Lamborghini Aventador J, rikkomatta muotit

Meillä on keskuudessamme vaihtovelkakirjalainan versio
tehokkain ja radikaali malli Lamborghini,
Koko nyökkäys maailmaan kilpailussa
uusi Aventador J, maailman ensi-iltansa
Geneven autonäyttelyssä.

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini on epäilemättä yksi tärkeimmistä toimijoista Geneven autonäyttely, ja syystäkin. Siellä on ollut avoauto versio tuuletin, Näyttävin mallina, koska se tapahtui lepakko. Lamborghini Aventador J, säilyttää sama moottori coupe Versio V12 6.5 tuottaa 700 hv, mutta useita ominaisuuksia, jotka tekevät tästä avoauto ainutlaatuinen.


Nämä parannukset keskittyvät suojarakennuksen paino, hallinnassa julistaa mittakaavassa sama levy kuin coupe: 1575 kg. lisääntynyt alustan jäykkyyttä Se vie veronsa, joten sinun täytyy ottaa pois off 'painolastia' tätä varten: jätetään pois ilmastointijärjestelmä, navigointijärjestelmä ja ilmeisesti katto. Ei ole epäilystäkään siitä, että yksi sen suurimmista vahvuuksista, mutta on hänen suunnittelu.
korostaa no tuulilasin ja valtava spoileri taka. Lamborghini on jo varoittanut, että se on tarpeen saattaa riittävät välineet tehdä Aventador J -in Käytännössä protectoras- kypärä ja suojalasit. Läpi hänen koko korin, mikä se on ollut lasketaan ja laajennettiin koskien coupe malli, löydämme eri alueilla hiilikuidusta, tyyli kilpailun.
Itse asiassa, takana tämän materiaalin hallitseva, plus toinen tärkeä alue tehty metalli maalattu mattamusta toimintakykyyn poistamalla lämpö. Kaikki tämä puheenjohtajana toimii neljä pakoputket sijaitsee keskeisellä alueella.
Lamborghini Aventador J on pitempi coupe versio -4,89 meters- mutta kapeampi edessä. Hänen ruumiinsa on maalattu yksinomainen väri, syvän punainen kromi kosketa.
Lamborghini Aventador J muistuttaa meitä epäilemättä prototyyppi esiteltiin Italian valmistaja samassa Geneven autonäyttely mutta vuosi 2005, Concept S, kuilun aukot.

kaikki ominaisuudet ylellisyyttä, urheilullisuutta ja ainutlaatuisuus tapasimme ulkopuolella Aventador J voimme löytää sisusta, vaikka merkki ei vielä paljastanut mitään erityistä valokuva matkustamoon.
Tiedämme, että keskikonsoli ei enää ole, ja sen sijaan löysi paneelin käynnistyspainiketta. Ainoat näytöt ovat niille juuri ohjauspyörän takana, jossa voit säätää asetuksia. Lisäksi hiilikuitu olla läsnä myös sisätilojen suoraan istuimilla.

Adblock
detector