Jaguar E-Pace: Uusi kompakti SUV X1 ja BMW kilpailevien Mercedes GLA

Jaguar valmistelee lasku premium Maastoauto kompakti segmentin uuden E-Pace malli esitellään 13. heinäkuuta. Ja näytämme, miten se on.

Jaguar E-PACE: uudesta kompakti SUV Jaguar

Jaguar E-PACE: uudesta kompakti SUV Jaguar

Jaguar E-PACE: uudesta kompakti SUV Jaguar

Jaguar E-PACE: uudesta kompakti SUV Jaguar

Lista uudesta ja julkaisemattomia SUV pitää kasvaa ja kasvaa tasaisesti. reilu vuosi sitten, Jaguar debyytti segmentissä SUV upeine F-PACE malli lopulta sen ensimmäisen täyden markkinointi, on ollut jaguaari myydyin brittiläinen alue.

Loogista ajatella, että tulevaisuudessa jaguaari, kuten muutkin historialliset automerkkeihin, siirtyy monipuolistamaan SUV-alue... ja etsiä häpeämättömästi suositumpi segmenttejä. Viime kuukausina jaguaari Hän näytti meille käsitteenä I-Pace, Tulevissa sähköisissä maastoauto myös todella 2018, muoto pienikokoinen, joten voisi kuvitella, että elitistinen British tuotemerkin oli päättänyt "alas yksi askel" laajentamaan sen kantama ja vahvistaa sen kasvua. näin syntyy Uusi Jaguar E-PACE, uusi ja ennennäkemätön välillä mallissa jaguaari joka esitellään virallisesti 13 heinäkuu.

Jaguar E-PACE

Siihen asti, voimme tehdä meille käsityksen siitä, mitä E-Pace, ottaen huomioon tiiseriä kuvia on osoittanut jaguaari. Ominaisuuksiensa merkki on vain etukäteen, että tulee neliveto ja tulee olemaan Ingenium moottorit bensiinin ja dieselin tuotemerkin. British tuotemerkin on myös sanonut, että se on maailman edistyksellisin liitettävyys ja turvajärjestelmät.

Uusi Jaguar E-Pae on mahdollista, että sen toimet ovat anteliaita alueella, jolla ne siirtävät kompakti SUV, samalla tavalla, että Jaguar F-Pace (4,73 m) erottuu kilpailijoistaan: Audi Q5 (4,66 m), BMW X3 (4,65 m) ja Mercedes GLC (4,65 m), joka pian kuuluu Range Rover kilpailija Varmista, malli on johdettu oma Jaguar F-PACE. Siksi olisi outoa nähdä Jaguar E-Pace reilusti 4,5 metriä pituus, (Nykyinen Audi Q3, BMW X1 ja Mercedes GLA istutetaan 4,4 metriä).

kärsivällisesti kunnes seuraava 13 heinäkuu, kun kaikki paljastetaan salaisuudet uuden Jaguar E-PACE. Samalla deleitaros tietokoneella muodostettu kuva, joka avaa tämän artikkelin, erittäin luotettava tulkinta meidän kuvittaja Schulte Miten Uusi Jaguar E-Pace.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Tulevaisuuden SUV ja sähkö

BMW X3 & mercedes GLC & Jaguar F-Pace: mikä on parempi?

Volvo XC60: toinen puoli palkkio SUV joka uusiutuu

Adblock
detector