BMW i5 Koncept: flere data og billeder af den nye elbil

BMW i5 Concept, første billederBMW i5 Concept, første billederBMW i5 Concept, første billederBMW i5 Concept, første billeder

i 2025, BMW har mindst 25 biler Elektrificeret (og hybrid elektriske hundrede procent), Hvilket 12 De kan kun fremmes gennem elektricitet. Man kan være BMW i5 Concept (Dets endelige navn vil være BMW i5), En af overraskelser af det tyske firma i den forestående Frankfurt Motor Show).

form "utilsigtet" og under en præsentation til pressen, den BMW i5 Concept Han dukkede op i en video i nogle få sekunder. For et par måneder siden, den meget BMW Han indspillede en række tegninger og patenter i5 og snart, ser det ud til, at vi vil se faktiske design dette ny bil hundrede procent elektrisk (den rekreation vores illustrator Schulte, og at lederne denne artikel kan være en meget nøjagtig tilnærmelse af, hvad den endelige model).

den Fremtidige planer elektrificering BMW er blevet annonceret af eget hoved af det tyske firma, Karald Krüger. Den kommende BMW i5 vil være i en mellemposition mellem i3 og i8 hybrid sport og vil give mere praktiske og rum for de personer.

BMW i5 Conceptifølge tegninger af patenter og genskabelse af vores illustrator, den BMW i5 Concept følger design sprog allerede vist både i3 som i i8. I tilfælde af i5, Det fremhæver sin brede, brede kølergrill, flankeret på enderne med laser belysning forlygter. Den forreste kofanger også vist i to toner i modsætning til indløb hætte. På siderne, tilstedeværelsen af ​​nogle aerodynamiske skørter, der fremhæver den sportslige design af sin sedan krop.

med hensyn til tekniske specifikationer BMW i5 Concept, for øjeblikket er der ingen officielle data bekræftede. Fra den tyske virksomhed, der selv meddelt, at vil hundrede procent elektrisk fremdrift. På området autonomi, der er ingen definitiv oplysninger, selv om de seneste rygter peger på at kunne rejse mellem 500 og 700 kilometer på en enkelt opladning.

Vi ser da, alt hvad der sker omkring BMW i5 Concept, hvis endelige produktion udgave skulle være klar før 2020.

Du kan også være interesseret

Ny BMW X7 SUV Koncept: Lækkede de første billeder

BMW i3 og I3S 2018 ... flere forbedringer og ny sport udgave!