Infiniti Q30 1.5D, forsøgte deres mest anbefalede udgave

Test: Infiniti Q30 1.5D, en øvelse dristighedTest: Infiniti Q30 1.5D, en øvelse dristighedTest: Infiniti Q30 1.5D, en øvelse dristighedTest: Infiniti Q30 1.5D, en øvelse dristighed

landsætning i mere salg segment og i et meget krævende marked (og allerede besat af mest etablerede mærker) villige til at tilbyde en kompakt bil ligner dem han er i sig selv ensbetydende med ingen tvivl katastrofe. dermed Infiniti har satset denne gang for at gøre sådan en personlig produkt som den nye Q30 til at udvikle sin mindre og håndterbare forslag, distancerede drejning af den klassiske Audi A3, BMW 1-serie, Volvo V40 ... og også kompakt SUV, der vil klare den QX30.

den Infiniti Q30 det postuleres som en Alternativt meget forskellige dem alle, uanset hvor meget deres chefer til at få nogle detaljer som formen af ​​nøglen, placeringen af ​​sædeindstilling drejeknapper på forsiden døre, instrumentering og endda blinklys med integreret visker kontrol, afsløre nye Infiniti Q30 dette faktisk som en bil Mercedes tekniske base, specifikt det baseret på GLA. Dette kan gå upåagtet hen for meget af den offentlige og selv der vil fortolke det som en merværdi. Selv om det er rimeligt at erkende, hvor tuning chassiset er arbejdet i Infiniti, du udskrev et personligt præg både i form og i den endelige drev.

Infiniti Q30 InteriorInfiniti Q30: centimeter og følelser

med 4.43 meter lang Alt i alt det nye Infiniti Q30 er den største Premium kompakt af tid, men derefter fremhæver især inde i sin amplitude. Bagsæderne er mindre at de fleste af sine konkurrenter, selv om de tjener folk fra omkring 1,70 meter høj, og støvlen kan ikke siges at være lyse. Selvom meget regelmæssige former, har det ikke nået den annoncerede kapacitet: er Det har ligget på 340 liter sammenlignet med 430 godkendt. Årsagen er højttaleren placeret under gulvet. I stedet har de forsæderne tilbyde nok plads, selvom du har soltag og har generøst mellemstore sæder og en dejlig luftigt, dem, hvor der synes at veje kilometer vej til arbejde eller på en tur.

Under disse betingelser er det, når vi vil indse adel støbning nye Infiniti Q30 og hvordan den er blevet tunet til at sikre komfort over kriterier. De har gjort deres ingeniører med en meget afbalanceret suspension, der samtidig opretholde glatte bevægelser stramt kontrollerede både buet krop og absorberende bump, og en retning, selv om det er hurtigt, når det kommer til parkering, behøver du ikke blive nervøs allerede i omløb ved høj hastighed. den touch-rat, pedaler og manuel transmission selector 6 hastighed har også tjent os godt præcis og underholdende.

Bedøm din bil gratisInfiniti Q30 1.5D: motor

Sikkert dette god ramme Infiniti Q30 er det perfekte supplement til pålidelig adgang motor (kilde i dette tilfælde Renault) ja det skinner mere for det faktiske forbrug meget lave tilbud (bevæger sig i blot 5,3 l / 100 km motorvej og 5,7 l / 100 km gennemsnit) Ved tryk. Og også her det tynget af ekstra kilo, der understøtter denne Q30 mod konkurrence (os har vejet 1.530 kg Total, til 180 i løbet af for eksempel en A3 Sportback), Det er noget langsommere end konkurrenterne i ren acceleration: 12.3 sekunder Det har taget os til at fuldføre 0 til 100 km / t. Og når overhaling komplet: brugt 20.39 sekunder passere, 6. hastighed på 80-120 km / t.

I stedet denne version 1.5D Infiniti Q30 med 109 hk, Det er yderst progressiv, ikke bare turbo effekt, og holder engageret højeste gear vej klar i temmelig lang tid, selv på bekostning af ikke at have en enorm respons på speederen. Hvis vi tilføjer en mere end godt udstyr (Top Premium Tech i vores test enhed, som allerede omfatter nøglefri adgang, knæairbag, Alert vognbaneskift, vision kamera, assisterende bjælke eller læder), er det kun tilbage at sige, at denne nye Infiniti Q30 i sin egen ret er et godt alternativ til den sædvanlige kompakt Premium, hvilket også svarer i pris: denne gang udgave 1.5D af lidt mindre end 27.000 euro.

Infiniti Q30 1.5DInfiniti Q30 1.5D

Destacable: Komfort, differentiering og store udstyr.

kan forbedres: Thrust motor, bag rummelighed og kuffert.

Du kan også være interesseret i:

Infiniti Q30: priserne for Spanien

Infiniti Q30 vs BMW 1-serie: to kompakte luksus

En test Infiniti Q30 2.2d