Renault Captur 1,2 TCe 120: teste den nye urbane SUV

Vi testet Renault Captur 1.2 TCe 120Vi testet Renault Captur 1.2 TCe 120Vi testet Renault Captur 1.2 TCe 120Vi testet Renault Captur 1.2 TCe 120

Renault Captur 2017, med sin Turbo bensinmotor 1.2 og forbundet med en automatisk dobbel clutch, pålegger et pluss i kjøreglede og komfort over andre problemer.

Renault CapturIfølge data fra registreringer av nye biler, salg av biler med bensinmotorer plukker versus Diesel, noen dieselbiler identifisert av dagens nivåer av forurensning og truet med restriksjoner på bruk i nær fremtid. For noen år siden, bensinmotorer "de forsvant" markedsøkonomi til argumentene for bruk, ytelse og raffinement av moderne turbodiesel nådd, selv forutsatt høyere innkjøpspris, selv om det virker som de er tilbake og i enkelte segmenter betydelig. I alle fall, mellom urbane biler, har bensinmotorer holdt fyren fordi støpte kontoer har seiret sin lavere innkjøpspris (og vedlikehold) på høyere kostnader ved bruk ... for en årlig kjørelengde lav. Av denne grunn, mellom Diesel 1.5 dCi 90 hk (Ennå ikke tilgjengelig i renovert Captur) Og 0,9 TCe bensin 90 hk, kontoer som lar du kan få det beste valget for våre mest urbane SUV Renault Captur, men i tilfelle av Versjon 1.2 TCe 120 hk EDC, hovedpersonen i denne artikkelen. For denne versjonen, heller enn å argumentere med tall, det gjør kjøreopplevelse.

YTELSERenault Captur TCe 120 EDC Zen
Acel. 0-100 km / t10,72 sekunder
Acel. 0-1000 meter32.55 sekunder
Forbikjøring 80-120 km / t på D7,56 sekunder
Frenada 120-0 km / t55,9 meter
Loudness 100 km / t66,3 dBA
Loudness 120 km / t68,7 dB
vekt skala1,325 kg

Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC: ytelse

den Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC Det vil ikke ta deg å definere det som rask til tross for hva du kanskje foreslå mekanisk, betyr det ikke forbruke lite og koster like mye som 1.5 dCi 110 hk, men du setter opp og oppfatter kvalitet og mekanisk raffinement. Somehow, føler du det beste produktet Captur, en modell som, etter sin siste Oppdateringen har forbedret oppfattet visuell kvalitet. Mot visse tre-sylindrede motorer andre modeller (som selv 0,9 TEC), den 4 sylinder 1.2 TCe Den har en jevn, balansert og stille berørings. Ditt svar gir umiddelbar soliditet, en enkel kjøretur, kombinert med EDC endre direktekoblings 6 trinns, du finner en mekanisk montering som først og fremst gir kjøreglede og komfort. Uten å være utsøkt, gir skiftende EDC komforten av all automatisering. mangler noe "finhet" i første impuls etter re-spruter Stop-Start-systemet, lav hastighet manøvrer og i noen endringer, men tjener sin hensikt ... eller dobbelt formål, fordi den har sekvensiell og der, opp og ned tannhjul fra armen i seg selv (uten cam), ser det ut som raskt og overbevisende at det er en dobbelt-clutch girvekslingsoperasjon brusende.

FORBRUKRenault Captur TCe 120 EDC Zen
forbruk byen7,2 l / 100 km
forbruk Highway6,3 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk6,6 l / 100 km

Renault Captur 1,2 TCe 120 EDC: deres atferd

Som sin ramme (suspensjoner behagelig og hyggelig samlet følelse), dette Renault Captur er dynamisk, men ikke rask og forbruket noen ganger krever høy. Som i alle turbomotor, over korte avstander (kald motor) eller høy etterspørsel, stiger forbruket eksponentielt mot en balansert bruk. Trenger ikke være dårlig ... forbruk veien klar, men aldri for å ta dCi 110 hk tilsvarende. Og denne versjonen ikke er valgt av antall motoren din, men av følelser av nytelse og kjørekomfort.

den inne i Renault Captur fortsatt har interessante detaljer. Analyse kupeen, synes det utmerket løsning glidbare bakre sete (opp til 15 cm), noe som tillater flere konfigurasjon moduser inne. Her virker det vellykket rensing design og konfigurasjon styrer de andre elementene som utgjør interiøret. Verken er mange praktiske detaljer, blant andre, løst dekker alle seter.

SPACERenault Captur TCe 120 EDC Zen
foran bredde135 cm
bakre bredde127 cm
foran høyde89/96 cm
bak høyde89 cm
benplass59/74 cm
bagasjerom370/485 liter

Renault Captur 1.2 TCe: endelig balanse

Denne kombinasjonen mekanisk og endring -1.2 TCe motor med EDC endring- hever kjørekvaliteten Renault Captur, kanskje av grunner som subjektive som finheten og akustiske karakteristisk for en bensinmotor, og en automatisk transmisjon som er tilknyttet. Utover sin motor, den høye urbane praktisk definere den lille Renault Captur SUV.

Du kan også være interessert

- Arona Seat, Hyundai og Renault Captur Kona: på jakt etter den beste SUV (video)

- Bil tidsplan og ny SUV fra Renault og Nissan i 2017

- Dacia Sandero Stepway, Renault Captur og Peugeot 2008, det som interesserer deg?