I-Pace Jaguar Concept, sähköinen maastoauto 400 hv

Jaguar lupaa olla I-Pace, sen sähkö tulevaisuudessa tiellä vuonna 2018. Sen Concept versio, se on SUV 400 hv ja 500 km autonomian.

Jaguar käsite I-Pace, parhaita kuvia

Jaguar käsite I-Pace, parhaita kuvia

Jaguar käsite I-Pace, parhaita kuvia

Jaguar käsite I-Pace, parhaita kuvia

jaguaari juuri ottanut käyttöön sen sähköinen visio lähitulevaisuuden ilmentymä on I-Pace prototyyppi Concept. Kehittää ilman sitoutumista tarvitse sisällyttää Lämpövoimakoneilla, brittiläinen yritys sanoo tuotanto auton johdetut käsitteestä Se esitellään ensi vuonna ja vuonna 2018, olet valmis osuma jälleenmyyjien.

I-Pace Jaguar Concept saatavissa twin sähkömoottorit. Pysyvä magneetti-sen hyvin kompakti halkaisija ja 234 mm- kytketty sekä etu- ja taka- joka antaa, kun työskennellään ääneen, 400 hv ja 700 Nm. On selvää, hänen muut panos tekee tästä SUV on AWD malliin mahdollisuuden hallita toimituksen push. Odotetaan I-Pace Concept voi nopeuttaa 0 100 km / h alle 4 sekuntia; sikäli kuin autonomia on mukaan Euroopan yhdistettyä kiertoa (NEDC) 500 km; niin että mukaan Jaguar teknikot, kuljettajat Tämän mallin täytyy edetä ladata vain kerran viikossa päivittäin matkoja yleensä noin 40-50 km.

akku, alumiini- osa ajoneuvon asetetaan matkustamoon, se on on 90 kWh, käyttää tekniikkaa ioni ja on nestejäähdytysTämä piiri on kytketty ilmastointilaite, joka todella on lämpöpumppu. Tämä ratkaisu mahdollistaa lisätä itsessään, 50 km autonomiaa I-Pace verrattuna perinteiseen sähkölämmitys.

I-Pace Jaguar ConceptHallintajärjestelmä tukee, lataamiseen, The kotimainen yhteys tai pikalataus (50 kW DC pistokkeet), Niin että se voi vastaanottaa 80 prosenttia sen 90 minuuttia tai 100 prosenttia vain yli kaksi tuntia.

Jaguar I-Pace, body maastoauto

Joka on ensimmäinen sähköauto tulee olemaan elin Jaguar Maastoauto viisi paikkaa, mutta toisin kuin kaikki muut, kuten sähköistys on sallinut johtama Ian Callum suunnitella lomakkeita täysin vapaasti. joten 'Advance' sisustus perustuu superauto Jaguar C-X75 varustetuille.

Erityiset mittasuhteet jaguaari I-Pace voit kasvaa akseliväli -3,0 m tätä käsitettä, paljon auton välillä 4,68 m pitkä - ja leikkaa ulokkeet. Nämä toimenpiteet suositaan näkökohtia, kuten näkyvyys, livability ... tai rahdin määrä tilaa, niin että rungon Jaguar voisi olla hyvin suuri: mainostetaan 530 litraa kapasiteettia.

I-Pace Jaguar ConceptNe mahdollistavat myös saavuttamaan virtaviivaisempi siluetti (Cx 0,29), esimerkiksi. Saavuttaa alhainen ilmanvastus läpäisyn I-Pace myös käyttää resursseja piilotettu kahvat oveen paneelit, sivuliepeiden kanavoimaan ilmaa ympäri pyörien -new 265/35 R23- tai huppu tavalla, joka toimii myös. Jopa takana takalasin se on hydrofobinen pinnoite on lasi ilman että pyyhkimet, kun taas pieni spoileri komposiitti vähentää mahdollisuutta poistaa taka-akselin suurella nopeudella.

selkäranka matkustamon että I-Pace Jaguar Concept tämä on ulokekannatetun pitkittäinen konsoli johon sijasta perinteisen muutoksen nopeudet, painikkeet päättää, mihin suuntaan marssia valhe. Jaguar lupauksia ylellisyyden tunnetta käytetyistä materiaaleista, mutta puitteissa kestävyyttä ja työskenteli korkeat ammattitaito. Kaikkea lasikaton alla integroidulla merkkivalot sinä yönä, valaista.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kaava E: Jaguar palaa kilpa

Jaguar XF Sportbrake 2017: vahvistettu ja ensimmäinen kuva

Adblock
detector