BMW 3-sarjan Gran Turismo 2016: Mielenkiintoinen päivämäärä

BMW 3-sarjan Gran Turismo esittelee joitakin pieniä rakennemuutoksia, parantaa laitteiden määrän ja laadun ja jalostaa sen mekaanisen vastaamaan tähän toiseen kaupalliseen vaiheeseen.

BMW 3-sarjan Gran Turismo, kuvan ja päivitetty laitteet

BMW 3-sarjan Gran Turismo, kuvan ja päivitetty laitteet

BMW 3-sarjan Gran Turismo, kuvan ja päivitetty laitteet

BMW 3-sarjan Gran Turismo, kuvan ja päivitetty laitteet

BMW 3-sarjan Gran Turismo on yksi niistä erikoinen autojen markkinoilla, malli, joka on tavallisuudesta tai mitä olemme rinnastaa vakiona tai tavanomaiseen. BMW koskee sen nimellisarvo GT monia ratkaisuja sedan, Touring coupe ja sarja 3 /4, muodon ja funktion malli, joka yhdistää tyylikkyys, urheilullisuutta ja toiminnallisuus kaikki nämä korivaihtoehtoja. Espanjassa olemme epäonnistuneet arvostaa, mutta Saksassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, päämarkkinoillaan. Saksassa, yksi kuudesta sarja 3 Sitä myydään Gran Turismon ja kaikilla markkinoilla on ollut malli, joka on houkutellut monia asiakkaita muut merkit.

BMW 3-sarjan Gran Turismo on variantti suurempi sarja 3 (Pituus menee jopa 4,82 metriä). Se on selvästi enemmän pituus, leveys ja korkeus muut elimet; Lisäksi se on pisin akseliväli ja kaikki variantti syntyy suurempi runko, enemmän tilaa takamatkustajille ja suurempi lonkan pisteen korkeus. Hyvissä viihtyvyyteen on myös lisättävä tuntua se välittää. hänen portti Automatisoitu vapauttaa valtava syöttösuulla; portin itse isännöi urheilu sisäänvedettävä spoileri ja ovet tehdä ilman kehystä, koska coupé.

BMW 3-sarjan Gran Turismo

nyt BMW se on päivitetty sen tarkoituksena on päivittää kuva ja parantaa laatu pitivät 3-sarjan Gran Turismo. Muutokset ovat hienovaraisia. majakat, nyt Full LED, Ne antavat sille katsomaan uudelleen, kuten lentäjät takana, yhtä LED-tekniikka, Luomasta uusia kevyin vedoin. paragolpes hieman muuttua. Edessä on uusia markkinoita Sport loppuun jäähdytys. Sen lisäksi, että Sport verkossa, maalilinjaa säilyy Etu, Halpa ja M-Sport. Tulla uusia ja entistä värit of korin ja Vanteet ja sisältä lisää listat Miksi valita puu, ja materiaalit ja pinnat tiukempia parantamiseksi visuaalisen laadun ja pitivät 3-sarjan Gran Turismo. Keski-näyttö on muuttunut sen muotoilu on sama tavoite. Jos BMW niin hyvä vaihtoehto lista on loputon, on enemmän kokoonpano mahdollisuuksia.

viisi Diesel- ja kolme bensiinimoottorit mekaanisia tarjous 3-sarjan Gran Turismo. Diesel alue on nivelletty 318d (150 hv), 320d (190 hv), 325 d (twin turbo 224 hv ja 335d (biturbo ja 6 sylinteri 313 hv). Ensimmäiset kaksi ilmoitti merkittäviä edistysaskeleita tehokkuuden: 4,5 ja 13,8 prosenttia vähemmän yhdistetty vastaavasti keskimääräinen kulutus, joka asettaa sekä 4,3 l / 100 km lisävarusteena muutos 8 nopeus steptronic. että 325D ja 330D Muutos Steptronic on vakio. Bensiinin alue jakautuu uuteen nimityksiä 320i (184 hv), 330i (252 hv) 340i (6 sylinteri 326 hv). XDrive neliveto on vakiona 335d ja 320d valinnainen, 330d ja bensiinistä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Vertailu: BMW 3-sarjan GT vs BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan Gran Coupe

- BMW 750D, tehokkain diesel BMW: 4 Turboa ja 400 hv

Adblock
detector