Audi Q8, ylellisyyttä maastoauto Detroitin autonäyttelyssä 2017

Audi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvatAudi Q8 2017, ensimmäiset kuvat

Audi esittelee esikatsella sen tulevaisuudesta Audi Q8 aikana tammikuun 2017 Detroit aulabaari. Se on käsite, joka on kaukana lopullisesta piirteitä auton. Se on Luxury SUV suuri ja emotionaalinen estetiikka, kiitos varsin matala ja muotokieli kanssa sporting muistelmat.

Audi Q8 tulet suurin SUV alue, ylemmällä segmentissä kaikkeen tarjotaan audi juuri nyt. Teknisesti Audi Q8 MLB Evo alustan jakaa nykyisen Audi Q7 ja muiden mallien tuotemerkin pitkittäinen moottori Audi, yhdessä muiden Volkswagen-konserni Bentley Bentayga pidä. Siksi on odotettavissa, että Audi Q8 Odottaa korkeatasoista hienostuneisuus, ajomukavuus ja mukavuutta osallistumisesta loputon ajo sekä mukavuutta ja turvallisuutta ja tehokkuutta.

Käytetty vuodesta MLB Evo arkkitehtuuri, odotamme ominaisuus kohteita, kuten kiinteä ohjaus, pneumaattinen ja sähkömekaaniset stabilointiaine jousitus, vaikka se voi yllättää meidät joidenkin muiden innovaatioiden sähköinen turbo Audi vapauttaa SQ7, koska emme saa unohtaa, että tämä on aito Lippulaiva SUV alueella. Hyödyntämällä toissijaisen virtalähteen 48 volttia, voisi käyttää valon hybridisaatioliuosten jonkin mekaanisen tai energiakäyttöön laitteiden suspensioon. Virallisissa kuvia paljastettiin audi näet logon E-tron on etuhelmaan, joka paljastaa läsnäolo ryhmä plug-in hybridi ponneainetta.

Audi Q8 Detroit 2017Vastuussa suunnittelu audi he sanovat, että tulkitsee joitakin esteettinen yksityiskohtia Audi Sport Quattro 80s Itse huuvan ja säleikkö on kolme pientä ilmanottoaukot muistuttavat Audi Sport Quattro Hän näkyy huppu. Takapyörien kaaret ovat erittäin tilaa vieviä, ja C-pilari myös muistuttaa Audi Sport Quattro. Muut rakenteelliset yksityiskohdat, jotka määrittelevät Audi Q8 käsite Ne ovat kahdeksankulmainen yhden kuvan säleikkö, suurempi kuin mikään muu tähän mennessä ominaista olemalla hyvin veistoksellinen kolmiulotteinen muoto, tyyli uusin luomuksia Audi. Näkyvä vaiheet etu- ja takapyörän ovat tyypillisesti versiot quattro ja tasapainottaa suunnittelun keskittyen pyörät.

konseptiauto Audi Q8 jotka esitellään Detroitin autonäyttelyssä on sisäinen kokoonpano neljän mukavat istuimet antelias tasoja viihtyvyyteen jopa korkeus huolimatta tyyli "coupé" heijastuu ulkomuoto.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toinen Audi Q näky: uusia Q8

Audi Q8: ylellisyyttä coupe maastoauto

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic, mukavin SUV