Renault-Nissan on sähköinen 8000 euroa

Renault-Nissan on sähköinen 8000 euroa

Renault välityksellä presidentti Carlos Ghosn, Hän on sitoutunut olla keskipitkällä aikavälillä ja aluksi Kiinan markkinoille, sähköauton halvemmalla osoitteessa 7200 euroa ($ 8000) mittavan. Nykyisin edullisin sähköinen malli Renault-Nissan allianssi on Zoe ja tähän mennessä on ollut 360000 yksikköä sähkömallit sekä tuotemerkkejä, joita myydään. ohjelmaa tämän tyyppisen propulsiotekniikoihin alkoi vuonna 2010 suunnattu erityisesti markkinoille Japanissa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Kun sanat Ghosn, neuvottelun aikana energia tulevaisuuden haasteisiin Pariisissa järjestämässä The New York Times, "Olemme parhaillaan kehittämässä edullisia sähköauto Kiinan. Keskustelemme hinta välillä 7000 ja 8000 dollaria, mutta Kiinan soveltamisesta julkiseen ostaa. Haluamme tarjota sähköauto, tähän hintaan, ei tukea'.

Dongfeng on paikallinen yritys, alle yhteisyritys Renault ja Nissan; Kiina valmistaa malleja sekä tuotemerkkejä. Että yhteenliittymän oletettavasti Se käsittelee tuotantoa tällaisia ​​edullisia power.

Ulkonäkö Tämä edullinen sähkö olisi virstanpylväs lisätä pitkä lista jotka toteutetaan viime vuosina liiton. Heidän joukossaan on käynnistää edullisia sedan, 8000 euroa, Logan, syntynyt neljän vuoden kuluttua ostosta vuonna 1999 sekä Dacia- ja vaikka se oli alun perin tarkoitus kehittyville markkinoille vihdoin päättyi markkinoidaan myös esimerkiksi Euroopassa.

Lisäksi Alliance on jo suoritettu markkinointi perheenä 10000 euroa -The Dacia Logan ja MCV- 12000 yhteensä Vetoa Dacia Duster. Myös malli edullisia suurimmassa määrin urbaani, kwid, kaupan Intiassa 3500 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Huomautus Nissan E-Power, laajennetulla sähköllä

Renault ZOE 2017: uusia versioita kantomatka on jopa 400 km

Nissan Leaf 2016, vitaminoitu autonomiaa sähköauton