Peugeot 3008: Advanced try Grip Ohjausjärjestelmä

Uuden Peugeot 3008 Advanced Grip Control TurvallinenUuden Peugeot 3008 Advanced Grip Control TurvallinenUuden Peugeot 3008 Advanced Grip Control TurvallinenUuden Peugeot 3008 Advanced Grip Control Turvallinen

Hämmästyttävää, kuinka työt Grip Advanced Traction System Control uuden Peugeot 3008. Olemme pystyneet testaamaan näinä päivinä hiihtokeskus Val d'Isere, sijaitsee Alppien ja olemme nähneet kuinka, liittyy myös talvirenkaat, On varmasti lopullinen varmistaa hyvän pidon kaikentyyppisillä liukkailla pinnoilla, kuten lumi tai jää arkkeja.

Soveltaminen sähköisten järjestelmien autossa ei näytä olevan rajoja. Peugeot on siis nyt patentoitu järjestelmä luistonesto reuna uusia toimintoja, jotka tarjoavat suuremman vetokyky pinnoilla, joilla on alhainen tarttuvuus, kuten lumi, hiekka tai mutaa. Kiertokytkin viisi asentoa voit valita kokoonpanon, joka parhaiten mukautuu maaperän kosteutta, jonka avulla me kiertämään, kun taas uusi tukijärjestelmä polveutuvat valvonta pienentää liukumisen riskiä tai auton hallinnan menetyksen jyrkillä rinteillä, virtaava sekä eteen- että taaksepäin.

Uuden Advanced Grip Ohjausjärjestelmä on jo käytettävissä versiot Peugeot 3008 (Voit lukea hänen testi kaikin mittaukset), joissa on käsivaihteisto ja automaattivaihteisto EAT6. Kokonaiskustannukset 700 euroa ja se sisältää ESP ajonvakautusjärjestelmä ASR, viiden ohjelman ja metalliseos M + S 225/55 R18 renkaiden.

Hyvin yksinkertainen järjestelmä käyttää

Hyvät renkaat ja luistonesto viimeinen erä ne tarjoavat upeat motorisia taitoja. Testauksen aikana meillä oli mahdollisuus tuntea pidon Peugeot 3008 on varustettu Advanced Grip Ohjausjärjestelmä eri skenaarioissa: lunta, jäätä ja märkä talvirenkaat ja sekoittaa asfaltin ja tulokset olivat näyttäviä. Jopa joitakin harjoituksia saatiin parhaan tuloksen tällä Peugeot 3008 oikeastaan ​​etuveto ... kuin saavutetaan Peugeot 4008, tavanomaisten renkaat ja järjestelmä neliveto.

Peugeot 3008 lumessaJa uusi luistonesto järjestelmä ei rajoita nopeutta moottorin, mutta mahdollistaa uudet Peugeot 3008 valettu riittävästi vääntöä kullekin pyörälle edessä, niin että saavutetaan suurempi veto. Tapauksessa vireillä ohjausjärjestelmä, laite mahdollistaa yhteyden alle 70 km / h, mutta se ei toimi, kunnes nopeus on alle 30 km / h. Järjestelmä sopeutuu kaltevuus gradientti: 5-8% järjestelmä rajoittaa nopeus 17 km / h, kun taas yli 8% kallistuksen nopeus on säädettävissä välillä 3 ja 17 km / h, vaikka vapaalla. Lempeä rinteillä, kun ajoneuvo alkaa laskeutua voit vapauttaa jarrun ja kaasun polkimet koska järjestelmä säätelee nopeutta. Jos vaihteistoa on sitoutunut 1. tai 2. vaihde, ajoneuvon nopeus pienenee ja HADC merkkivalo vilkkuu nopeasti. kanssa jyrkkä kaltevuus voidaan aktivoida ohjausjärjestelmän vähentää ajoneuvon laittoi vapaalle ja nopeus alennetaan 3 km / h lisätä turvallisuutta.

5 tilaa Peugeot 3008

kanssa Grip Advanced Control System kuljettaja voi milloin tahansa määrittää, sallitaanko Peugeot 3008 teko älykkäästi, kautta normaalitilassa, tai valitse käsin miten haluat käyttää. Normaalitilaan on tarkoitus laskeutua ilman tarttuvuutta ongelmia, kun taas lumi heti sovittaa luistonesto kunkin pyörän tilanteen vaatimalla tavalla.

Barro tilassa voi liikkua vapaasti maitse tai märkä ruoho, siirtämällä mahdollisimman vääntömomentti pyörään, jossa on enemmän pitoa. Se toimii kuin tasauspyörästön ja on aktiivinen alle 80 km / h. Arena-tilassa Se ylläpitää samanaikaisesti liukumisen kaksi pyörää, jotta eteneminen pehmeällä alustalla ja siten vähentää riskiä puristuksiin. Se toimii jopa 120 km / h ja edellä siirtyy normaalitilaan. Lopuksi ESP pois -tila Sen avulla voit irrottaa Peugeot 3008 täysin ESP ja Grip Ohjaa jopa 50 km / h, jos tarpeen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Peugeot 3008 PureTech vs BlueHDi: Paras Diesel vai bensa?

Peugeot 3008, 308 ja 308 SW, mikä on parempi?

Vertailu: VW Tiguan vs Peugeot 3008