Små Flerbruks: hva er best?

Ankomsten av Fiat 500L og Ford B-Max til
Segmentet har varebil
Selvfølgelig en stor pust av frisk luft i denne nisjen
så spesielt i bilmarkedet. ikke
vil være lett, siden ansiktene vil være
med en stor rival som Opel Meriva.
Hva er din favoritt? Vi analyserer tre
nedenfor.

Best Small MPV tid: Hyundai ix20.

Best Small MPV øyeblikk: Fiat 500L.

Best Small MPV øyeblikk: Fiat 500L.

Best Small MPV øyeblikk: Fiat 500L.

små dimensjoner som ikke overstiger 4.30 m lang, en frisk og attraktiv design og mange løsninger interiøret modularitet de gir stor allsidighet til hytten, er disse vanligvis de viktigste egenskapene til en meget bestemt segment av bilen, det små minivans. Vi gjør en rask gjennomgang av de viktigste representantene slik at du kan sammenligne sine ulike egenskaper og til å velge det som interesserer deg mest?


Den eldre broren til populære Fiat 500 ved navn 500L. denne versjonen minivan presenterer mye mer generøse enn mønsteret del, med 4,14 m lang (3.55m liten 500), 1,78 m bred (sammenlignet med 1,63 m av 500) og 1 dimensjoner , 66 m høy (1,48 m 500). Førerplassen er behagelig og høy, som vi så i vår første test Fiat 500L. så god minivan, innenfor ulike løsninger ved hjelp av sine tilbudte seter. For eksempel, bak, fester seter i to seksjoner 2/3 og 1/3 kan flyttes i lengderetningen opp til 10 centimeter, slik at du kan velge å forstørre benplass av passasjerer eller bagasjerommet avhengig av våre behov.
den offisielle bagasjekapasitet på Fiat 500L er mellom 343 og 1310 liter. I lasterommet er det en dobbelt bunn med tre forskjellige høyder, slik at man for å opprette separate etter type av bagasjen som gjør transport mellomrom. Videre kan passasjersetet også legges ned, slik at også den tilsvarende folding bakre benk som bærer lange gjenstander opp til 2,4 m lang som vi kunne bekrefte Fiat.

I dag er den Fiat 500L funksjoner tre motorer tilgjengelig i sin mekaniske område. Således er den minste bensindrevet 0.9 er tvilling 105 HK Twin Air. Det neste trinnet i kapasitet, setter ikke potensielt firesylindret 1,4 liter 95 hk. For de som foretrekker diesel kan 500L velges med 1,3 Multijet 85 hk. Gjennom 2013 og av markedet, vil den mekaniske området utvides med ankomsten av en 0,9-Twin Twin Luft drives av flytende petroleumsgass, og en diesel 1,6 Multijet 120 hk og bensin 1.4 T-Jet 140 hk .
i Nye Fiat 500L utstyr fremhever flere elementer. I kapittel tilkobling, informasjon og underholdning, fremhever det uconnect multimedia-system, der du kan styre stereo, trådløse mobiltelefon tilkoblinger, USB-inngang og aktiv navigasjon. Som særegen og bestemt element i Fiat 500 L, kan dette varebil montere en Lavazzo å bruke de samme som kapslene av Nexpresso type. Denne kaffe kan være plassert i de portabotes plassert mellom de to forsetene. Mer informasjon om Fiat 500L.
den Ford B-Max Det er den andre store premieren av 2012 i segmentet små minivans. Den har en lengde 4,08 m, representerer en økning på 13 cm mot selskap. En av de viktigste funksjonene i Nye Ford B-Max er fravær av sentral pilar de vanligvis har biler mellom fordørene og bak (for noen år siden, var bare en bil som selges på markedet med dette systemet, Mazda RX-8). Dette faktum, kombinert med passasjersetet foran kan felles, det gir tilgang til det indre er mer komfortabel og løs som finnes i markedet. En annen merkverdighet er den type åpne sine bakdørene, som de er glidende, også en svært nyttig og praktisk element, spesielt hvis du har til å parkere denne bilen i trange hull.

Størrelsen på trunk Ford B-Max av de 318 liter med fem brukbare seter. Denne evnen kan øke opp til 1386 liter hvis plegamos den bakre raden, som kan brettes i et 60/40 forhold. I sin mekaniske rekkevidde, er det i alt fem ulike alternativer: to turboladet tre-sylindret bensin 1,0 EcoBoost- 100 og 120 og 105 hk 1,6 atmosfærisk. De er kombinert med en femtrinns manuell girkasse, med unntak av 105 hk bensin, som leveres som standard med en automatisk to clutch Power seks forbindelser. I Diesel, kan Ford B-Max velge en 1,5 TDCi 75 hk og 95 hk 1.6 TDCi, både koblet til en femtrinns manuell girkasse.
blant interessante elementer av Ford B-Max utstyr er muligheten til å innarbeide systemet Active City Stop, du kan unngå kollisjoner i byen og handle når du kjører til mindre enn 30 km / t. I multimedieseksjonen infotainment fremhever enheten SYNC med stemmestyring for å administrere Bluetooth mobiltelefon og lydanlegget. Dette systemet kan også komme til å spille tekstmeldinger som når mobiltelefonen gjennom bilens høyttalere. den B-Max det kan også inkludere systemet oppdager objekter i blindsonen og ryggekamera for parkeringshjelp, blant andre. Mer informasjon Ford B-Max.
den Opel Meriva Det er en av referansene til følge og må forholde seg til ankomsten av Ford B-Max og Fiat 500L som nyere modeller. Men disse tre bilene er ikke de eneste, fordi i markedet er det mange interessante alternativer som: Citroen C3 Picasso, Trezia Subaru, Hyundai ix20, Kia Venga, Skoda Roomster, Lancia Musa, Nissan Note og Renault Grand Modus.
den Opel Meriva modellen er større blant de som anses varebil, med 4,29 m lengde. En av de særegenheter som skiller den fra sine konkurrenter er funnet i deres system åpnings bakdørene som de åpner i motsatt retning normalt har plassert hengsler i den motsatte av den konvensjonelle side. Foreløpig bare Rolls-Royce Phantom og Mini Clubman innlemme et lignende system.

den indre modularitet Meriva flere sitte konfigurasjoner og oppbevaringsrom for kupeen, og stammen er en av de viktigste midler. gjennom Flexfloor og Flexrail, sjåføren kan nesten konfigurere kortet slik du vil ha den inne, med de to forsetene bruk med tre, fire eller fem, mens du kan flytte og bak bak eller fortau selv kaste dem fullt ut for en plass plan belastning. Med fem seter brukbare volumet i bagasjerommet 400 liter, mens den totale lastkapasitet kan økes til 1500 liter. For elskere av underholdning og fritid, og mer spesielt sykling, som nesten alle utvalg Opel, den Meriva portabilicletas omfatter allsidig system FlexFix, en av de bedre og raskere installasjon i dag.
den mekanisk rekkevidde Meriva Det er en av de bredeste blant sine rivaler. Bensin, kan du velge mellom tre alternativer: 1,4 Turbo 140 hk, 1,4 Turbo 120 hk og 100 hk naturlig pustende 1,4. Diesel selges for tiden tre motorer: 1,3 CDTi 95 hk og 1,7 CDTI med to effektnivåer på 110 og 130 hk. For den mest opptatt av miljøet, har Meriva i sin mekaniske tilførsel LPG versjon 1.4, som er drevet av en av de alternative drivstoff raskest voksende i nyere tid, flytende petroleumsgass. Mer informasjon om Opel Meriva.

Adblock
detector