Uusi Renault Scala

Halpalentoyhtiöt salonkia pysyvät
autojen toimijoita tänään.
Uusin malli on esitetty uusi
sukupolven Renault Scala, sedan kanssa
neliovinen elin, joka alun perin
Sitä myydään ainoastaan ​​kehittyvissä maissa. on Sentara
tämä ajoneuvo tärkein perusta uuden Dacia
Logan?

Uusi Renault Scala

Uusi Renault Scala

Sedan runko kapakoissa alhainen minun maksaa edelleen uutisia. Muutama päivä sitten ilmoitimme saapumisesta Venäjä ja maat Itä-Euroopassa Uusi Chevrolet Cobalt. Nyt on ryhmä Renault-Nissan jonka hän on vahvistanut käynnistää Uusi Renault Scala Intian markkinoilla.


On odotettavissa, että markkinointi Renault Scala se ulottuu muihinkin kehittyvissä maissa, lisäksi Intia. Jos havaitaan ensimmäisen kuvilta, uusi Scala Se on yhtäläisyyksiä joissakin malleissa Renault, esimerkiksi muodostaa valonheittimien hieman mieleen ja Fluence. Sivusta katsottuna ja sen takana, myös se on muotoja, kuten Nissan päinvastoin, mutta koskettaa ja hienompaa yksityiskohtia erilaisina kromi insertit ja uusi muotoilu kevytmetallivanteet.
Koskien tekniset tiedot nyt Renault-Nissan Hän ei ole edennyt paljon tietoa. Kyllä se on vahvistanut, että uusi Scala Se on 4,42 m pitkä ja tallennuskapasiteetti heidän runko Se sijoitetaan 490 litraa. Samalla myös se ilmoitti, että uusi Scala esittelee paino kevyt ympärillä 1085 kg.

Mekaanisen alueella, Renault Scala Sitä tarjotaan useita moottori neljä sylinteriä. Ensimmäinen, joka on saatavilla on polttoaineena Nissan 1,5 litran, ilmakehän ja 98 CV, toisaalta, ja toisaalta joissa tuotteen turbodiesel 1,5 dCi 85 hv kehittämä Renault.
Jotkut spekuloivat, että tämä Internet Renault Scala kehittyvissä maissa voisi luoda esteettinen ja mekaanisen perusteella toisen sukupolven Dacia Logan. Tällä hetkellä ei ole vahvistanut virallista tietoa siitä, mutta mitä me tiedämme, että itse Pääsuunnittelija Renault-Nissan ryhmä, Laurens van den Acker, Se viimeistelee lopullisen luonnoksia uuden Dacia Logan, todellinen kuningas 'edullisia' Länsi-Euroopassa. Pidämme raportointi.
Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Adblock
detector