Toyota FR-S Concept Racing, aggressiivisesti eksoottinen maku

FR-S Concept Toyota Racing on eläimellinen prototyyppi monia aggressiivisia väriaineiden ja keskittynyt kilpa. Virallisen iltansa Tokion Auto Salon 2016.

Toyota FR-S Concept Racing, parhaat kuvasi

Toyota FR-S Concept Racing, parhaat kuvasi

Toyota FR-S Concept Racing, parhaat kuvasi

Toyota FR-S Concept Racing, parhaat kuvasi

uuden Toyota FR-S Concept Racing Sitä voidaan pitää prototyyppi ja myös kilpa versio uudesta Toyota S-FR se on esitetty muutama viikko sitten Tokion autonäyttelyssä 2015.

Ensi-illassa Toyota FR-S Concept Racing käydään seuraavassa Tokion Auto Salon 2016 pidettävän jälkipuoliskolla tammikuun tapahtumien viritys ja maailma personointi Tärkein Aasiassa (fanit tämän kiehtovan pikku maailmassa harkita Tokion Auto Salon yhtenä maailman viittaus sitaattien jonka SEMA Show Las Vegasissa ja Essenin Motor Show).

Eräs palvelija valmistelijoiden Toyota ja myös erikoistunut kilpailu, Toyota Gazoo Racing, on luojan tämä pieni pedon nimellä Toyota FR-konseptiin Racing. Ulkomuoto toteuttaa monissa aerodynaaminen Super aggressiivinen ilme on yksi kauden tärkeimmistä uuden. lujitetusta muovista hiilikuitu (CFRP) Se on läsnä monissa runkopellit sekä muut aerodynaamiset ominaisuudet, kuten helmat ja iso takasiipi. Läsnäolo tämän materiaalin ja poistamalla muita elementtejä, ensimmäinen informaatio osoittaa, että sen tyhjä paino ei ylitä 1,000 kg.

pituus Toyota FR-S Concept Racing Se on jonkin verran suurempi kuin auto tuotantoon, Toyota S-FR (4,10 m vs. 3,99 m). Leveys on myös kasvanut 1,69 m 1,73 m, kun taas korkeus pienenee 1,32-1,27 m.

Mekaaninen ja teknisellä tasolla, tällä hetkellä virallisia tietoja ei tunneta Toyota FR-S Concept Racing Gazoo Racing. toivottavasti jotkut suspensiot muuttuva vaimennus ohjaus ja erittäin urheilullinen moron ja erilaisia ​​säätöjä suuntaan ja moottorin elektroninen ohjausyksikkö.

Adblock
detector