BMW 6-sarjan Gran Turismo: kuvat ja tiedot korvikkeena Series 5 GT

Tulevalla Frankfurtin autonäyttelyssä BMW debyytti uuden 6-sarjan Gran Turismo, ainutlaatuinen malli, joka ylittää edustavat tekniikan kehitykseen on merkittävä sen tarkemman kuin lähtevän 5-sarjan GT suunnittelu.

BMW 6-sarjan GT: BMW yhteensä remontin ulokkeen 5 Series GT

BMW 6-sarjan GT: BMW yhteensä remontin ulokkeen 5 Series GT

BMW 6-sarjan GT: BMW yhteensä remontin ulokkeen 5 Series GT

BMW 6-sarjan GT: BMW yhteensä remontin ulokkeen 5 Series GT

varmasti BMW sarja 5 GT Se on ollut yksi kiistellyimmistä malleja viime vuosina ... vaikka poikkeuksellisen auton lähes kaikissa osissa. Mutta sen muotoilu ei ehkä seurata häntä. muoto Gran Turismon että BMW määritellään perusteella edellä 5-sarja Se johti lastattu vaunu ja tyyli, mukavuus, dynaaminen, tila ja teknologia, mutta ehkä ilman esteettinen urheilullisuutta että ehdotettu nimi Gran Turismo.

Nykyään uusi 5-sarja ja kadulla, BMW Se on suunnitellut tämän toisen sukupolven GT, Nyt rechristened parillinen (6), jonka haltija on urheilu variantteja, jalostaa sen vaikuttava siluetti tyylikkäästi. uuden BMW 6-sarjan Gran Turismo mittaa 5,091 metriä pitkä (8,7 cm), on yhtä leveä (1902 m), mutta on vähentänyt korkeus 2,1 cm: n (1,532 m yhteensä). Takana se on edelleen vähennetty korkeus: 6,4 cm. Mutta siellä näyttää olevan vain ajan kysymys, mittasuhteet, ja on myös monia vivahteita, jotka näyttävät kevennetty imagoaan ja korosti hänen urheilullisuutta. Ei lopettaa lähettämisen tyylikkyys, livability ja käytännöllisyys, Lopuksi, täyttää formaatti Gran Turismon. Tietenkin kaikki ikkunat luopua kehyksiä. Lisäksi suuri portti Se on siiveke kätkettävää Se on kehittymässä välillä 120 km / h, ja se kerätään alla 80. runko Hän on voittanut 110 litraa luolaan 610 litraa. istuimet takaisin He jatkavat sen pituussuunnassa arvo limusiini ja sisäkorkeus ulottuvuus sinne paranee.

BMW 6-sarjan GT

BMW 6-sarjan Gran Turismon: High-end

teknisesti sarja 6 GT Se hyödyntää CLAR modulaarinen alusta jo kannattavat nykyistä 7 Series ja 5-sarja, eli ottaen paras ja pisimmällä tuotemerkki. Keskimäärin BMW ilmoittaa painon vähentäminen 150 kg, mekaanisena versiot. Ja se on ollut alensi painekerroin, vaihtelee välillä 0,25 ja 0,29. alumiini ja ultra kestävä teräs Ne ovat tärkein raaka-aineet 6 GT. Monta sarja ilmajousitus takana korkeuden säätö vakiona. Ja mahdollisesti asentaa pneumaattinen elementtejä kaksi akselia ja yhdistää sen aktiivinen vaimentimet. Lisäksi voit luottaa Integral Active Steering, tukee nyt AWD xDrive. Kattavin yhdistelmä lupaa mukavuutta ja kokonaistaloudellisuuden dynamiikkaa. Kuten tavallista tuotemerkin, valikoima renkaat ja vanteet (17-21 tuumaa), voit configurarte yhden GT-sarjan 6 a la carte.

BMW Seri 6 Gran Turismo: Inside

Sisällä GT-sarjan 6 keskittyy iDrive ohjaus auton toimintoja, selain, järjestelmä viestintä, tietoa ja viihdettä. iDrive Se koostuu painike Touch valvonta controller ja ohjaus Näyttö, mikä se on nyt riippumaton ja myös koskettaa. Korkean resoluution näyttö on halkaisijaltaan 10,3 tuumaa. Vaihtoehtoisesti voit olla kehittynyt ääni ja gestural komento. Siinä myös esitetään Head-Up Display jonka pinta 70 prosenttia suurempi.

BMW 6-sarjan GT

BMW 6-sarjan Gran Turismo: moottorivalikoima

Ensimmäinen alue BMW sarja 6 GT Se sisältää kolme moottoria. Bensiinin nimi 630i moottorivälineen 2,0 Turbo 4-sylinterinen ja 258 hv. Kiihtyy 0-100 km / h 6,3 sekuntia ja standardoi kulutus 6,2 l / 100 km. Toinen vaihtoehto on bensiiniä 640i, ratsastus moottori 3.0 Turbo 6 sylinteri 340 CV. 5.3 sekuntia se saavuttaa 100 km / h, ja keskimääräinen kulutus on 7,0 l / 100 km. Tämä versio voi olla veto xDrive (Sama kiihtyvyys ja kulutus 7,7 1/100 km). 630d Diesel on ainoa vaihtoehto. Se on moottori 3,0 Turbo 6 sylinterin 265 hv. Se kestää 6,1 sekuntia saavuttaa 100 km / h ja keskikulutus on 4,9 litraa. 630d xDrive GT-versio myös vähenee. Parantaa kiihtyvyyttä 6,0 sekuntia ja rankaisee kulutus 5,5 l / 100 km. Kaikissa tapauksissa muutos on aina 8 nopeus automaattinen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW X7: Future Super SUV

langaton lataus sähkö BMW

BMW M5 ... kanssa xDrive

Adblock
detector