Skoda 4×4: den nye Kodiaq Scout og Yeti

Etter premium merkevarer og VW, Skoda har etablert seg i dag som produsentens biler tilbyr firehjulsdrift, med ikke mindre enn sju modeller. Og de som kommer ...

Skoda biler 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq fremtiden ...

Skoda biler 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq fremtiden ...

Skoda biler 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq fremtiden ...

Skoda biler 4x4: Scout, Octavia, Kodiaq fremtiden ...

I løpet av de 25 årene Skoda har tilhørt Volkswagen-gruppen, Den tsjekkiske merket har innarbeidet ulike teknologier utviklet av morselskapet. Bare en av dem, som har etablert seg som en målestokk i Skoda, Det har vært gjennomføringen av drivsystem total at selv på 40-tallet var det en Skoda-modellen som hadde premiere -den KFZ 15-, ikke utvide den helt fram til slutten av 90-tallet med ankomsten av Octavia. foreløpig begavede all-wheel drive versjoner representerer 15 prosent av salget i vårt land, prosent kunne vokse med ankomsten av det neste produktet blir utviklet av Skoda i SUV-feltet.

Skoda 4x4: SUV kommer

modeller som Skoda Yeti, Octavia Scout, RS eller Superb i to kropps varianter, har et effektivt system AWD variabelt dreiemoment mellom de to aksler, i stand til å sende opp til 85 prosent av dreiemoment til akselen med redusert adhesjon til fremme motor. Driften styres av en multiplate clutch mellom akslene som legger inn eller ut automatisk dreiemoment til bakakselen gjennom en elektronisk styrte elektroinnretning som evaluerer betingelsene for drivende foraksel gjennom unity motor kontroll, styringsenheten ABS / ESC og styrevinkelsensor for å bestemme mengden av dreiemoment som må distribueres til alle tider.

Rangere bilen gratisOpplevelsen akkumulert over mer enn femten år å produsere biler med firehjulsdrift vil være grunnlaget for den nye Skoda Kodiaq spesialist som vil treffe markedet i løpet av første kvartal neste år. Det er en SUV 4,7 meter lang, utviklet på MQB-plattformen gruppen, som også tjener som basis for det nye Tiguan Volkswagen og sete Ateca. Litt senere, i september måned, Skoda vil lansere en ny utgave av Yeti, Også bygget på MQB-plattformen, 4,05 meter lang, med en mer fokusert kall segment SUV. Merket utelukker ikke lansere flere modeller som er registrert i territoriet til suksess. Faktisk er det under studiet salgbarhet i Europa, en kinesisk coupe variant, opprinnelig utviklet for markedet, Jeg kunne være vellykket i europeiske markeder.

Skoda KodiaqSkoda Scout 1.6 TDI, den rimeligste Scout

Skoda Scout, tilgjengelig eksklusivt i varianten av Octavia familie, Den ble lansert i 2014 i sin nåværende generasjon. Bakkeklaringen av Scout er 31 høyere enn Octavia millimeter og leveres standard "pakke dårlige veier" ekstra beskyttelse av understellet, lettmetallhjul 17 inches dekk 225/50 R17, og lavere vakter belagt i svart. En av de viktigste egenskapene er at Det kan taue opptil to tonn.

En viktig utvikling i området Skoda Scout Det er inkorporering av 1.6 TDI-motoren 110 hk, slik at senke prisen på adgang versjon opp til 23,100 euro (Støtte og markedsføring inkludert), og kommer i salg fra neste September utelukkende med sekstrinns manuell girkasse. dermed Scout område ville være dannet av versjonene 1,6 TDI 110 hk, 2,0 TDI 150 og 184 hk og bensin 1,8 TSI 180 hk. Selv om det ikke er den modellen av merkevaren med bedre ferdigheter Offroad (Yeti har gunstigere nivåer TT) tilbyr en bakkeklaring på 171 mm og en vinkel på 17 grader, nyter godt av en koffert kapasitet på 610 liter og en sertifisert forbruk i blandingssyklus 4,7litros.

Den kraftigste diesel Skoda Scout, den 2,0 TDI 184 HK, Det gir automatisk girkasse DSG sekstrinns, med et forbruk på 5,0 l / 100 km og 129 g / km CO2. den 2,0 TDI 150 hk er bare tilgjengelig med manuell seks trinn, forbruker 4,8 l / 100 km og slipper ut 125 g CO2 pr km, mens Scout 1,8 TSI 180 hk Den er forsynt med seks-trinns DSG og oppnår et forbruk på 6,6 l / 100 km og 154 g / km CO2.

Du kan også være interessert i:

Skoda fremtiden til 2019

Alliance Skoda og VW, i bilder

Skoda Octavia feirer 20 år

Adblock
detector