Opel Insignia 2017: niin tulee uusi sukupolvi

Uuden Opel Insignia Second generation- on sen tuli ulos kaapista Pariisin autonäyttelyssä 2016. Tee temppuja? Enemmän suunnittelua ja vakaata sitoutumista teknologiaan.

Niin tulee uusi Opel Insignia 2017

Niin tulee uusi Opel Insignia 2017

Niin tulee uusi Opel Insignia 2017

Niin tulee uusi Opel Insignia 2017

Laita päivämäärä määräytyvät kalenteri: Ensimmäiset päivät ensi kuussa lokakuu, kun Pariisin autonäyttelyssä 2016 pidetään ja jossa joukossa monet muut suuret innovaatiot johtavia tuotemerkkejä alan, myös debytoi Uusi toisen sukupolven Opel Insignia.

Arvostavat autossa Uusi Opel Insignia 2017 syntynyt tavoitteena kokouksen muistikirja jopa laajemmat vaatimukset lähtevän sedan, jossa on ensimmäinen lähtökohta omistettu painoOpel näkökulma, jota sovelletaan miimikkoja tuotantoprosessien Opel Astra seuraavan sukupolven huomattavasti kevyempi Insignia joilla pyritään paitsi tehokkaammin, mutta myös ilo selvästi parempi ajo. Se on jo osoittanut Kompaktisäädin toipumassa etuoikeutettu tehtävissä sen luokkaan, ja Opel Insignia segmentin täytyy antaa todellista vauhtia, jos merkki ei halua menettää vanavedessä sen kilpailijat. Täällä ei ole aselepo.

2017 Opel Insignia: hämmästyttävään sedan

Opel Insignia lähtee lähtevä pitkä elinkaari Hän aloitti vuonna 2008 ja päivitettiin vuonna 2013-, mutta asianmukaista kaupallista tulosta osoituksena hänen 90000 kappaletta myyty viime 2015 kaikkialla Euroopassa. Hän haluaa presidentti tuotemerkin, Karl Thomas Neumann, Opel on enemmän emotionaalista saksalainen valmistaja kannalta suunnittelu. Ja jos ensimmäinen sukupolvi ja mursi Kanuunat tyylillä, nyt panostaa kaikkensa saavuttaa veistos paljon enemmän tyylikäs ja majesteettinen jossa, kyllä, suunnittelija haluaa myös pohtia DNA ja monet silmäniskuja esteettinen konsepti Monza nähty 2013 Frankfurtin autonäyttelyssä.

Katso siis uuden rintaman uuden logon, seitsemän hyvin tyylitelty grilli puolin toivottaa logoa Opel kahden nauhojen Siivenmuotoisten kromi. Se saa väistyä ja jotkut optinen et vain ole paljon tyyliä, mutta myös paljon teknologian ansiosta uusimman sukupolven LED Matrix. Auton näyttävät eteen leveämmän tämän identiteetin, kuten profiilikuva näyttävät nyt enemmän coupe. Opel Insignia on hyvin säädetyn takaluukku, kanssa lähes vaakaikkunasignaali. Siten myös se ehdottaa tämän kaltainen rivi VW CC ja malleja jo allekirjoittanut samanlaisia ​​leikata Brändien kuten Mercedes tai BMW ....

Opel Insignia 2017Tunnukset 207: korkeampi laatu ja läsnäolo

Opel tietenkin pyritään myös Premium lähemmäs valmistajat sekä koko .... Siksi jo suuri vaihtotaseen sukupolven Opel Insigna-4,84 metriä pitkiä sedan ja 4,91, kun kyseessä on perhe Sports Tourer-, siirry Kasvata tekstin kokoa flirttailu viisi metriä pitkä, etsii myös suuri visuaalinen vaikutus. taistelu jotka lisäävät kymmenen senttiä nykyisestä 2,74 metriä vaikuttavat myös viihtyvyyteen Opel Insignia, Aivan kuten runko on tietenkin lisääntynyt määrä. toiminnallisesti, Opel tietää, kuka on vahvin kilpailija ja hän haluaa mennä sitä: Tällä VW Passat.

Mutta isompi ei tarkoita luopumista suorituskykyä ja kulutuksen uuden Opel Insignia, varsinkin kun Joissakin versioissa täytyy menettää kasvusta huolimatta senteissä noin 200 kiloa painoa. Kyllä, ja sitoutuminen supistukset moottorit 2.0 CDTi katoavat ehdottomasti 1.6 CDTi hallituskaudella mahdollisimman eksponentti bitubo. Samoin Astra antaa uuden perheen moottoreiden 1.4 Turbo bensiinin. Seuraava pysäkki: Paris.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Opel Insignia virta-alue: 1,4T vs 1.6 CDTi, mitä moottori olet kiinnostunut?

Uusi Mazda 6 2017 tehokkaampia, tarkempia

Tämä on uusi Opel Zafira

Opel Mokka X, noin

Adblock
detector