Ford EcoSport 2018 valloitus America

Ford EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasiFord EcoSport 2018 parhaat kuvasi

Saavuttuaan Euroopassa uudessa ford EcoSport valmistautuu päästä Pohjois-Amerikan markkinoilla. Sillä se saa hieno ja mielenkiintoinen parannuksia voimme tietää alla.

Mekaaniselta kannalta, kahlaamo EcoSport tarjotaan sisään Yhdysvallat maineikkain moottori EcoBoost of kolmisylinterisiä turboahdettu moottori, jossa on 1 litra. pääasiallinen uutuus On kuitenkin saapuminen yksi 2 litran ilmakehän. Myös uudet Viimeksi liikkeellä liittyy etuveto järjestelmä, Se palveli yksinomaan automaattinen kuusi nopeuksilla. Sanomattakin on selvää, tämä versio Voit ylpeillä erinomaisia ​​ominaisuuksia maastoajelua, jolloin EcoSport kaikki hyvin maustetut tällä tavalla ja on mukautettu suspensiot.

päälle laitteet korostaa Perinteinen audiojärjestelmä Harman B Titanium viimeistely joukkueen kanssa kiinnikkeitä 10 kaiuttimet mukaan lukien Diskanttielementti etuovissa ja subwoofer takana. Järjestelmässä on 675 wattia tehoa. Ford EcoSport myös HD Radio tekniikka ja kaksi radio FM-antenni, joka lisää korkeuden ja selkeyden signaaleja.

Asiakkaat, jotka haluavat erottua löytää monia tapoja muokata ford EcoSport. yhdessä 10 valintoja ulkovärit, On seitsemän vaihtoehtoa ja valoisuus Neljä tarjousta viimeistely taso - S, SE, SES ja Titanium.

ford EcoSport ford EcoSport helpottaa yhteydessä perheen ja ystävien ansiosta SYNC 3, viestintä- ja viihdejärjestelmä Fordin. Nopeammin, intuitiivinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää puheentunnistuksen ja parannetun vasteen ohjaimen komentoja.

Optimoitu handsfree, SYNC järjestelmä 3 EcoSport Se on kytketty kosketusnäyttö, kuten älypuhelin tai tabletti. 8-tuuman näyttö tarjoaa eturivin henkilöiden helposti käyttää komennoista Carplay Apple ja Android Auto.

Kuljettajat myös mahdollisuus tietää tilan autolla kautta matkapuhelimella. Kiitos hakemus Yhdistä SYNC FordPass käytettävissä, Voit lukita, vapauttaa ja paikantaa ajoneuvonsa lähes kaikkialla käyttäen. Mobiilisovellus mahdollistaa omistajat tavata polttoainemäärä etäisyyden ja matkamittarin lukema, muun muassa.

ford EcoSport piirteet kaksi USB-latausta-porttia Nopea laitteita sen varmistamiseksi, että omistajat ovat aina täydellä kapasiteetilla. Lisäksi on kaksi liitäntää 12 voltin ja 110 voltin. EcoSport on tilavaa tavaratilaa ja useita reikiä sijoittaa esineitä sekä etuistuimilla ja takana.

Uusi Ford Ecosport tulee jälleenmyyjille Yhdysvallat alkuvuodesta 2018.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Ford EcoSport 1,0 EcoBoost / 140: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen

- Ford EcoSport, Nissan Juke ja Renault Captur: mini SUV valtaan