Dacia Duster Grand: Uusi Duster 7 paikkaa?

Katso tämä nimi: Dacia Duster Grand. Näin voisi kutsua tulevaisuuden Duster sisuksen kanssa 7 paikkaa. Täydelliset tiedot alla.

Dacia Duster Grand: siivoustakki 7-paikkainen, vuonna 2018

Dacia Duster Grand: siivoustakki 7-paikkainen, vuonna 2018

Dacia Duster Grand: siivoustakki 7-paikkainen, vuonna 2018

Dacia Duster Grand: siivoustakki 7-paikkainen, vuonna 2018

Uuden Dacia Duster debyytti pitkin 2017. Tunnusmerkkejä, jotka ovat aina erottaa Romania Merkki Renault Nissan ryhmä on joko läsnä uusissa siivoustakki, yksi SUV kanssa käytännöllisyys parasta vastinetta rahalle markkinoilla.

että Dacia Duster 2017 Voimme ennakoida, että siellä on useita versioita, mukaan lukien erilaiset ruumiin. Uusimpien tietojen, jotka on Autopista.es, tulee olemaan Duster hieman suurempi kuin tavanomaista, kanssa Sisäilman istuimet seitsemälle matkustajalle. Nimesi? Nimeäminen on voittomahdollisuuksiasi on Grand Duster.

Dacia Duster Grand pituus Se on hyvin lähellä 4,60 metriä, eli 20 senttiä enemmän kuin nykyinen Duster. Hänen suuri ero matkustamossa verrattuna muihin variantteja Duster on sisällyttäminen kaksipaikkainen Muita kahden sisäänvedettävä paikkaa takakonttiin.

Renault Duster ulkomuoto Dacia Duster Grand jakavat monet esteettiset elementtejä kanssa Duster uusittu 2017, eli konservatiivinen tyyli sisältää moderneja ominaisuuksia pieniin yksityiskohtiin kuten hieman uusittu ajovalot, etusäleikkö, takavalot, puskurit ja tarjoaa uuden seoksen.

mutta mitäMilloin uudet Dacia Duster Grand? Saamiemme lähteistä, meidän on odotettava ainakin kunnes kevät 2018 nähdä autoliikkeiden Duster 7-paikkainen. Mitä jos voin edetä on, että voit olla versioita 4x2 ja 4x4 ja joiden moottorin tarjonta suppeampi kuin Duster 5 paikkaa, jossa bensiinimoottori 1,2 TCe 130 hv ja diesel 1,6 dCi 130 vaihtoehtoja sopivampi mekaaninen.

Adblock
detector