De fem Mercedes biler …

De fem Mercedes biler ...De fem Mercedes biler ...De fem Mercedes biler ...De fem Mercedes biler ...

Den første bilen, en trehjulssykkel

Benz Tricycleden "Selvgående kjøretøy tre hjul" som han patentert Karl Benz i 1886 er det anerkjent som den første bilen i historien, og det alene vil alltid ha en reservert plass i museet beste bilene. Selv om prosjektet er bare Benz, år senere deres etterkommere og de av Gottlieb Daimler grunnla Mercedes-Benz. Tricycle utviklet av Karl var basert på hestevogner av tiden, en struktur av jern og tre dempes av bladfjærer og meget fine, faste gummidekk. Motor ensylindret ga mindre enn én hestekraft og klarte å presse trehjulsykkelen opp 20 km / t. Den ble vannavkjølt ved et system av varmevekslere Hun bærer vann til å fordampe og derfor måtte det å fylle kontinuerlig. også olje at smurte poeng høyere motor friksjon gikk tapt, og måtte fylle ofte. den motor Det arbeidet med ligroin, et derivat løsemiddel bensin den ble kjøpt i apotekene i tiden.

Mercedes S-Klasse

Mercedes S-Klassesikkert den type kjøretøy som bedre gjenspeiler Mercedes merkevare bilde er representasjon sedan og som sådan, alle generasjoner klasse S De er det beste eksempelet på prestisje, eleganse, kvalitet, komfort og teknologi merkevare. Alltid den siste klasse S å markedsføre det gjør verden av patenter som gir utallige bil som mange av dem legge grunnlaget for bildeler utvikling på ulike områder. den siste klasse S dukket opp i år har æren av å være den første bilen til å tilby en fullstendig autonomt kjøremodus (Lav hastighet), som opptrer alene på akselerator, bremser og styring. Sammen med andre banebrytende sikkerhetssystemer etter radar å skanne hele omkretsen av kjøretøyet, også uavhengig av hverandre foreslått korreksjoner forebygge ulykker og overgrep.

Mercedes 300 SL
Mercedes 300 SLDet er den Mercedes Innsamling av natur, øker en klassisk restverdi med hvert år som går. dukket opp i 1954 Mercedes 300 SL Det regnes som en av de første superbil i historien. Mercedes utformet slik racing bil, en stiv lettvekts multitubular chassis, men hvor mange vanskeligheter i montering ble funnet konvensjonelle dører. Så vi satset på en uvanlig dør design, som til slutt ble hans kjennetegn flere funksjoner og tjente til å døpe ham som "Gullwing". Hans suksess i yrker Mille Miglia og Panamera Han ledet den amerikanske importøren Mercedes, Max Hoffman, Han har foreslått masseproduksjon. utgangspunktet Mercedes Det var ikke arbeidet ... men 1954 Han begynte med produksjon. hans avansert aerodynamikk og den revolusjonerende motoren, den første til å ha direkte innsprøytning, også gjort 300 SL en milepæl i historien om bil.

Mercedes G-klasse

Mercedes G-klasseI dag, selv åpenbart oppdatert, klasse G Mercedes er den mest Veteran produksjon. Klasse G dateres tilbake til 1979, resultatet av et samarbeidsprosjekt mellom Mercedes-Benz og industrikonglomeratet Steyr-Daimler-Puch (nå Magna Steyr) og fremstår som et stramt all-terrain vehicle teknisk ren og spesialisert som sådan, men også definerte standarder luksus (tre, lær, utstyr) av Mercedes sedaner. Konseptuelt, gjeldende klasse G Det opprettholder den mest robuste teknisk konfigurasjon på hvilke biler har påført all-terrain og ikke på noe tidspunkt har søkt å reorientere SUV-konseptet i dag, der Mercedes mye involvert med andre modeller. Konstruktiv robust og dynamisk konfigurasjon (Ramme Stiles og skinner, stiv foraksel og bakre differensial låser tre, etc) har tjent til å være basert på militære modeller og andre profesjonelle tjenester ... men nei, AMG Han har gitt opp også lage din egen versjon.

Mercedes klasse E

Mercedes klasse EI hver presentasjon klasse E, merkevare ledere erkjenner at det er deres verdens viktigste modell. Før omdøpes E-klasse, Mercedes 300 (W123 modell), og de var begge Taxi i Tyskland, som familie sedan luksusbiler i Europa eller representasjon. Av ulike retninger, den klasse E Det ble sagt at utviklingen burde se et større utvalg av bruksområder enn andre modeller, som fører møte mange flere krav, slik at dens konstruktiv og funksjonell kvalitet gjelder likt for alle områder. deres fem generasjoner (Første klasse E det vises i 1986 ) De har holdt samme rolle over hele verden og alltid fremhever mangfold og Mercedes E-Class kapasitet, noe som også har resultert i saloon coupe, cabriolet coupe og familie sedan.