Mercedes 200D 136 7G-DCT, kaikkein kiillotettu

Mercedes 136 200d 7G-DCT, palkkio kompakti päivitetäänMercedes 136 200d 7G-DCT, palkkio kompakti päivitetäänMercedes 136 200d 7G-DCT, palkkio kompakti päivitetäänMercedes 136 200d 7G-DCT, palkkio kompakti päivitetään

aikaisemmin 2018 murra neljännen sukupolven Mercedes luokan -First kaksi pientä Tila-nyt tämän houkuttelevan compacto-, tähti tuotemerkin päivittää kolmatta hieman esteettinen koskettaa, mielenkiintoisia ja innovatiivisia mekaanisia laitteita muutoksia. Lisäksi yksinkertaistaa niin paljon kuin mahdollista tunnistaa sen eri versioita, löydämme uudet nimet kirjaimella "D" pieni Diesel sijasta Lyhenne CDI. Kaikki taistella kupari uusia kilpailijoita, kuten Mini Clubman tai yleismiehiä Opel Astra ja Renault Megane, samoin kuin sen suoran kilpailijat kuten Audi A3 Sportback, BMW 1-sarjan ja Volvo V40.

Hyvin pieniä muutoksia ulkoisesti voimme erottaa Hänen edeltäjänsä uudella timantti grilli vaikutus, noin on vähällä integroitu puskuriin sijasta kaksi lähtöä kummallakin puolella, uuden pyörän malleja, pilotteja, ajovalot koko LED-sarja ja paragolpes Ne pyrkivät antamaan entistä nuorekas ja urheilullinen kuva. Jotain, joka saavutetaan ylivoimaisesti meidän testiyksikköön varustettu urheilu "AMG Line" että for 2289 euroa tarjoaa hameet edessä, takana ja sivuilla vanteita 18 " Renkaat 225 / 40R18, levyt etujarrun ilmanvaihto ja rei'itetty, jousitus kiinteämpi korkeus laskea ja Sports Management muun muassa. Sisällä lisäksi muita pieniä kosmeettisia yksityiskohtia, lisää urheiluistuimet punaisella ompelemalla, facia muovaus hiilikuitu vaikutus, edessä, urheilu polkimet, erityisiä välineitä, sekoitettu verhoilu mikrokuitua tekonahkaa ja katto vuorattu musta.

Paras viimeistelyt Mercedes A-

On mielenkiintoista, että kun tarkastellaan antamat tiedot tuotemerkin ominaisuuksien kanssa sen Uusitun, erityismaininnan laadun toteutumista ei tehdä. Alkuvuodesta testeissä sekä Mercedes Mercedes CLA unohtaa nämä ulkonäöltään materiaalien ja muutokset eivät tarjoa siinä mielessä, että esimerkiksi, kokenut Mercedes luokan C Tänään saamme Mercedes A- ja ei enää ole, että käsitys, jossa täydellinen asetukset ja kehittyneempiä materiaaleja.

Ajoasento aiheuttaa hyvä ergonomia kiitos sen useita asetuksia, ja nopea olemme täysin tunnistettu. uuden istuimet, myös integroidulla pääntuet ovat mukava kiitos laajennettavissa penkki 6 cm: n nauttia riittävän vahva pörröinen.

Tällaisen korkea vyötärölinja ja C-pilarin valehtelee, näkyvyys sisältä Mercedes luokan A Se ei ole suuri, Mutta suurin näistä muodoista tiemaksu maksetaan pääsy taakse paikkaa; On helppo hieroa päätä, jos emme kyyristyi ei riitä. Myöskään on runsaasti tilaa majoittaa lapsen turvaistuin. Kuitenkin molemmat leveys jalka matkatiedolla paikka se keskellä luokassa. Ei niin runko, että ei saavuta 300 litraa -a Seat Ibiza ylittää 60 litraa, kun kulkuaukon on epäsäännöllisiä muotoja. Ainakin, se on ovi se kommunikoi ohjaamon laskemisen jälkeen kyynärnoja ja voi johtaa pitkiä tavaroita suksia.

Mercedes 200 d, jossa 136 hv, että ne näyttävät 150

Dieselmoottorit saatavilla tarjonnan välillä alkaa kanssa 180 d of 109 hv (1,5 Renault alkuperä), ja jatkaa lohkon 2143 cm3, 200 d of 136 hv ja 220 d, kulkee 170 177 hv. 200 d voidaan valita käsin 6 nopeuksilla (2483 euroa vähemmän kuin arvo tämän laitteen) tai Automaattinen dual-kytkin vedetyn hammaspyörän 7 7G-DCT ja etu- tai kaikki 4Matic veto (by 7585 on huomattavasti enemmän, koska se herättää myös veroluokkaan VRT) kautta monilevylle kytkinjärjestelmä.

Yksinkertaisesti astu jarru ja paina nappia oikealla puolella ohjauspyörän kuparille moottorin käyttöikää. tulos meluisa niin I Joutokäynti kuten käynnissä myös aerodynaaminen, jossa Yli 70 dBA 120 km / h, mutta vain alkaa pois tarkistaa sen tasaisuus. se on potkurin erittäin miellyttävä, joustava ja sellainen progressiivinen vasteen, joka johtaa vaarantaa merkintä erinomainen kirjaa joko kiihtyvyys tai talteenotto. Joten se seisoo tasolla, ja jopa yli, useimmat kilpailijoille 150 hv julistettu. Ei ole yllättävää, malleja, jotka ovat läpäisseet käsissä meidän tekninen keskus, ainoa, joka lyö häntä 0-100 km / h on Seat Leon 2.0 TDI-150, joka alentaa jälkensä kolme kymmenesosaa.

automaattivaihteet double-kytkin myös pilotoi Se osallistuu tasaisuus Tämän moottorin, jossa siirtymät pyydyksillä, jotka tarjoavat mukavuutta ja nopeutta, vaikka yhteys kaasua ja tunne työntövoima ei ole niin välitön kuin toivoisimme. Se on samanlainen lipsumiset momentinmuuntimen muutoksia tunne. Uutuutena ensiesiintymisensä purjehdus, joutokäynnillä hyödyntää täysin inertia.

On puhuttu paljon saapuminen etuveto Mercedes sekä luokan A ja niiden johdannaiset, mutta sinun täytyy ottaa hattu pois niitä. Meidän päähenkilö, jossa tämä kokoonpano on erinomaisen pidon, myös auttanut progressiivisuuden sen moottori, mutta ennen kaikkea edustaa Opastettu täydellinen etuosa. kanssa kiinteä ja tarkka kulutuspinnan turvallinen ajo virhe, jonka avulla voit piirtää käyriä yhden pyörän liikettä. Mitä ei vakuuta meitä molempia on yhdistelmä urheilu vaimentimilla 18 "vanteet, jäljellä paljon mukavuutta. Se tuntuu kiinteältä, hyvin tiukka, mutta haittapuoli on kuivaksi joka reagoi on kuoppia. Vaikka vartijat laiskotella voimat kulkevat lähes pysähtynyt tarpeettomasti, jos et halua rangaista meidän takaisin. tarjoukset kaksi joustavaa vaimennus, mutta se on parasta turvautua ohjattujen; ylimääräinen 998 euroa ja AMG Line paketti. Ei ole yllättävää, jossa se saavutti erinomaisen kompromissin mukavuus ja tehokkuus, jossa asennossa säädettävällä mukavasti urheilun napin painalluksella.

kuvalta Se on yksi parhaista kompakti ja täydellinen etupään opas, ja tässä 200 d moottori, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja kohtuullisen kulutuksen. Harmi sen korkea hinta, se on yksi suosituimmista vaihtoehdoista luokkansa dynaamisuus ja laatu toteutumista.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mercedes Luokan 2018, 7 variantteja

Mercedes 2016