Skoda 4×4: uusi Kodiaq Scout ja Yeti

Sen jälkeen, kun brändien ja VW, Skoda on vakiinnuttanut asemansa tänään valmistajan autot tarjoavat nelivetojärjestelmä, jossa peräti seitsemän mallia. Ja ne, jotka tulevat ...

Skodan 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq tulevaisuudessa ...

Skodan 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq tulevaisuudessa ...

Skodan 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq tulevaisuudessa ...

Skodan 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq tulevaisuudessa ...

Niiden 25 vuoden aikana Skoda on kuulunut Volkswagen-konserni, Tšekin tuotemerkki on sisällytetty eri kehittämien teknologioiden emoyhtiöön. Vain yksi niistä, joka on vakiinnuttanut asemansa vertailukohtana Skoda, Se on ollut täytäntöönpanon käyttöjärjestelmällä kokonais- että vaikka 40s oli Skoda mallin, joka kantaesitti -KFZ 15-, ei ulottunut tuotemerkki, kunnes 90-luvun lopulla saapumista Octavia. Tällä hetkellä lahjakas jokapyöräveto versiot edustavat 15 prosenttia liikevaihdosta maamme, prosenttiosuus voisi kasvaa saapumista seuraavan tuotteen kehitteillä Skoda SUV kenttään.

Skoda 4x4: SUV tulossa

mallit kuten skoda Yeti, Octavia Combi Scout, RS tai Superb kahtena korivaihtoehtoja, on tehokas järjestelmä AWD muuttuvan vääntömomentin jakautuminen kaksi akselia, voi lähettää jopa 85 prosenttia vääntöä akseliin alentunut pito edistää moottoriin. Asema ohjataan monilevyisen kytkimen akselien välillä, joka kytkeytyy tai vapautuu automaattisesti vääntömomentin taka-akselin kautta elektronisesti ohjattu sähköhydraulisten laite, joka arvioi edellytykset etuakseli kautta UHTENÄISYYS moottorin ohjaus, ohjausyksikkö ABS / ESC ja ohjauskulma-anturi määrän määrittämiseksi vääntömomentti, joka on jaettava koko ajan.

Arvioi auton ilmaiseksiKokemusta kertynyt enemmän yli viiteentoista vuoteen tuottaa ajoneuvoja kaikkien neliveto tulee olemaan pohjana uuden Skoda Kodiaq osaaja, joka osuu aikana markkinoille ensimmäisellä neljänneksellä ensi vuonna. Se on SUV 4,7 metriä pitkä, kehitetty MQB alustalla ryhmä, joka toimii myös pohjana uudelle Tiguan Volkswagenin ja Seatin Ateca. Hieman myöhemmin, syyskuun, Skoda käynnistää uusi painos Yeti, Myös rakennettu MQB alustalla, 4,05 metriä pitkä, kanssa enemmän keskittynyt kutsumus segmentti SUV. Brändi ei sulje pois käynnistää enemmän malleja alueella rekisteröidyn menestystä. Itse asiassa se on tutkittavana markkinakelpoisuuden Euroopassa, kiinalainen coupe variantti, alunperin kehitetty markkinoiden, Voisin onnistua Euroopan markkinoilla.

skoda KodiaqSkoda Scout 1.6 TDI, edullisin Scout

Skoda Scout, käytettävissä yksinomaan variantti Octavia perhe, Se käynnistettiin vuonna 2014 sen nykyinen sukupolvi. Maavara Scout on 31 suurempi kuin Octavia millimetriä ja vakiona "paketti huonot tiet" lisäsuojaa underbody, kevytmetallivanteet 17 tuumaa renkaat 225/50 R17, ja alasuojukset päällystetty mustalla. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että Se voi vetää jopa kaksi tonnia.

Tärkeä kehityksen alueella skoda partiolainen Se on sisällyttäminen 1.6 TDI Moottorin 110 hv, jolloin alentaa hintaa pääsyn version jopa 23100 euroa (Tuki ja edistäminen mukaan lukien), ja tulee myyntiin alkaen ensi syyskuussa yksinomaan kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. siten, Scout alue olisi muodostettu versiot 1.6 TDI 110 hv, 2.0 TDI 150 ja 184 hv ja bensiinin 1,8 TSI 180 hv. Vaikka se ei ole malli tuotemerkki parempaan osaamiseen Offroad (Yeti on suotuisampi tasoja TT) tarjoaa maavara 171 mm ja kulma 17 astetta, hyötyvät runkoverkkokapasiteettia 610 litraa ja sertifioitu kulutus sekoitettu syklissä 4,7litros.

Tehokkain diesel Skoda Scout, The 2.0 TDI 184 hv, Se tarjoaa automaattisen vaihteiston DSG kuuden nopeus, jossa kulutus oli 5,0 l / 100 km ja 129 g / km CO2. 2.0 TDI 150 hv on käytettävissä vain manuaalinen kuuden vaihteisto, kuluttaa 4,8 l / 100 km ja lähettää 125 g CO2 kilometriä kohden, kun taas Scout 1.8 TSI 180 hv Se on varustettu kuuden nopeus DSG ja saavuttaa kulutus 6,6 l / 100 km ja 154 g / km CO2.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Skoda tulevaisuus vuoteen 2019

Alliance Skoda ja VW, kuvina

Skoda Octavia juhlii 20 vuotta

Adblock
detector