Testi: BMW 235i, M3 korviketta

Testi: BMW 235iTesti: BMW 235iTesti: BMW 235iTesti: BMW 235i

Hauskinta autot eivät tarvitse olla tehokkain. Ja paras esimerkki meillä on 235i BMW on innoissaan meille alusta alkaen ja me mieluummin hänen vanhempi veljensä M3 / M4. Totuus on, että tämä sukupolvi M on raaistunutta moottorien suurella voimalla ja varsinkin vääntöä, mikä tekee kehyksen ei kykene sisäistämään ne vapaaehtoisesti. Meidän täytyy aina ottaa hallintaansa liitetty asemaan, koska sitä on vaikea valvoa kaasupolkimen jottei pelästyttää takanapäin. Ja joka jää hauskaa. siksi 235i on ihastuttanut meille, koska se on henki ensimmäisen M3 moottorin kuusi sylinteriä ilmakehän antoi meille mahdollisuuden nauttia pusku. 235i tarjoaa myös kuusi verkossa, mutta kuten asiaan nykyaikana kaksinkertaisella turbo. Koska pohjimmiltaan mekaniikka 235i on samanlainen kuin M3 / M4. Tämä on kuusi sylinterin 3 litran Twin Turbo rinnakkain (kukin teosten kolme sylinteriä) ilmoitti 326 hv, eli tarjoaa 100 hv alle korkeimman perustuva ohjausjärjestelmä elektronisella veli, The 235i tulee leikata 6600 rpm ja 7300 M4 tekee rpm. Siksi toimitus on erittäin edistyksellinen ja helppo hallita on 235i, että saimme "play" ilman vaaraa.

BMW 235i

hyvä suorituskyky

Lisäksi emme menetä monia etuja verrattuna M4: kiihtyvyys 0-100 km / h 9/10 menetetään, ja kun se saavuttaa ensimmäisen 400 metriä vain menettää yhden sekunnin. Se tarkoittaa, että hän rangaistaan ​​varsinkin alussa, koska käynnistää valvontaa dual-kytkin M4 yhdessä tasauspyörästön, on tehokkaampi kuin -vesillelaskun automaattinen 8-nopeuden 235i, jossa pito katoaa . Itse olemme jäi pois virallinen luku 4,8 sekuntia 0-100 km / h mainontaa, koska olemme vain onnistunut 5,22 sekuntia.

Mutta missä todella 235i vakuuttaa meille kaikille on, että tasapaino paino, koko ja rungon tasapaino. Vaikka paino on melko korkea yli 1,5 tonnia, verrattuna siihen, mitä on tapana tällä hetkellä ei ole huono. Teho / painosuhde on 1 kg / CV yli M4, se riittää, mutta mitä menetät kiihdytettäessä, halu tukea muutoksia ja jarrutus. Agility, pähkinänkuoressa.

BMW 235i

A Eme "Undercover

Emme saa unohtaa, että Tämä tekee myös tiivisteiden 235i tehdas M: jarrut ja jousitus. Y voidaan parantaa ilmajousitus M elektronisesti ohjattu vaimennus. Eli, että M on myös laittaa silauksen 235i on todella urheilua. M- suorituskyvyn urheiluauto alusta se on pienempi erityisiä pellit ja jouset karsimaan 20 mm.

Mutta kaikki tämä merkitsee tunteiden ja käyttäytymisen. Olemme todenneet, että pienempi paino ja olla kokoa leikkaus (mutta ei paljon vähemmän, Series 2 on pidempi kuin miltä se näyttää melkein 4,5 metriä) ansiosta muuttuu nopeammin tukea. Taistelu on paljon lyhyempi, joka auttaa paljon tähän suuntaan (120 mm alempana). Laitteet renkaita ei ole yhtä aggressiivinen kuin heidän isoveljensä M, jotta drift renkaan tulee ennen. Sarja on asennettu renkaat 18 "halkaisija on enemmän kuin kohtuullinen ja riittävä. Lisäksi drift, älä ota auton tarttumalla asfaltti, voi pelata ja ei ole yllättävää odotamme autoon. Rajanveto noudattaminen ja nonadherence on paremmin ennakoitavissa ja siksi parempi ottaa auton rajan.

BMW 235i

puuttuu motorisia taitoja

Silti 235i ei ole täydellinen auto ja tasapainoinen ei ole kaikki se voisi olla. esimerkiksi Hän kantaa mekaaninen Slip, mutta ei kovin ääliö ja menettää paljon pitoa hidas nurkat. 8-vaihteinen automaattivaihteisto on erittäin hyvä, ja päivittäinen elämä on täydellinen, mutta piiri, esimerkiksi voi koskaan saavuta tehokkuutta manuaalista tai dual-kytkin, jossa on hänen isoveljensä. Se juontaa juurensa hieman korkea, joten jarrutettaessa luurin, mitä me haluamme ja pyrkii tasapainottamaan hieman. Joka tapauksessa suuri jarrut ja luvut ovat näyttäviä taso M3 / M4. Ja kuten jo tapahtuu veljiensä M eivätkä väsy kuin ennen, joten meillä on ehdoton takuu jarrutettaessa viime muutamia kierroksia, kun olemme jo väärinkäyttää niitä.

BMW 235i

Auton jokapäiväiseen

mutta Jos piiri perusteellisesti nautti 235i, kun menimme ulos ja tulee meidän auton jokapäiväistä, niin se kertoo tyytyväisenä. Se ei ole vain houkutteleva auto, mutta se on käytännöllinen, sopivan kokoinen, täysin käyttökelpoinen jossa on neljä paikkaa ja antelias puunrungon 395 litraa todellisia. Lisäksi yhdistelmä kuuden pullon biturbo automaattinen vaihde 8 on hoitoon. Ja ottaa niin monta marsseja ensimmäinen on johtanut kulutuksen. Saadaksesi käsityksen, olemme sanoneet, että suorituskyky ei ole kaukana M4, mutta kuluttaja jaksossa saimme keskimäärin menot 5 litraa vähemmän! Jos tähän lisätään, että myös säästää ostamalla 35000 euroa, se on, että kaikki on etunsa.