UX Lexus Concept: maastoauto kuin visionääri

UX Lexus Concept: iltansa Pariisin autonäyttelyssäUX Lexus Concept: iltansa Pariisin autonäyttelyssäUX Lexus Concept: iltansa Pariisin autonäyttelyssäUX Lexus Concept: iltansa Pariisin autonäyttelyssä

Kun Mercedes GLA julkisuuden valokeilassa syntynyt Pariisin autonäyttelyssä uuden Lexus UX, vielä käsitteenä malli, joka elää Toinen käsitteellinen toimitus tulevassa Geneven autonäyttelyssä 2017, ennen purkautuu Mallin lopullinen sarja kesän jälkeen 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä.

tämä Lexus UX olla kompakti SUV joka on hieman yli 4,3 metriä pitkä, jakaa alustan kanssa Toyota C-HR ja maamme myydään Vain mekaaninen hybridi -jos muut maat myös mukana bensiinimoottori, debytoi Toyota-Lexus ryhmän evoluutiota järjestelmä on asennettu Prius Vaikka suuri polttomoottori kaksi litraa.

Ensimmäiset toimitukset uuden Lexus UX pitäisi saapua myöhään 2017 tai varhainen 2018. Tämä malli kehittyy tyylillisesti edessä LF-SA käsite nimeltä vuosi sitten ja koko jatkaa jatkaa aggressiivisuus sen suunnitteluun, ja monet reunat, jotka antavat sysäyksen koko, Lisäksi tarjoaa erottuva persoonallisuus verrattuna kilpailijoihin. niin SUV alue Lexus Siinä on 2017 by UX Lexus, Lexus NX ja Lexus RX.

Tämä on suuri uutuus Lexus Pariisin autonäyttelyssä vieressä Valo restyling Lexus IS300h mikä vaikuttaa yksityiskohdat sisätilojen laitteet, kuten Uusi näyttö 12,3 tuumaa ja edessä ja takana linssit kehittynyt. Sitten Hall Detroit 2017 pitäisi tietää uusi LS missä Lexus laittaneet kaikki raskasta tykistöä alalla autonomisten ajo.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Lexus UX hyvin kutsua

Lexus kilpailijat UX

Lexus NX-sarjan