Ford Fusion 2017: Amerikkalainen Mondeo, kaikki neliveto ja V6 biturbo moottori

Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versio sisällyttää urheilua ja kaksi hybridi muunnelmia, yksi pistoke, joka lopulta voi päästä Eurooppaan.

Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Fusion, amerikkalainen Mondeo on urheilullisemman ja vähemmän päästöjä

Ford Mondeo on maailmanlaajuinen auto, jokaisen uutuus esiteltiin Yhdysvaltain markkinoille, on obserbarse huolellisesti maamme. Ei yllättävän suuri sedan kahlaamo Se on koottu kasvissa Almussafes (Valencia) ja se voi vaikuttaa jokainen päätöksistä konsortion. Siksi ulkonäkö 2017 mallivuoden Ford Fusion -The nimi Amerikkalainen versio Mondeo- ja uusia versioita on tärkeää.

Ensimmäinen näistä on Sport versio Ford Fusion, urheilullisuutta variantti Altras ja neliveto kykenee hyödyntämään fantastinen kehyksen amerikkalaisen mallin Mondeo. Sen moottori, kuten tällaisen Amerikan markkinoilla on V6 bensiinimoottori 2,7 litran iskutilavuus ja 325 twin turbo ilmoittaa hv maksimitehon ja vääntöä 48,4 MKG tai mikä on sama, loistaa lähes 50 hv ja 14 mkg Japanin kilpailijat 3.5 V6, jonka kanssa se mitataan. Sen voima saavuttaa kaikki neljä pyörää kautta neliveto uusimman kehityksen ja istuu Ohjatut jatkuvasti muuttuva vaimennus voitava siirtyä yhdestä kiinteästä joustavaan joka voi minimoida vastaan ​​pieni sinkholes sateen aiheuttamia ääliö.

Ford Fusion hybridien

Radikaalisti erilainen niiden lähestymistapa on Ford Fusion Hybrid ja plug-in hybridi Fusion Energi (Kun i) kahta eri versiota, jotka parantavat suorituskykyä ja pystyi tekemään Sähkömoottorikäyttöisessä 137 km / h. Molemmat Premiere ohjelmisto, joka tekee niistä voittaa hienostunut käynnissä, maksimoida ajo tuntemuksia, jotka voivat tarjota ja parantaa imeytymisnopeuden hyötyjarrutus, joka pystyy nyt kaapata 95% energiasta haihtui.

Fusion Ford Mondeo 2017Lisäksi sähkömoottorit ovat parantaneet tehokkuutta, mikä johtaa parannus polttoaineenkulutus ja kun kyseessä on pistoke, kasvua autonomia sähköllä tilassa, joka tässä tapauksessa on nyt yli 30 km ennen siirtymistä tavanomaiseen hybriditilassa muttei se riittää saavuttamaan sininen etiketti päästöttömät auto Espanja-. Vaikka, kuka tietää jos tulevassa kehitys 7,6 kWh akku Se voidaan korvata paremman suorituskyvyn. Tällä hetkellä tämä voidaan ladata vain 2,5 tuntia tavanomaisella pistoke

Varustaminen Ford Fusion 2017

turvallisuus ja mitä sillä on tekemistä laitteet Se on, yhdessä ajo, toinen pilari Ford Fusion. Siten se ylläpitää jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä ja sisältää uuden Kaistavahti järjestelmän, joka tulee liittymään liikenteen hälytysjärjestelmät lähestyy ajoneuvon takaosasta.

Integrointi maailmankaikkeuden multimedia Se annetaan sync3 järjestelmä, uusimman version käyttöliittymä on parantanut yhteyden, yhteyden nopeus ja parempi ääni recnoocimeinto. Lisäksi nyt se mahdollistaa soveltamalla Liitä Sync käynnistää auton liikkuvan etänä, asettaa seuraavaksi alkaa ja loppuu ja plug-in versiot ohjelmoida suotuisimmat aika latauksen.

Adblock
detector