Uusi Seat Ibiza 2017: niin tulee apuohjelma myynti-

Vuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat IbizaVuonna 2017 tulee uusi Seat Ibiza

Seat Ibiza 2017 Se on jo täydessä loppusuoralla sen testausvaihe avoimella tiellä. Tekniset johtajat yrittävät kiillottaa viimeaikaiset ongelmat, jotka syntyvät ennen kuin ne menevät tuotantoon ensi keväänä.

Aiemmin kuukauden helmikuu näemme ensimmäiset kuvat virkamiehet on viidennen sukupolven Seat Ibiza. Malli otettiin käyttöön vuonna 1984 ja joka Seat myös avattiin tuotannon tehtaallaan Martorell (Barcelona).

Uusi Seat Ibiza Se on lähes identtinen tietokoneella luotu kuva, että tarjoamme tässä tietoa. Ensimmäistä kertaa voit katsella live tulee mukana seuraava Geneven autonäyttely, joka avaa ovensa maaliskuun ensimmäisellä viikolla 2017 mennessä.

Ensimmäiset testit suunniteltu avoin tie päivämäärä on noin touko- Se tulee myyntiin käynnistettäessä kesän takaisin kuukauden kesäkuu 2017.

Seat Leon miniuatura

Uuden Seat Ibiza hyödyntävät myyntimenestys ja hyvä hyväksymistä kuva hänen isoveljensä Seat Leon, Äskettäin päivitetty. Seat Ibiza tulevaisuudessa on siis enemmän "mini" Seat Leon kuin koskaan. Hänen kuvansa saavat lähemmäksi kompakti ja niin niiden toimintaa, kasvaa ja verraton sen pituudenrajoitin tähän mennessä: 4,06 metriä jossa sillä on pitkä malli edelleen myytävänä. utilitaristinen pidempi, tilavampi ja myynti täydellinen laitteet odotetaan.

Lisäksi uusi Seat Ibiza vastaa tuotemerkkinä Volkswagen-konserni MQB modulaarinen alusta niiden pienten autojen, johtaminen nimeltään A0. Seat Ibiza 2017 jälkeen uuden Polo, Skoda Fabia ja Volkswagen jo näyttävät samalta pohjalta pieni maastoauto Istuin: Tällä istuin Arona (Pohja kuva). Ne tekevät sen vähemmän kuin vuosi sitten Avaa Seat Ibiza 2017. Myös molemmat Volkswagen Polo ja Skoda Fabia on oma tyyli SUV johdannaisia. Ensimmäisessä, Polo SUV, rakennetaan vuodesta 2018 sillä perusteella, että tavaramerkin Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: monia uusia ominaisuuksia, kova kilpailu ...

Kun uusi Seat Ibiza tulee varten paljon vastustajia lopulta uusittava. Kun maaliskuussa 2017 tuloaan kaduilla ensimmäiset yksiköt Kia Rio ja Nissan Micra.

Löydät myös uuden Ibiza uudella Citroen C3, malli, jossa on monia mekaanisia ja lisäominaisuuksia. Se on samaa politiikkaa, jota seuraa uuden Nissan Micra. Erittäin mielenkiintoinen kasvotusten.

Nissan Micra ja Citroen C3. Kasvokkain 2017

uuden Ford Fiesta, joka Se on yksi vastustajia, että on uusi Seat Ibiza. Malli vahvaa sitoutumista uuteen versioon nimeltään Aktiivinen ja mukana SUV ulkonäkö ja hieman suurempi korkeus kuin tavallinen viisiovinen versio. Lisäksi tämä osapuoli haluaa kilpailla yläpintaan-lisää Osasto: ylellinen versio Vignale joutuu DS 3.

Saatat myös olla kiinnostunut

Seat Arona: niin tulee uusi pieni SUV 2017

Kaikki uudet 2017 auto, brandien

VW valmistaa Saksassa suuremman Seat SUV että Ateca