingen tid söker stora volymer, men bäst positionerade kunden. 4000 enheter är försäljningsmålet för 2018, står för ett första kvartal där Volvo XC40 inte spelar med alla möjliga vapen. Eftersom det från fjädern anländer volym motorer, som den D3 Diesel 150 hk framhjulsdrift och manuell växellåda.

Volvo XC40

Det förväntas också under 2018, ankomsten av den exempellösa motorfamiljen 3 cylinder 1,5 liter, grund för framtida T5 Twin Engine Hybrid plugg. Fördelar med helt ny CMA arkitektur, nästa bas ledade fordon på 40 serien Volvo, i vilken praktiskt taget integrera alla säkerhetsanordningar och driv assistenter stora serier, som den XC60 och XC90, SPA baserad.

Sammanfaller med lanseringen av Volvo XC 40 också lanserat världen sin nya Vård av Volvo-plattformen. Ett nytt sätt förvärva Volvo, Volvo njuta, förstå bilen och använda XC40. Det kommer att utvidgas till andra modeller och kommer att finnas tillgänglig från början i 8 länder, däribland Spanien. De satsa på digitala tjänster, börjar med digital nyckel, och kombinera digital med återförsäljare service. Du behöver inte förväxla med leasing, eftersom bakom Vård av Volvo prenumeration hudar exklusiva premium-paket med tjänster som integrerar inköp, användning, underhåll, hyra speciella rådgivningstjänster som tankning, rengöring, underhåll fordons samling eller leverans av inköp av elektronisk handel i själva fordonet. Vi är just nu bor i första person presentationen så att du expandera intryck strax efter sett och rörde helt nya Volvo XC40.

Du kanske också är intresserad av:

De nyaste Porsche: Cayenne och är den tredje generationen

BMW X7 Concept Video

Den nya Mercedes SUV som kommer att anlända till 2020