Kysymykset: Paljonko muutos kytkin auton? Onko se reilua?

Kysymykset: Paljonko muutos kytkin auton? Onko se reilua?

mielenkiintoinen tutkimus jonka olemme tunnetaan nykyään ansiosta Tallerator.es. Julkaistujen tietojen mukaan tämä portaali, muuttaa kytkin pakki Se voi vaihdella suuresti riippuen vika, mutta varsinkin sillä alueella, jossa asut. Eikä asiassa paljon vähemmän sattumanvaraisia: se on suhteellisen yleinen vika autossa ja kallein löytyy.

raporttien Tallerator.es, kustannukset kytkin pakki maksaa tyypillisesti keskimäärin noin 650 euroa noin. Jos tämä on Kaksimassavauhtipyörä, sitten hinta nousisi ja jopa 1200 euroa. Mutta kysymys on myös ...Se maksaa sama kaikissa maakunnissa Espanjan? Ja kuten tavallista, vastaus ei selvästikään ole.

Jossa se maksaa enemmän ja missä vähemmän

Tallerator avaa raporttinsa varmistaa kytkinpaketit kanssa kaksimassavauhtipyörä, ainakin ne ovat laskeneet hintaa jopa yli 3 prosenttia viime vuonna. kuten halvempaa maakunnissa korjata kuva, ensimmäinen, Orense, jossa keskiarvo on noin 770 euroa. seuraajaa Toledo ja Segovia, väliltä 800 ja 900 euroa ja.

Jos pysähdymme nyt Normaali kytkin pakki (Ilman kaksimassavauhtipyörä), vika kyllä ​​voimme sanoa, että nykyään on kalliimpaa kuin vuosi sitten a 700 euroa ja lähes puolet. kuten kaukalo rekisteröity Tallerator paikkoja Huelva, jossa korjaus maksaisi vajaat 400 euroa. Badajoz ja Jaen Ne olisivat myös mukana keskimääräiset kustannukset noin 470-480 euroa. Päinvastoin, vuonna La Rioja on silloin kallein olisi, yli kaksinkertainen Huelva, joka maksaa lähes 950 euroa. sisään Teruel sai 900 euroa ja Guadalajara varten 890 väliaineen.

Ovatko hinnat perusteltu?

Tallerator toteaa mietinnössään tulossa yksi kysymys:nämä hinnat ovat perusteltuja? Ja hänen vastauksensa on jälleen yksiselitteinen: ei. Tehtaan kustannukset, esimerkiksi kaksimassavauhtipyörä kytkin on enintään 500 euroa yleensä. On työpajoja maksullinen liiallinen osia, jotka voivat tulla välillä 200 ja 400 euroa. Joten he varoittavat, yhä useammat käyttäjät, jotka ostavat sarjasta ja joko vie se korjaamoon laittaa se, joko asentaa sen itse, kun kyseessä on yleismies siellä. säästö voi olla jopa 80 prosenttia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Mitkä ovat yleisimmät viat kytkin?
Käyttämällä kytkin, jotta se ei mene rikki