2017 Bentley Continental Supersports, nopein ja tehokkain Bentley

Bentley Continental Supersports 2017 palaa ylellisyyttä malliston ja tekee jälleen kerran kuin tehokkain niistä löytyy sukupolvi.

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017

Bentley Continental Supersports 2017, koska se oli kerran oletetaan, kuin tehokkain versio montako löytyy British ylellisyyttä malliin.

Tässä konfiguraatiossa, joka voi olla kehon coupé tai Cabrio, huomaamme esteettinen joka on uskollinen perinne tuotemerkin, mutta elementtejä, jotka tekevät auton radikaalimpaa ilme, kuten ilmanottoaukot voittaa koko ja määrä (löydämme huppu) laaja kalanteroidaan musta, etuspoileri uusi bill, takaspoileri ja diskreetti mitään uutta taka hajotin, joihin lisätään pyörien mitat 21 tuumaa.

Lisäksi Bentley Supersports Continetal Se on saatavana paketti "X Specification' Mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka antavat mallin houkuttelevampi ulkonäkö, koska suurempi määrä kehon värejä, kotelot ulkopeilit ja sisätilojen ovipaneelit valmistettu hiilikuidusta ja poistuu pakokaasujärjestelmän päättynyt titaani.

Sisätilojen sijaitseva ylellinen malli tarjoaa ensimmäistä kertaa kudos, joka yhdistää kolme sävyä (valkoinen, punainen ja musta), kuten näette näissä kuvissa. Lisäksi olemme huomanneet, että uudelleen saumat timantti muoto pinnalla istuimien viimeistelty nahka ja Alcantara laadukkaita.

Bentley Continental Supersports 2017: moottori

Bentley Continental Supersports 2017 Se on tehokas bensiinimoottori W12 kuusi litran twin turbo ja mallinnus 710 CV. Maksimi vääntömomentti nousee 103,77 mkg, erinomainen vaste auto, joka voi nopeuttaa 0-100 km / h 3,5 sekuntia (3,9 sekuntia tapauksessa palkin) ja maksiminopeus of 336 km / h (330 km / h Cabrio). Potkuri on kytketty automaattiseen lähetyksen ZF kahdeksan vaihdetta, joka lähettää mekaaninen voima kaikki neljä pyörää, jossa on valettu emäs voi vaihdella, mutta on esiasetettu 40:60.

Suorituskyky tämän auton ovat korkeat, mutta siitä huolimatta taistelevat paino 2750 kg kun on kyse coupe kehon ja 2900 kg vaihtovelkakirjalainan. Lopettaa tämä mol optimaalisesti on mahdollista vain korkean suorituskyvyn jarrut, kuten tämän Bentley, tyyppi carbocerámicos ja jonka mitat ovat 420 mm edessä ja 356 mm: n takana.

Odotamme brittiläinen yritys, joka tarjoaa tietoa hinta ja julkaisupäivä tämän Bentley Continental Supersports 2017.

Adblock
detector