Beste SUV-markedet for mindre enn 30.000 euro

Vi velger 10 SUV svært interessant for mindre enn 30.000 euroVi velger 10 SUV svært interessant for mindre enn 30.000 euroVi velger 10 SUV svært interessant for mindre enn 30.000 euroVi velger 10 SUV svært interessant for mindre enn 30.000 euro

Du trenger kanskje ikke en bil for å grusveier eller snø å reise til, eller for alle terreng utflukter. Inntil du sannsynligvis ikke bor i en avsidesliggende (eller annet) område ... så først du tjene en uendelig rekke modeller som er ikke dårlig. Men en av de kommende månedene planlegger å kjøpe bil og ikke ønsker å investere budsjett på opp til 30.000 euro en "anodyne" konvensjonelle modell. Rolig, du er en mer enn vil ha en SUV, ved design og fordi, objektivt, De er begge eller mer funksjonell dør innad konvensjonell og mer allsidig formater dynamisk.

Vi har allerede assimilert fordi at SUVer er basert på bilene i vår tid. så nå Det er små, mellomstore og store. Billig og dyrt. Og urban og familie. Firehjulsdrift, den beskyttede kroppen, suspensjoner av langtransport eller blandede dekk var i starten, iboende spesifikasjoner, eller ja, SUVer, men i dag er kun ekstrautstyr hvis vi ønsker å utnytte mulighetene for bruk av vår SUV. Kort sagt, er SUV gjort for dagen og for alle situasjoner. Og 30.000 euro gå langt ... Vi begynte alfabetisk etter de beste alternativene du velger.

Q2 Audi: premien

Ja, du kan også håpe på premium merke. Audi tilbyr deg den nye Q2, kanskje SUV lite tydelig fra, men jeg satte den ved siden av en A3 og se større corpulence (og beboelighet) og fysiognomi "4x4" i en kompakt bruk. du har til tre motorer å velge. To TFSI bensin, 116 og 150 hk og 116 HK diesel.

Test Audi 1.6 TDI Q2

Prisene Audi Q2

Dacia DusterDacia Duster: den "SUV"

den SUV "lave kostnader" par dyktighet. Ikke bare ved hans rimelig pris den Dacia Duster nedsetter i områder som design (renovert i 2016), dynamisk allsidighet og til og med utstyr. PINTON en bil, robust og praktisk, Renault utstyrt med god mekanisk og merket innenfor budsjettet, tilgjengelighet 4x4 trekkraft. I dette tilfellet din Kort første hastighet, Du kan gjøre denne SUV, en ekte 4x4 off-road ... enkel, billig å vedlikeholde.

Test 4x4 Dacia Duster 1.5 dCi

Dacia Duster priser

Hyundai Tucson SUV suksess

En av de fleste vellykkede modeller i sin klasse, et resultat av utmerket produkt som er. Hyundai Tucson er en sjenerøs kompakt SUV, veldig full punkt for punkt, godt utført og kvalitet, som alle Hyundai i dag. Nedenfor 30.000 euro, har du en overbevisende Hyundai Tucson 1,7 Diesel 115 hk En liten, 1,6 bensin og 131 hk, begge med 4x2 girkasse. Det samme gjelder for en annen modell Merke Hyundai Gruppe, Kia Sportage.

Hyundai test Tucosn 1,7 CRDi 115 hk (sammenligning)

Prisene Hyundai Tucson

jeep RenegadeJeep Renegade: Autentisk og personaldiad

sikkert Mer autentisk SUV SUV, merke filosofi, design og, til slutt, berørings og kjøreopplevelse. Men du ikke ser Jeep Renegade som en tøff trener, men en modell som har ført den mest erfarne av ekte 4x4, vennlig, komfortabel og raffinert bruk spør en SUV side. Med budsjettet på 30.000 euro, har du nesten hele spekteret Renegade til din disposisjon, slik at du kan ha en slik en urban versjon, som ekstrem 4x4. En SUV med mye personlighet.

Test Jeep Renegade Diesel 4x2 1,6

Prisene Jeep Renagade

Mitsubishi Outlander: en omfattende SUV

En 7-seter SUV med påfølgende motor? Mitsubishi gir deg en uimotståelig kombinasjon. En stor Outlander (4,7 meter lenge), Med tredje rad av seter og 150 hk dieselmotor. Bare gi opp firehjulstrekk ... det som for mange ikke vil begrense mulighetene til Outlander. SUV mye bra for dette budsjettet.

Mitsubishi Outlander test (komparativt)

Prisene Mitsubishi Outlander

Peugeot 3008Peugeot 3008: Årets bil i Europa 2017

Du har til disposisjon nesten hele spekteret av den nye Årets bil i Europa: den Peugeot 3008. Mange design på utsiden og innsiden (selv om ikke veldig stor), mye kjørbarhet pr understell og dens diesel- og bensinmotorer høy opplevd kvalitet og med all nødvendig utstyr til en bil som nettopp kommet. Markedet har også belønnet ham i et par måneder, 3008 har blitt en kompakt SUV referanse.

Test Peugeot 120 hk 3008 BlueHDI

Prisene Peugeot 3008

Renault Captur: den bestselgende liten

eksempel det SUVer er også for byer (Peugeot 2008, Nissan Juke, Honda HR-V), fra en enkel sak for design, opp til objectivities som Kjørekomfort komfort~~POS=HEADCOMP (Du sitter høyere) og urban manøvrerbarhet (Mer bekymringsløse med jettegryter, fortauskanter, etc.) Renault Captur er den bestselgende modellen i sitt segment, Han argumenterte for mye praktisk som sine løsninger Skyve bakre benk. Mekanisk utvalg å fokusere på hindringer av byene, men også selv gjøre Captur veldig villig til å dra på tur urban SUV.

Test Renault Captur 1,5 dCi 90 hk

Prisene Renault Captur

Renault CapturAteca Sete: Den mest etterlengtede SUV

Det startet med Sete veldig god start eventyret SUV. Den Ateca er den første modellen i sitt slag i den spanske merkevare, i en plan som vi vet vil fortsette med ankomsten av en annen modell, urban Arona, og med godkjennelse av en tredje SUV Ateca ovenfor, og for opptil sju passasjerer. Den eksepsjonelt Ateca tilfredsstiller kravene i kompakt segment. stor habitability, mange mekaniske variasjon, den nyeste utstyr og høy ytelse og produksjon.

Test Ateca Sete 1,0 TSI og 1,6 TDI

Seat priser Ateca

Skoda Kodiaq: Giant

en annen SUV enestående inn i markedet gjennom inngangsdøren, og aldri bedre, for sin imponerende stempel 4,7 meter lengden (enorme bagasjerommet). Med enestående Kodiaq, Skoda ønsker sin kake SUV. Teknisk Kodiaq Ateca Seat klone, men Skoda har tatt størrelsen på SUV et trinn over. Faktisk har Kodiaq 7-sete versjoner, men da barrieren på 30.000 euro overskrides. Nedenfor vi bensinversjoner 1,4 TSI 125 og 150 hk, med 4x2 og 5 seter.

Kodiaq test Skoda 1,4 TSI 150 hk

Prisene Skoda Kodiaq

Toyota C-HRToyota C-HR: hybrid SUV og aggressiv

og også hybrid. Toyota har trukket mange design å foreslå en SUV helt annerledes kompakt hva som er på markedet og videre tilpasses ved hjelp av Prius hybrid motor Ecologio (Også ikke miste av syne Kia Niro). Resultatet? Toyota C-HR res en SUV kjører futuristisk utseende og. Sine mekanikere gjør det mulig for mange øyeblikk drive den elektriske motoren alene by og på motorvei. Svært effektiv, men kanskje ikke så dynamisk enn sin tankevekkende design kan formidle.

Test Toyota C-HR

Prisene Toyota C-HR

Du kan også være interessert i:

De beste og de verste SUV Consumer Reports

Beste SUV Geneva Motor Show

Den mest eksklusive SUV-markedet